Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 188 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Lwów
#21 PostWysłany: 18 Lut 2014 23:24 
Awatar użytkownika

niebieski
Polecam Hostel Sun, z jedną uwagą - pokoje na 1 i 2 piętrze (inaczej nie będzie internetu). Ceny chyba najniższe w mieście, a lokalizacja zaraz przy Prospekcie Swobody (na wysokości kolumny Mickiewicza). Czysto, komfort bardzo ok jak na hostel.
 Profil Relacje PM off  

HIT 🔥 Loty na Mauritius od 1734 PLN 😍✈️🏝️ HIT 🔥 Loty na Mauritius od 1734 PLN 😍✈️🏝️
Weekend w Rzymie za 749 PLN 💚🤍❤️ Znakomite godziny lotów i noc w 4⭐ hotelu ze śniadaniem ☕🍽️ Weekend w Rzymie za 749 PLN 💚🤍❤️ Znakomite godziny lotów i noc w 4⭐ hotelu ze śniadaniem ☕🍽️
#22 PostWysłany: 05 Mar 2014 12:59 

25 zł / os.

Hostel StareMisto położony pomiędzy centrum Lwowa i głównego dworca kolejowego.

Knyazya Svyatoslava Square 2, Ap. 3 A, Lviv, Ukraine
Phone: +38 (093) 423 01 00; +38 (097) 434 71 11
e-mail: lviv.hostel.staremisto@gmail.com
https://www.facebook.com/lviv.hostel.staremisto
http://lvivhostel-staremisto.jimdo.com
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 12 Kwi 2014 19:21 

polece na własnej skórze przetestowany :
http://www.booking.com/hotel/ua/oldcity-hostel.pl.html

bez luksusów, ale domowa studencka atmosfera, ciepła woda, internet, obsługa mówi po polsku (szczególnie dziewczyna, chłopak mniej)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 27 Kwi 2014 11:27 

Loty: 94
Kilometry: 139 004
Polecam z czystym sumieniem George Hotel.
Ceny bardzo atrakcyjne za pokoje economy, które co prawda mają wspólną łazienkę na korytarzu, ale są one wielkości sali dla 10 osób, czułem się wręcz nieswojo w tak dużym pokoju we dwójkę.
Bardzo duże wrażenie zrobiło na mnie śniadanie: do godz 11 z daniami wręcz obiadowymi, z ziemniakami, kapustą, mięsem, krokietami, można zrobić sobie lunch i być pełnym przez większość dnia.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 30 Sty 2015 13:24 

niebieski
Dzisiaj na booking.com miejsce do spania w hostelu Kava we Lwowie od 3 Euro, przyznam ze z taka cena jeszcze sie nie spotkalem. Tak wiec bakpackersi i milosnicy hardkoru do boju!

Ostatnio edytowany przez 01ERES, 31 Sty 2015 00:17, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 30 Sty 2015 13:25 

niebieski
Popraw linka ;)
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 02 Lut 2015 18:52 
Awatar użytkownika

Loty: 117
Kilometry: 168 884
srebrny
Ostatni raz byłem we Lwowie tuż przed mistrzostwami euro i zatrzymałem się w hotelu "Lwów" - bardzo słaby standard, nie proporcjonalny do ceny, więc nie polecam. Planuję powtórzyć wyjazd na wiosnę, jeśli ktoś był w ostatnim czasie i może coś polecić oprócz tego co powyżej to czekam na Wasze rekomendacje;)
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 02 Lut 2015 19:05 

Ja mogę polecić Swiss Hotel ale nie jest to obiekt budżetowy.
Miła obsługa, świetne śniadania. Nie twierdzę, że był to najlepszy hotel w jakim byłem ale na pewno jeden z tych, w których czułem się najlepiej.
 PM off
epikie lubi ten post.

#29 PostWysłany: 10 Lut 2015 12:56 
Awatar użytkownika

Loty: 80
Kilometry: 171 925
niebieski
Pozostając w temacie niebudżetowych noclegów w Lwowie, mogę polecić On The Square Guesthouse https://www.booking.com/hotel/ua/on-the ... 0e9;dcid=2 Hostel znajduje się w samym Rynku, przy przystanku tramwajowym.

Ciekawostka - sprawdziłem empirycznie, że 200 UAH kosztuje wymiana...szyby w hostelu :) Siedząc na parapecie i opierając się o szybę zapomniałem o tym, że nie są to okna plastikowe przez co szyba...po prostu wypadła. Na szczęscie nic nikomu się nie stało :)
afero lubi ten post.

#30 PostWysłany: 19 Lut 2015 22:46 

Jeżeli ktoś wybiera się do Lwowa większą grupą to polecam hotel Sun - tuż obok Puzatej Chaty, do rynku i opery max 10 min spaceru, mają 2 połączone ze sobą pokoje 3-osobowe, więc jak ktoś jedzie w 5-6 osób i chce żeby wszyscy mieszkali razem to idealne rozwiązanie.
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 02 Kwi 2015 17:47 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 110 566
gibson007 napisał(a):
Polecam z czystym sumieniem George Hotel.
Ceny bardzo atrakcyjne za pokoje economy, które co prawda mają wspólną łazienkę na korytarzu, ale są one wielkości sali dla 10 osób, czułem się wręcz nieswojo w tak dużym pokoju we dwójkę.
Bardzo duże wrażenie zrobiło na mnie śniadanie: do godz 11 z daniami wręcz obiadowymi, z ziemniakami, kapustą, mięsem, krokietami, można zrobić sobie lunch i być pełnym przez większość dnia.

Również polecam, też korzystaliśmy z ekonomicznych i za 4 noclegi 27-31.03 wyszło ~ 210zł za dwójkę. Łazienka na korytarzu, jest wifi w pokojach i bardzo okazały szwedzki bufet. Za taką kasę bardzo ok.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 09 Kwi 2015 10:24 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
[quote="adamian"][quote="gibson007"]
Ja zapłaciłem za dwójkę w terminie 10-12.04 91zł,ale nie mam śniadania. Może mi ktoś powiedzieć jaki jest koszt tego posiłku,bo na ich stronie nie mogę znaleźć ceny:9
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 15 Kwi 2015 00:27 

Loty: 29
Kilometry: 43 749
Wiem że późno się obudziłem ale może ktoś będzie w stanie podpowiedzieć gdzie najlepiej szukać noclegu dla 4 osób w terminie 1-3 maja? Sprawdzałem wszystkie możliwe hotele jakie udało mi się znaleźć i niestety brak miejsc w tym terminie...
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 15 Kwi 2015 07:27 

Zbanowany
booking.com probowales? 8% stoi nadal do dyspozycji. Ale fakt faktem, ceny maja 'niezle' na ten okres. Masz jeszcze ostatnia szanse na pokoj za 2400UAH za dwie noce za czworke, dalsze ceny raczej zniechecaja...
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 15 Kwi 2015 15:32 

sdik napisał(a):
Wiem że późno się obudziłem ale może ktoś będzie w stanie podpowiedzieć gdzie najlepiej szukać noclegu dla 4 osób w terminie 1-3 maja? Sprawdzałem wszystkie możliwe hotele jakie udało mi się znaleźć i niestety brak miejsc w tym terminie...

Faktycznie. Ceny poszły do góry w tym terminie.
Aż nie chce mi się wierzyć , że takie tłumy ciągną do Lwowa na majówkę. Jeszcze 10 dni temu Polaków i innych było tam jak na lekarstwo.
Rezerwowałem pokój , w dniu przyjazdu, bez problemu. Za ok 100 pln dwójka ze śniadaniem. Hotel Vien, w najlepszej lokalizacji przy Bulwarze Swobody.
Ale jak zerknąć do multiwyszukiwarek, to sprawa nie jest beznadziejna.
Widzę sporo dwójek ze śniadaniem za 140-150 pln doba.
Chyba, że szukasz taniej. To "Mirage" pod Lwowem jest za 440 UAH.dwójka. Ze śniadankiem i krytym basenem oraz sauną.
 PM off  

#36 PostWysłany: 15 Kwi 2015 15:44 

niebieski
Jak nie hotele to moze airbnb.com. Z tego co widze jest tego sporo, do wyboru do koloru. :D

#37 PostWysłany: 15 Kwi 2015 16:02 

Loty: 5
Kilometry: 2 493
Ja polecam Hotel Dnister w promocji z American Expresszalacilem jakos 70zl za pokoj/noc standard bardzo wysoki jak na Ukraine
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 15 Kwi 2015 16:14 

A w najgorszym przypadku, popytać taryfiarzy pod Wokzałem ( dworcem) 2 lata temu jeden z nich , załatwił mi przyjemne mieszkanko w centrum, na 3 dni, a sytuacja była podbramkowa. Późny wieczór, a my bez dachu nad głową. :D
 PM off
sdik lubi ten post.

#39 PostWysłany: 15 Kwi 2015 20:32 

Loty: 29
Kilometry: 43 749
Dziękuję wszystkim pięknie za odpowiedzi.
Jeśli chodzi o airbnb, to faktycznie wygląda na to że sporo jest lokalizacji, ale fakty są takie że kontaktowaliśmy się chyba ze wszystkimi i albo nie odpisują w ogóle, albo odpisują dość szybko że nie ma takiej możliwości w tym terminie.

mateo4242 napisał(a):
Ja polecam Hotel Dnister w promocji z American Expresszalacilem jakos 70zl za pokoj/noc standard bardzo wysoki jak na Ukraine

Mógłbyś rozwinąć myśl o jaką promocję chodzi? Z tego co sprawdzam to miejsca faktycznie są ale po 1710 uah za pokój - dla nas niestety zbyt drogo.

Anonymous napisał(a):
Faktycznie. Ceny poszły do góry w tym terminie.
Aż nie chce mi się wierzyć , że takie tłumy ciągną do Lwowa na majówkę. Jeszcze 10 dni temu Polaków i innych było tam jak na lekarstwo.
Rezerwowałem pokój , w dniu przyjazdu, bez problemu. Za ok 100 pln dwójka ze śniadaniem. Hotel Vien, w najlepszej lokalizacji przy Bulwarze Swobody.
Ale jak zerknąć do multiwyszukiwarek, to sprawa nie jest beznadziejna.
Widzę sporo dwójek ze śniadaniem za 140-150 pln doba.
Chyba, że szukasz taniej. To "Mirage" pod Lwowem jest za 440 UAH.dwójka. Ze śniadankiem i krytym basenem oraz sauną.

Też mi się nie chciało wierzyć do momentu gdy zauważyłem że większość hoteli jest w tym terminie niedostępna.

Szukamy czegoś budżetowego w cenach 400-600 uah za noc i niestety nic nie udało nam się znaleźć.

Anonymous napisał(a):
A w najgorszym przypadku, popytać taryfiarzy pod Wokzałem ( dworcem) 2 lata temu jeden z nich , załatwił mi przyjemne mieszkanko w centrum, na 3 dni, a sytuacja była podbramkowa. Późny wieczór, a my bez dachu nad głową. :D

W najgorszym wypadku pewnie tak zrobimy, jednak wolałbym tego uniknąć :)
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 15 Kwi 2015 21:28 

Zbanowany
widac o bookingu nie slyszal. :roll:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 188 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość