Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Mar 2012 21:21 

Hej,

Urlop 28 kwietnia do 6 maja. Szukam taniego połączenia lotniczego w obie strony na jakiś tydzień w tym przedziale czasowym z dowolnego miejsca w polsce w dowolne miejsce gdzie jest ciepło i plaża :D

Znacie jakieś tanie połączenia, które by się wpasowywały w ten okres?

Z góry dzięki za pomoc !!!!

Pozdr.
Tomek
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#2 PostWysłany: 08 Mar 2012 22:10 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Jaki budżet przewidujesz? Na majówkę z tymi wymaganiami (ciepło i plaża) to koszt biletów od 600 zł za osobę się zaczyna.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Mar 2012 22:31 

Właśnie dzisiaj zaklepałem Gdańsk- Palma Mallorca przez Londyn/Liverpool w dniach 29.04- 05.05 za 640PLN. Można byłoby zejść trochę, bo mnie Ryan skroił haraczem na połączeniu z Londynu na Majorkę. Powrót easyjet i wizz.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Mar 2012 22:41 

ok, widzę, że 600 - 700 zł za takie połączenie trzeb liczyć

myślałem szukać jakiś ofert z biur podróży ale coś nie bardzo chcą oferować wakacje od weekendu do weekendu :/

a co myślicie o czymś takim: http://www.majowkastudencka.pl/
?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Mar 2012 23:48 

Troglo napisał(a):
ok, widzę, że 600 - 700 zł za takie połączenie trzeb liczyć

myślałem szukać jakiś ofert z biur podróży ale coś nie bardzo chcą oferować wakacje od weekendu do weekendu :/

a co myślicie o czymś takim: http://www.majowkastudencka.pl/
?

bylem z nimi w bialym dunajcy na goral party camp! Z DALA OD TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!! za 550zl dostalismy 4os pokoj z rozlatujacymi sie tapczanami z lazienka na 30osob i do tego sniadanie i obiadokolacja i to wszystko noc wychodzila 137,50/os czyli 550 za pokoj! mialo byc pelno atrakcji nie bylo nic wyszlo na yo ze byli tylko posredniakmi w rezerwacji pokoju. i to w tragicznej cenie!!! ja lece do bergamo i z tamtad na jakies jezioro pewnie como, zapraszam :) lece tylko z kobieta
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości