Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Lis 2014 04:45 

Witam, właśnie zarezerwowałem bilety do Tokio na 14-24 Maj. Z racji, że wybieram się sam przydało by się jakieś towarzystwo. Jestem otwarty na propozycję jeśli chodzi o plan podróży - dogadamy się. Ewentualnie wystarczy mi, że ktoś będzie w tym okresie Tokio i miał chęci się spotkać czy pozwiedzać.

Jeśli chodzi o mnie to mam na imię Maciek, jestem z Lublina i mam 25 lat. Jestem raczej otwartą osobą - łatwo nawiązuje kontakty, od zawsze interesowałem się Japonią, a teraz sytuacja finansowa akurat pozwoliła mi spełnić marzenie ;)

W razie pytań pisać śmiało.
 Profil Relacje PM off  

Zakintos all inclusive za 1820 PLN ☀️💙 Słoneczne last minute w ⭐⭐⭐⭐ hotelu na pięknej greckiej wyspie 🏊‍♂️🌴 Zakintos all inclusive za 1820 PLN ☀️💙 Słoneczne last minute w ⭐⭐⭐⭐ hotelu na pięknej greckiej wyspie 🏊‍♂️🌴
Złap nieco słońca w Turcji ☀️😎 Tanie tygodniowe all inclusive za 1099 PLN 🍹🍴 Złap nieco słońca w Turcji ☀️😎 Tanie tygodniowe all inclusive za 1099 PLN 🍹🍴
#2 PostWysłany: 03 Lis 2014 02:30 

@blantomat, widzę Twoje wiadomości prywatne wysłane do mnie ale nie mogę Ci odpisać (za mało postów). Podaj mi swojego maila na PW.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Lis 2014 18:11 

Cześć.

Ja kupiłam bilety na trasie Wiedeń-Tokio-Wiedeń w terminie 13-23 maja. Lecę sama, na razie zrobiłam rezerwację w hostelu na pierwsze 4 noce w Tokio (strasznie się szybko wyprzedają), poza tym chciałabym jeszcze zobaczyć Kamakurę, Kioto, Osakę i Narę, bo niestety na Hiroszimę raczej nie starczy już (chyba) czasu i pieniędzy. Planuję podróżować tak, żeby nie zbankrutować ;) Zwłaszcza, że to będzie moja pierwsza tak daleka wyprawa, do tej pory najdalej byłam na północnych krańcach Islandii. Jak co to daj znać, pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Lis 2014 18:53 

Napisałem PM, jeśli chodzi o przejazdy z Tokio do Kioto to żeby nie zbankrutować to chyba najlepiej Willerem. Resztę rozmowy przerzućmy na PM.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Lis 2014 21:38 

Hej,
Widzę że są jeszcze dostępne bilety. Japonia jest na mojej krótkiej liście krajów do zwidzenia.
29 lat, tooth@interia.eu.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 11 Mar 2015 03:14 

Witam,

Przyczepiam się do wątku, również lece do japoni w Maju 1-23 maja z frakfurtu do tokyo. Na razie nie mam planów ale głowny cel to eksploracja :)

Mam zarezerwowane dwa hotele ale mogę do jedengo dnia wcześniej odwołać tak, że wszystkie plany do dyspozycji. Początkowo planuje mieć zagwarantowane nocleg więc zarerwowałem

Tokyo - 9 dni - ale nie planuje spedzac tylko w tokyo ale gdzie pobliskie atrakcjie,
Osaka - 11 dni do Kioto jest jakies 60km więc spokojnie od Osaka można podróżowac na jeden dwa dni :)

Wszystko zależy na razie dopiero tworze zarys, fajnie jak by ktoś chciał w tym czasie podróżować razem.

-- 11 Mar 2015 02:20 --

Jeśli macie jakies porady pomysły piszcie tutaj w tym wątku :)

Z mojej strony to warto się zaopatrzyć przed wylotem w :
- https://www.econnectjapan.com/ zaopatrzyłem się w kartę sim która bedzie na mnie czkeać na lotnisku z dostepem do internetu
- http://allegro.pl/skross-evo-usb-uniwer ... 34371.html

bede dodawal jak cos jeszcze znajde i sie dowiem.
 Profil Relacje PM off
MarzenaMG lubi ten post.

#7 PostWysłany: 12 Mar 2015 04:21 

Witam Was, widzę zrobił się ciekawy wątek bo sporo ludzi w tym czasie wyrusza do Japonii. Ogólnie to wszystko zależy od planu już na miejscu. Jeśli jakoś dało by się pogodzić miejsca do zwiedzania tak aby każdy zobaczył to co chce zobaczyć to było by super. Ja szczerze miałem plan wstępny: tokyo, kamakura, hakone, kyoto, osaka, himeji, nara jednak coś czuję, że zmieni się on całkowicie, mianowicie całe 9 dni spędzę w tokyo i okolicach. Czyli kamakura, nikko, hakone, yokohama itp. Szczerze jeszcze nie wiem co wybiorę bo z jednej strony mogę zobaczyć więcej ale na szybko, a nie chcę pojechać tylko po to by się chwalić, że tam bylem. Z drugiej strony wiem, że napewno wrócę do Japonii więc mogę na spokojnie zwiedzić tokyo i okolice, a resztę zostawić na drugą dłuższą wyprawę. Także z mojej strony to tyle, napisałeś kamilo, że 9 dni w tokyo no to akurat tyle ile ja bym spędził wybierając drugi plan. Więc możemy się wstępnie umówić.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość