Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Paź 2011 11:47 
Awatar użytkownika

srebrny
rw30 napisał(a):
wszystko co nad morzem to odpada - tzn jechac mozna, ale klimat zupelnie nie taki, jak powinien byc

lizbone trudno tanio wyczaic

w maroku jest burdno i smierdzi

wiec albo kanary - choc nie wiem jak w tygodniu, ale weekendowo trudno wyhaczyc za mniej niz 70-80 na dzien dzisiejszy
albo cos ladowego
polecam zrewidowanie promocji w RENFE np na cordobe - miasto ma super hiszpanski klimat, nie jest szczegolnie duze wiec 1 dzien starczy, a dojazd pociagiem nie powinien zajac wiecej niz 2, 2.5 godziny
ew salamanka ponoc jest fajna [ja tam nie bylem jeszcze], autobusem 10 euro w jedna strone, pociagiem 20 [promocji nie ma ]

czedab napisał(a):
czy w Maroku jest brudno i smierdzi? W bocznej uliczce Wrocławia też jest brudno i cuchnie uryną, czy dlatego ludzie nie zachwycaja się rozwojem miasta ?

Widziałem odruch wymiotny u "cywilizowanej" europejki w Kairze podczas spaceru, z kanału pokrytecgo kożuchem odpadków wyłonił się tubylec łowiacy jemu tylko znane skarby, taki kraj, obyczaj, styl życia.

Albo to zaakceptujemy albo nie podróżujmy do nich, wtedy nic nie będzie smiardziało i nie powiemy że jest brudno, wróciłem rano z Warszawy, też nie jest najczyściej, też zapachy są nie takie jak potrzeba w krajowym porcie.

Taki mamy kraj, takie obyczaje.

rw30 napisał(a):
moge spytac, co chciales przekazac w tym poscie ?
bo w sumie potwierdziles to, co ja napisalem [ ze w maroku jest brudno i smierdzi], dodajac, ze nie musimy tam jezdzic [ jakos nigdzie nie napisalem, ze musimy] dodajac, ze we wroclawiu w bocznych uliczkach smierdzi [ co nijak sie ma do marrakeszu, gdzie smierdzi w centrum ]

wiec jakbys mogl wyklarowac osohozi to bym byl wdzieczny

czedab napisał(a):

przeczytaj kolejny raz, tym razem ze zrozumieniem

oho, czyli mam sie zachowac tak jak autorzy przewodnikow i nie pisac ze jest brudno i smierdzi chociaz jest brudno i smierdzi, tak ? tylko zupelnie nie rozumiem czemu

autorzy przewodnikow, w przeciwienstwie do mnie, zarabiaja na swoich opiniach i nie oplaca im sie pisac zle o kraju, ktory opisuja
ja nie zarabiam, wiec moge pisac prawde

wiec jak mi wytlumaczysz, czemu mam nie pisac o tym, ze smierdzi, to moze i przestane, ale tak poki co to kiepska Twoja argumentacja

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Lato nad Morzem Czerwonym 🌊☀️ Tydzień z all inclusive w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1740 PLN Lato nad Morzem Czerwonym 🌊☀️ Tydzień z all inclusive w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1740 PLN
Wakacje w Rzymie ☕🍕 Loty piątek-poniedziałek i pobyt w hotelu ze śniadaniami za 1269 PLN 💚🤍❤️ Wakacje w Rzymie ☕🍕 Loty piątek-poniedziałek i pobyt w hotelu ze śniadaniami za 1269 PLN 💚🤍❤️
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości