Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 18 Mar 2012 00:52 

Hej,
poszukuję jakiejś taniej opcji na majówkę.
Nie ma tu takiego wątku. Wszystkie około majówkowe, a osoby, które pracują mają tylko w tym terminie opcję na wyjazd. W wyższej cenie, no ale cóż.

Może jednak są jakieś sposoby aby znaleźć coś atrakcyjnego?

Albo chociaż obniżyć cenę biletów dla grupy 10-15 osobowej?

Jeśli nie - to gdzie transport może być jeszcze w miarę tani? Taki do 500 zł w dwie strony. Interesuje mnie raczej Ibiza, Majorka, gdzieś gdzie będzie ciepło. Mogą to też być Włochy, Grecja, Maroko.

Piszę transport, bo nie musi to być koniecznie samolot. Mogę dojechać np. na lotnisko w Berlinie autobusem.

I czy mógłby mi ktoś sprawdzić połączenia Bratysława-Lanzarote-Bratysława na azuonie w terminie +/-27.04 - +/-6.05 lub/i na inne kanaryjskie wyspy?

Pozdrawiam:]
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#2 PostWysłany: 18 Mar 2012 08:20 

niebieski
hogata2404 napisał(a):
Hej,
poszukuję jakiejś taniej opcji na majówkę.
Nie ma tu takiego wątku.

hahah, nie ma to jak dobry żart na początek słonecznego poranka ;)

Pozdrawiam ;)
 Profil Relacje PM off
Promyseusz lubi ten post.
Promyseusz uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 18 Mar 2012 13:47 

Nie ma wątku, w którym zebrane są wszystkie propozycje. Osobno Lizbona, osobno Barcelona.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 18 Mar 2012 14:44 

niebieski
hogata2404 napisał(a):
Nie ma wątku, w którym zebrane są wszystkie propozycje. Osobno Lizbona, osobno Barcelona.

a ten wątek
viewtopic.php?f=8&t=9732 widziałaś ? nikt Ci nie poda na tacy wycieczki dla 15 osób ... inna kwestia że dla tylu osób tanio na pewno nie będzie.

połączenie które podałaś wyjdzie ok 620 zł RT
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Mar 2012 15:13 

oklaze napisał(a):
Hej mam pytanie czy 18-25 maj moze byc Majorka za osobe od takiej grupy to jakies 850 zl przelot i transwer lotnisko-hotel-lotnisko i zakwaterowanie hotel 3 gwiazdi ze sniadaniami pozdrawiam i jak jestes zainteresowany czekam na wiadomosc oklaze@poczta.pnet.pl

Dzieki. Termin niestety mi nie odpowiada.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Mar 2012 15:21 

Mateusz099 napisał(a):
hogata2404 napisał(a):

a ten wątek
http://fly4free.pl/forum/viewtopic.php?f=8&t=9732 widziałaś ? nikt Ci nie poda na tacy wycieczki dla 15 osób ... inna kwestia że dla tylu osób tanio na pewno nie będzie.

połączenie które podałaś wyjdzie ok 620 zł RT

Napisałam, że potrzebne mi propozycje od lepiej zorientowanych, gdzie transport byłby tani na majówkę.
Jeśli nic nie znajdzie się do 500 zł to może dla grupy 15 osób linie lotnicze maja jakieś zniżki.

620 z Bratysławy tak? Jakieś szczegóły?

P.S. Tamten wątek przejrzałam jako pierwszy, dotyczy on w większości terminów "tańszych" -przed lub po okresie 28.04-06.05. i tylko Wysp Kanaryjskich.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 18 Mar 2012 16:02 

niebieski
W biurze podróży może znajdziesz jakąś zniżkę, ale linie lotnicze jak wizz czy ryan mają niestety zwyżkę ... im więcej biletów sprzedanych tym droższe są kolejne.

Ściągnij azuon i przeszukaj sobie sama wszystkie trasy, jak znajdziesz odpowiednią w dobrej cenie to wrzuc zeby ktoś Ci płatną wersją sprawdził dany lot
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 18 Mar 2012 17:51 

niebieski
oklaze Ty masz biuro podróży czy wyłudzasz pieniądze ?
 Profil Relacje PM off
Promyseusz lubi ten post.
Promyseusz uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości