Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Wrz 2011 09:16 

Witam!
mam pytanie odnośnie bookowania za pomocą karty prepaidowskiej mastercard.
Chciałbym sie dowiedzieć czy Wizzair albo Rynair robią problemy jeśli osoba na którą został zakupiony bilet różni się od osoby która jest właścicielem karty. Pytam gdyż chciałbym zamówić bilety za pomocą karty mojego brata ale nei wiem czy to przejdzie bo wiem że np. w USA osoba która dokonała płatności kartą MUSI być na pokładzie danego samolotu
pzdr
 Profil Relacje PM off  

Wyspy Zielonego Przylądka w ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ hotelu z all inclusive 🌴🌊 za 4079 PLN Wyspy Zielonego Przylądka w ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ hotelu z all inclusive 🌴🌊 za 4079 PLN
Zimowy relaks nad Morzem Czerwonym 🏖️ 5* resort z all inclusive za 2315 PLN 🤩 Zimowy relaks nad Morzem Czerwonym 🏖️ 5* resort z all inclusive za 2315 PLN 🤩
#2 PostWysłany: 29 Wrz 2011 09:42 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
leo napisał(a):
Witam!
mam pytanie odnośnie bookowania za pomocą karty prepaidowskiej mastercard.
Chciałbym sie dowiedzieć czy Wizzair albo Rynair robią problemy jeśli osoba na którą został zakupiony bilet różni się od osoby która jest właścicielem karty. Pytam gdyż chciałbym zamówić bilety za pomocą karty mojego brata ale nei wiem czy to przejdzie bo wiem że np. w USA osoba która dokonała płatności kartą MUSI być na pokładzie danego samolotu
pzdr

Nie ma problemu. Prosty przyklad: karta MCPP BZWBK jest na okaziciela, zamiast nazwiska masz wpisane "Karta Premium", wydaje mi sie, ze ciezko byloby znalezc osobe o takich danych :D
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 29 Wrz 2011 10:00 

Zbanowany
W nowszych wydaniach karta MCPP BZWBK, zamiast napisu "Karta Premium" w miejscu gdzie zawsze jest nazwisko, jest puste pole.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 29 Wrz 2011 19:18 
Awatar użytkownika

niebieski
generalnie wpisujemy co chcemy. Mleko pamietam ze wpisywal (i pewnie dalej wpisuje) imie swojego psa i wpuscili go na poklad samolotu. Pomimo ze pies zostal w domu.. ;-)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 29 Wrz 2011 21:14 

Zbanowany
Blackall napisał(a):
generalnie wpisujemy co chcemy. Mleko pamietam ze wpisywal (i pewnie dalej wpisuje) imie swojego psa i wpuscili go na poklad samolotu. Pomimo ze pies zostal w domu.. ;-)

Potwierdzam - nie ma z tym problemów (mowimy oczywiście o Ryanair).
Cherry jest chyba najwięcej wydającym kartami psem (suką) na świecie :D
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 29 Wrz 2011 21:32 

niebieski
mleko napisał(a):

Potwierdzam - nie ma z tym problemów (mowimy oczywiście o Ryanair).
Cherry jest chyba najwięcej wydającym kartami psem (suką) na świecie :D

Znam jeszcze pewnego Misia K., który sporo wydaje prepaidem ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości