Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Przeczytaj zanim kupisz!
podejrzanie-niska-cena-za-lot-przeczytaj-zanim-kupisz,11,75621

Widząc że chodzi o błąd NIGDY nie dzwonimy do linii lotniczej/pośrednika. Nie dzwonimy, nie mailujemy, nie chatujemy - słowem nie kontaktujemy się w żaden sposób. Wasz kontakt sprawi że ktoś z pracowników zainteresuje się podejrzanie niską ceną widniejącą na rezerwacji i przyśpieszy naprawienie błędu. Nawet jeśli Wam już udało się kupić bilet - inni też chcą skorzystać z okazji!

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 108 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 09 Sie 2016 22:24 

Loty: 510
Kilometry: 1 112 648
srebrny
kupiłam kiedyś loty Qatarem na stronie QR do Sydney - tez jakiś błąd był, bo w cenie 2000zł czy coś koło tego. Mimo etixów na następny dzień anulowali.
U pośrednika też parę razy anulowali.

Pozostaje tylko czekać co z tego wyniknie - tylko tyle i aż tyle...
aviel uważa post za pomocny.

Słoneczna majówka na Costa Dorada od 1965 🇪🇸🌊 Tydzień w 4⭐ hotelu z wyżywieniem 🏖️ Słoneczna majówka na Costa Dorada od 1965 🇪🇸🌊 Tydzień w 4⭐ hotelu z wyżywieniem 🏖️
🚨Ferie w karaibskim LUKSUSIE ✨Loty i 5⭐ hotel w Meksyku za 3323 PLN 🤯🌴 🚨Ferie w karaibskim LUKSUSIE ✨Loty i 5⭐ hotel w Meksyku za 3323 PLN 🤯🌴
#102 PostWysłany: 09 Sie 2016 22:38 
Awatar użytkownika

Loty: 414
Kilometry: 1 349 089
niebieski
Ja kupiłem Etihad do Auckland jakieś półtora roku temu za śmieszne 1200 zł z pitstopem w Pekinie na stronie przewoźnika, a nie w OTA. Anulowali po 72h.

M.
aviel uważa post za pomocny.

#103 PostWysłany: 09 Sie 2016 23:53 
Awatar użytkownika

niebieski
Oj, ale troche tez pozytywnych przykladow moze warto, np "japonska promocja" alitalii, duzo bardziej absurdalna i na duzo wieksza skale, tez dziala przez weekend, puscili wszystkich ktorzy cokolwiek zaplacili :-)

Albo loty za 500zl na Martynike i Gwadelupe, nie wiem ,czy dobrze pamietam ale zdaje mi sie ze tripsta cos walczyla o uznanie tych biletow, w kazdym razie uznali.

#104 PostWysłany: 09 Sie 2016 23:55 

srebrny
Zeus napisał(a):
aviel napisał(a):
Moze zadam pytanie wyrazniej, czy komukolwiek linia lotnicza anulowala bilety kupione BEZPOSRENIO na stronie przewoznika, NIE u posrednikow? czy China air anulowala bilety kupione u siebie na stronie?

Tak jak napisałem. Rok czy dwa lata temu np. glitch United Airlines.

To była zacna promocja - miałem bilety , a nawet wybrane miejsca w samolocie w First class do Australii, Peru i na Hawaje ;-)

#105 PostWysłany: 09 Sie 2016 23:57 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Każdy miał wybrane miejsce (ja nawet posiłki).
Ale i tak pocałowałem klamkę ;P
 Profil Relacje PM off  

#106 PostWysłany: 10 Sie 2016 00:03 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 282
HON fly4free
Ja juz chciałem iść po wize..

#107 PostWysłany: 10 Sie 2016 00:09 

wa793 napisał(a):
Oj, ale troche tez pozytywnych przykladow moze warto, np "japonska promocja" alitalii, duzo bardziej absurdalna i na duzo wieksza skale, tez dziala przez weekend, puscili wszystkich ktorzy cokolwiek zaplacili :-)

Albo loty za 500zl na Martynike i Gwadelupe, nie wiem ,czy dobrze pamietam ale zdaje mi sie ze tripsta cos walczyla o uznanie tych biletow, w kazdym razie uznali.

To w tym klimacie- havana ( i dominicana) z Madrytu w styczniu 2015 ponizej 700zl. Na stronie UX. A cena byla lepsze niż anulowany Deal z wloch sprzed kilku dni, ale tam byla chyba tylko rezerwacja przez OTA
 Profil Relacje PM off  

#108 PostWysłany: 10 Sie 2016 00:14 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Temat zamykam na razie. Jak będzie jakaś anulacja albo reaktywacja deala, to proszę o PW :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 108 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości