Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 52 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 28 Cze 2011 19:22 

Korzystałem z tego parkingu w maju. Pozytywne zaskoczenie, zostawiłem samochód i już za 2 minuty przyjechał Pan, który zabrał nas na lotnisko. Po powrocie, ten sam Pan czekał na lotnisku i zabrał nas z powrotem na parking. Samochód stał na parkingu 7 dni i zapłaciliśmy 19E, a na parkingu przy lotnisku cena to 50E.
 Profil Relacje PM off  

Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅 Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅
Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦 Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦
#42 PostWysłany: 28 Cze 2011 19:48 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
niebieski
19 euro za 4 dni zapłaciłem też. Parking jest w polu, ogrodzony niewielką siatką i strasznie śmierdzi szambem :)
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 02 Lip 2011 01:15 

Ja również poszukuję ludzi, którzy wybierają się 4.08 do Magdeburg- Cochstedt. Ja wyruszam z Poznania, jak na razie w planach mam pociąg, ale z chęcią dołączę się do transportu do kogoś! Z innych miast również!
503458932 Agata
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 15 Lip 2011 23:11 
Awatar użytkownika

niebieski
ktos z was bral wczoraj udzial w komedii w cochstedt? Jakie odczucia?

ps. opisze wiecej pozniej, bo jestem lekko padniety - w skrocie alarm bombowy i zachowanie niemców ktorzy kompletnie nie wiedzieli co z nami zrobic :-)
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 15 Lip 2011 23:54 
Awatar użytkownika

Blackall napisał(a):
ktos z was bral wczoraj udzial w komedii w cochstedt? Jakie odczucia?

ps. opisze wiecej pozniej, bo jestem lekko padniety - w skrocie alarm bombowy i zachowanie niemców ktorzy kompletnie nie wiedzieli co z nami zrobic :-)

brałem udział w tym arcyciekawym wydarzeniu.......już myślałem,że niemcy w akcie rozpaczy zaczną do nas strzelać-)

Ale za to jakie piękne widoki- owce pasące się na pobliskich łąkach,bezkresne widoki na otaczające pola......

BTW: podobno to nie pierwszy raz i jakoś nie wierzę w tą bombę.Kto by tam się bawił w podkładanie bomby na lotnisku,które ma 10 lotów w tygodniu a wyglądem i funkcjonalnością przypomina namiot na Openerze-))

pozdr
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 22 Lip 2011 00:01 

niebieski
Ja w dniach 7 - 21.07 co prawda bez alarmu bombowego, ale z kontrolą w stylu dawnego NRD - Ost-algicznie się poczuliśmy w tym baraku, że hej...
A za to w LAs Palmas kontrolistka z Ryanaira nie pozwoliła dopychać toreb w koszu - w związku z czym po raz pierwszy od kilkunastu lotów nasze troby wymagały przepakowania:( , sprawdzała każdy bagaż, ale ani jednoego nie ważyła. Za to kontrola płynów i innych rzeczy - wszystko przeszło, nawet cztery soczki 200ml:)
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 19 Sie 2011 14:46 

Dla zainteresowanych dojazdem na lotnisko (lub z niego ;) ) komunikacją publiczną – jednym z przystanków linii 408 pomiędzy Aschersleben a Egeln jest Cochstedt Abzw. Flughafen. Autobus zatrzymuje się przed terminalem (info od pracownika lotniska). Do Aschersleben można dotrzeć koleją (Egeln nie sprawdzałem), dojazd z dworca autobusowego na lotnisko zajmuje od 20 minut, rozkład jazdy dostępny pod:
http://www.vgs-suedharzlinie.de/fileadm ... en/408.pdf

pozdrowienia!
marcin
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 05 Wrz 2011 21:11 

Witam serdecznie!
W niedziele 11.09 lecę z Magdeburga na Gran Canarie i nie bardzo mam pomysl jak dostać się z Wrocławia na to lotnisko. Może ktoś już jechał? Będę wdzięczna za wskazówkę:))

#49 PostWysłany: 05 Wrz 2011 21:27 
Awatar użytkownika

niebieski
szyyyszka napisał(a):
Witam serdecznie!
W niedziele 11.09 lecę z Magdeburga na Gran Canarie i nie bardzo mam pomysl jak dostać się z Wrocławia na to lotnisko. Może ktoś już jechał? Będę wdzięczna za wskazówkę:))

stopem jesli ogarniasz zrobisz to w jakies 6h ;) ;)
chyba ze odpada to nie pomoge.
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 07 Wrz 2011 01:01 

No zakładam taka opcje:D zawsze to jakaś przygoda;)
Ale mimo wszystko jak ktoś już pokonywał tę trasę proszę o wskazówki:)

#51 PostWysłany: 29 Wrz 2011 21:30 

Hej
Ja jade na lotnisko 6.10.2011 z Wrocławia powrót 20.10.2011
Może ktoś ze mną jechać jak sie dorzuci do paliwa.
Jak coś to piszcie na prv

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 23 Sie 2013 11:38 

Może trochę nie na temat, ale chciałabym zapytać czy ktoś wie jak wygląda dworzec w Magdeburgu. Czy spokojnie można na nim pospać?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 52 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość