Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Kwi 2011 11:48 

Loty: 26
Kilometry: 69 560
Witam serdecznie.

Może ktoś z forumowiczów pomógłby wybrać ciekawe połaczenie na trasie WAW/KTW/KRK - SAT, z pobytem w San Antonio około 15 dni, a później SAT - NYC, w NYC 3 dni i znowu do WAW/KTW/KRK. Wszystko musiałoby się odbyć w listopadzie. Dwie osoby. Patrzylem na lataj.pl i wypluwa, że najtaniej wychodzi AA, tj. WAW-LHR, LHR-ORD, ORD-SAT, a powrót SAT-ORD, ORD-JFK, JFK-LHR, LHR-WAW. No ale może jakas inna trasa jest w/g Was ciekawsza ? Budzet na dwie osoby do 7k. No i wylot po 02.11.2011. Cena na lataj.pl : 5618, ale jak wspominałem może być drożej. Może Iberia z powrotem przez Madryt ?

Będę wdzięczny za pomoc,
pozdrawiam,
Daniel.
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 07 Kwi 2011 12:16 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Bez sensu korzystać z lataj.pl :)

na stronie lotu http://www.fly4free.pl/www.lot.com masz przez cały listopad loty do NYC za 1500 zł w dwie strony

Do tego dokładasz lot Delty http://www.delta.com NYC-SAT w dwie strony za 750 zł i masz cały wyjazd za 2250 :).

Załączniki:
Clipboard02.jpg
Clipboard02.jpg [ 84.5 KiB | Obejrzany 944 razy ]

#3 PostWysłany: 08 Kwi 2011 00:51 

Oooo, dziekuje serdecznie za szybka odpowiedz. Faktycznie cenowo bomba, no i na przesiadkach człowiek nie traci pol dnia. Jedyne co mnie kusiło w tamtych połączeniach, to różnorodność maszyn, no i 747, którym zawsze chciałem się przeleciec, aczkolwiek przede mną jeszcze sporo latania, więc pewnie i na niego trafię. Kamilu, chyba zarezerwuję w/g Twoich wskazówek. Jeszcze raz serdecznie dziękuję. A jak w USA wygląda tanich linii a'la Ryan albo Wizz ? Za czym ewentualnie się rozglądać jeśli chcialbym jeszcze gdzieś wyskoczyć będąc w San Antonio ?

Pozdrawiam ,
Daniel.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Kwi 2011 09:36 

Kamil, po Twoim poprzednim poscie juz jestem zdecydowany na LOT. Chciałbym poleciec do NYC 3.11.2011. A z JFK dalej do SAT... no i mam problem, z tego co widzę, to najbliższy odlot jest o 6:00am, z JFK do SAT przez Atlante z dwugodzinna przesiadka. Czy jest ktos w stanie pomoc znalezc jakis inny lot ? Na JFK bede 3.11 9.40pm. Aha... powrotny do NYC na 17, 18 albo 19.11. Patrzylem dzis i wczoraj na delte i juz niestety dla dwoch osob cena z przesiadka w ATL wychodzi cos ponad $700. Powiedzmy, ze jest to do zniesienia... Ehhh, przejrzalem wszystkie duze linie i nic ciekawego nie znalazlem. Wszystko z duzymi przesiadkami i w cenach za 2 osoby powyzej 700.

Z góry bardzo dziekuję za wszelka pomoc !

--
Nedyok
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Kwi 2011 12:12 
Założyciel
Awatar użytkownika

Szukaj na Expedia.com. Lot lata też na EWR (Newark). Może tam będziesz miał bardziej dogodne przesiadki.

#6 PostWysłany: 19 Kwi 2011 13:12 

Sprawdzałem i w sumie podobnie jak z JFK.
Z tym, ze dochodzi jeszcze koszt dojazdu do EWR, wiec chyba zostane przy tym locie JFK-ATL-SAT. Serdeczne dzięki za pomoc. Jak rozumiem jeśli expedia nie wyswietla niczego innego, ciekawszego, to na prozno szukac na stronach linii, tak ? No chyba, ze czekac jeszcze z bookowaniem JFK-SAT ? Chociaz nie sądze, ze cos mialoby sie zmienic w rozkładzie, ani potanieć.

Kamilu, serdecznie dziękuję za pomoc !
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 19 Kwi 2011 13:14 
Założyciel
Awatar użytkownika

Expedia w 90% pokrywa loty w USA i nie pobiera prowizji za rezerwację. Jeśli tam nie ma, szkoda czasu na szukanie. Sprawd jeszcze Orbitz.com na wszelki wypadek i Kayak.com.

#8 PostWysłany: 19 Kwi 2011 13:48 

po dodaniu podatku wyszło $223 za osobę (bez bagażu)

Załączniki:
usairways.jpg
usairways.jpg [ 21.75 KiB | Obejrzany 761 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 19 Kwi 2011 17:40 

Nomia, ale te 220 dolców to za lot w jedną stronę, a nie RT, prawda ? No i dla jednej osoby, right ? W sumie cenowo niewiele taniej niz JFK-ATL-SAT Deltą, a oczekiwanie na Delte krótsze niz na USAir. Kurde, im wiecej ogladam tym wiekszy mętlik mam w głowie....

--
Nedyok
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość