Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 04 Maj 2025 14:39 

Loty: 42
Kilometry: 111 152
niebieski
katka256 napisał(a):
FUX napisał(a):
Tydzień temu bez problemu przeszliśmy pokazując tylko bilety. Pani była tak miła, że powiedziała Żonie, że tylko jeden bagaż. Mały luźny plecak przepakowaliśmy.

no właśnie nie rozumiem dlaczego na etapie wejścia do kontroli, "miłe" panie sprawdzają już bagaż i każą się przepakowywać.

Bo było dymanie/trzepanie na sizerach.
Chyba taka uprzejmość za dobre słowo do obsługi. ;)
 Profil Relacje PM off  

All incusive na Riwierze Tureckiej za 1680 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu w sercu Alanyi 🌞😎 All incusive na Riwierze Tureckiej za 1680 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu w sercu Alanyi 🌞😎
City break we Włoszech 🇮🇹 Wenecja z Warszawy za 869 PLN 🛥️ 🎭 City break we Włoszech 🇮🇹 Wenecja z Warszawy za 869 PLN 🛥️ 🎭
#22 PostWysłany: 04 Maj 2025 22:06 

srebrny
@FUX
Nie, wielokrotnie to widziałam i nawet mi samej kazali pakować w 1 bagaz. Dla mnie nie była to uprzejmość a czepianie się. Na bramce, gdzie skanuję bilet, jeszcze przed kontrolą, ktoś każe mi pakować się w 1 bagaż i udowadniać, że zmieszczę.
2 ludzi lubi ten post.

#23 PostWysłany: 05 Maj 2025 07:19 

niebieski
Jak zwał tak zwał. Obłęd w oczach przy wejściu do rękawa i w zasadzie każdy bagaż do sizera.
Była kobieta z dzieckiem, o grubość rączki od walizki na kółkach nie wchodziła. Nie wyglądała na zamożną. Może do męża na weekend jechała. Nie wiem. Niesmak ogólny.

W Palermo za to bez czepiania się.

Bezpieczeństwo także wiele do życzenia. Zapomniałem o coli w puszcze 1/2l, woda w bidonie, termos.
Kosmetyki machnęli ręką, nie wyciągać. Tylko elektronika do koryta.
Może tak dobre skanery mają.
 Profil Relacje PM off
katka256 lubi ten post.

#24 PostWysłany: 18 Maj 2025 09:29 

złoty
Posiadacze kart PP nie przejdą już Fast Trackiem. Przy końcu kwietnia zmienili regulamin i wysyłają do ogólnodostępnej kolejki.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 18 Maj 2025 11:12 

niebieski
Szanowny Panie,

Dziękujemy za kontakt.

Uprzejmie informuję, że posiadacze karty Priority Pass nie mają bezpłatnego dostępu do usługi Fast Track na Lotnisku Wrocław – zgodnie z zapisami regulaminu dostępnego na stronie internetowej portu.

Poniżej załączam regulamin oraz zachęcam do zakupu usługi Fast Track online.
Koszt usługi przy zakupie online wynosi 30 PLN netto.

No nic, zrobię test w sierpniu.
;)
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 18 Maj 2025 13:28 
Awatar użytkownika

niebieski
No to trochę upierd dla posiadaczy VI. Będzie trzeba generować kody Fast Track by Hertz (jeżeli będą działać...)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 26 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość