Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 166 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
#161 PostWysłany: 17 Lut 2014 11:50 

niebieski
zales napisał(a):
No to gdzie gacie i kosmetyki? Gdzie bym nie leciał to zawsze takie rzeczy mam w torbie - chyba normalka.

Przeciez oficjalnie było powiedziane ze beda usunięte rzeczy niebezpieczne itd :)

Tak Szczerze to ja sie zastanawiam czy to nie było tak, ze te rzeczy leżały na jakiejs stercie. Dokupili walizki o rozdzielili je po równo i tyle.
Przechowywanie walizek....No to duzo miejsca zajmuje przez 20 lat...
 Profil Relacje PM off  

Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
All inclusive w Maroku 🏝️ 4* resort z basenami i spa 🌴 6 dni w Agadirze za 1989 PLN All inclusive w Maroku 🏝️ 4* resort z basenami i spa 🌴 6 dni w Agadirze za 1989 PLN
#162 PostWysłany: 17 Lut 2014 11:56 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 22 529
Teorie spiskowe się zaczynają...

Lotowi chodziło tylko i wyłącznie jedną rzecz: ROZGŁOS.

I im się udało.

A kasa? Proszę Was, Lot miał ponad 1 000 000 000zł straty w ciągu ostatnich czterech lat. 28 000zł to prezes na kanapki wydaje ;) (polecam z kurczakiem i suszonymi pomidorami - na ciepło!)

#163 PostWysłany: 17 Lut 2014 12:01 

Kosmetyki maja tez termin przydatnosci do spozycia...no ale nvm
Co do istoty tematu, nie widxialem zeby tutejszy forumowicz sie skarzyl na 'swoja' walizke, wiekszosc pisze tylko o tym co zrobil LOT z punktu obserwatora. Ja do samej akcji nie mam zadneho ale, bylo raczej wiadomo, ze nie ma zbytnio na co liczyc. Ludzka ciekawosc jest bardzo duza, togeneruje emocje a te jak widac w przypadku LOTu mizna jednak wycenic :)
Ja to oceniam jako zabawe w licytacje typu low-budget, dla osob glodnych przygod...ja osobiscie bym sie na to nie pisal, chyba ze czesc dochodow z licytacji szla by na cele charytatywne, ale uwzgledniajac obecna sytuacje lote to nie ma na co liczyc :)

Howk
 Profil Relacje PM off  

#164 PostWysłany: 17 Lut 2014 12:23 

Szczerze spodziewam się wiecej po bagażu pasażera Lotu niż Ryana czy Wizza :) baza nawet wybrozilaem sobie jak wyglądałby bagaż pasażera drugiego typu, gdy nie musiałby płacić opłaty za b.rejestrowany :)

Sadze, ze LOT wcale na tym nie zarobił :) nawet.nie zdajecie sobie sprawy ile kosztuje organizacja takiego wydarzenia ( wystarczy pewnie, że skorzystali z usług zewnętrznej.firmy), osoba która prowadzi aukcje z doświadczeniem kosztuje niemałe pieniądze.

Chodziło o kolejny zabieg Lotu by 'zbliżyć się 'do pasażerów ale niestety nie spodziewali się ze z typowej zabawy większość nastawi się na "scavenger Hunt".
 Profil Relacje PM off  

#165 PostWysłany: 17 Lut 2014 17:46 

Loty: 312
Kilometry: 479 773
niebieski
Ja dla fanu może ustlewłaściciela komórki którą posiadam dzwoniać do numerów które jako ostnie wysylały mu smsy i podesle mu zdjecia ubrań niech powie czy jego
Kański lubi ten post.

#166 PostWysłany: 20 Wrz 2015 20:25 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
niebieski
byly lipne bo kupa byla takich samych najtanszych , poza tym lot balby pozwow od wlascicieli tych "zagubionych " walizek
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 166 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość