Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Lip 2012 12:45 

Loty: 94
Kilometry: 120 128
niebieski
Witam,
Po przelaniu punktów z kart wizz citi 113 zł zablokowało mi się konto.
Przy logowaniu otrzymuje komunikat ze hasło jest niepoprawne.
Próbując resetować hasło wyskakuje info że hasło zostało wysłane ale zaden mail nieprzychodzi.
Konto mam na wp.pl, spam sprawdziłem nic tam nie ma inne maile z wizz przychodzily wczesniej.
Po przelaniu punktów zalogowałem się na konto używając hasła emaila powitalnego.
Potem uzupełnilem dane osobowe i próbowałem zmienić haslo na swoje.
Wywaliło mi wtedy że hasło niepoprawne a po wylogowaniu już nie przyjmowało hasła które przyszło w mailu.
Wmailu było info że przed pierwszym przelaniem punktów należy uzupełnić dane ja to zrobilem o 20 min za późno :(
I teraz moje pytanka:
1) czy ktoś miał podobny problem z blokowaniem konta?
2) czy ktos przelał punkty zanim uzupełnił dane na koncie wizz i co sie wtedy stało?
3) może ktoś zgłaszał niektóre przoblemy z kontem wizz przez citi i tez mu pomogli?
 Profil Relacje PM off  

Tanie loty - z dużym bagażem - na Tajwan ✈️🧳 Bilety z Warszawy za 2362 PLN 🤗 Tanie loty - z dużym bagażem - na Tajwan ✈️🧳 Bilety z Warszawy za 2362 PLN 🤗
Dubaj tanio 😍🤗 Loty i noclegi w hotelu za 1276 PLN 👙🌤️🏖️ Dubaj tanio 😍🤗 Loty i noclegi w hotelu za 1276 PLN 👙🌤️🏖️
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości