Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Sie 2010 21:55 

Zbanowany
Hej! Probowalem zabookowac dwa bilety przez FR i jest problem z autoryzacja karty nie wyskoczylo nastepne okienko z potwierdzeniem lub brakiem potwierdzenia rezerwacji.... Wpisalem nr konta kod CVV date waznosci dane kontaktowe co moze byc przyczyna? Czy moge uzywac polskich liter? (np. w adresie ktory wpisuje w okienku zgodnie z danymi na karcie kredytowej) Probowalem juz dwoch kart Visa ;]
 Profil Relacje PM off  

Wycieczka na południe Włoch 😎 City break w Kalabrii za 759 PLN (loty + hotel ze śniadaniami) 😍 Wycieczka na południe Włoch 😎 City break w Kalabrii za 759 PLN (loty + hotel ze śniadaniami) 😍
Relaks na Kanarach ☀️🍹7 dni na Gran Canarii w 4* hotelu za 2899 PLN ✈️ Relaks na Kanarach ☀️🍹7 dni na Gran Canarii w 4* hotelu za 2899 PLN ✈️
#2 PostWysłany: 18 Sie 2010 00:31 

HON fly4free
Niewyskoczenie okienka końcowego nie oznacza niezrealizowania transakcji! Nie wiem co ci się dokładnie pokazało, ale mi raz wyskoczył taki tekst, że teraz nie może się połączyć bla bla, ale żeby sprawdzić e-mail (jeśli dostałeś e-mail to masz potwierdzone), a także żeby skontrolować swoje rezerwacje w systemie rezerwacji (przez stronę oczywiście). Sprawdzałeś? Może się okazać, że masz dwa bilety...
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Sie 2010 09:16 

man4business napisał(a):
Niewyskoczenie okienka końcowego nie oznacza niezrealizowania transakcji! (...) Sprawdzałeś? Może się okazać, że masz dwa bilety...

Dokładnie, ja też tak miałem, prawie bym nabył 2 bilety. Od tamtej pory kupuję bilety z otwartą skrzynką mailową, bo potwierdzenia z FR przychodzą niezwłocznie.

#4 PostWysłany: 18 Sie 2010 10:05 

Zbanowany
Na maila nic nie przyszlo od wczoraj wiec raczej do transakcji nie doszlo pojde dzis do banku zapytam co to moze byc bo co mi pozostalo :]
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Sie 2010 20:33 

Spróbuj wyszukać swój bilet korzystając z https://www.bookryanair.com/SkySales/FR ... l&lc=pl-pl i wybierając "Wyświetl moją rezerwację" / Opcja 3 - będziesz wiedział czy masz bilet czy też nie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości