Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Lizbona noclegi
#1 PostWysłany: 07 Kwi 2018 14:38 

Mam problem z noclegami w Lizbonie. Tzn wybieram się tam na 3 dni w maju, a temat noclegów obserwuje od stycznie bo o ile słyszałem ze ceny w tym mieście są bardzo przystępne to ceny hoteli mnie przygniatają. Najtanszy hotel na booking kosztuje za 3 nocy około 2000. Tansze obiekty nie posiadają łazienki, wszędzie widnieje wspólna toaleta a zależałoby mi by mieć ją jednak w pokoju..ale prócz tych wyżej wymienionych hoteli nigdzie nie moge takiej opcji znaleźc. Źle szukam czy lizbona pod względem noclegow rzeczywiscie jest tak droga?
 Profil Relacje PM off  

🌺 Sri Lanka w pełnej krasie od 2853 PLN 🐘 Loty Lufthansą z 4 miast i 4* hotel 🏨✨🌴 🌺 Sri Lanka w pełnej krasie od 2853 PLN 🐘 Loty Lufthansą z 4 miast i 4* hotel 🏨✨🌴
🚨 Zabierz rodzinę na ferie do słonecznej Portugalii 🇵🇹🏖️ Tygodniowy pobyt w 4* hotelu za 879 PLN 🤯 🚨 Zabierz rodzinę na ferie do słonecznej Portugalii 🇵🇹🏖️ Tygodniowy pobyt w 4* hotelu za 879 PLN 🤯
 Temat postu: Re: Lizbona noclegi
#2 PostWysłany: 07 Kwi 2018 14:41 

srebrny
Źle szukasz
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Kwi 2018 14:41 

niebieski
Podaj dokładną datę i dla ilu osób

Wysłane z mojej Nokii 3310 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Kwi 2018 15:30 
Awatar użytkownika

srebrny
Generalnie Lizbona jest tania, ale maj to już wysoki sezon i wcale mnie to nie dziwi, że ceny wysokie. Owszem są tanie jakieś hostele, ale głównie sale wieloosobowe i wspólna łazienka. Trochę późno się zabierasz za bukowanie. Tak jak wspomniał kolega wyżej, podaj konkretne daty to coś podziałamy.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Kwi 2018 15:40 

22-25 maja 2 osoby. Loty kupiłem jakos na koniec lutego..ogólnie to jest "oblotówka" po europie więc noclegów szukałem od razu ale od lutego ceny ani nie wzrosły ani nie spadły, więc zabralem sie za to od razu po kupnie biletów ale no coś tu nie moge znaleźc fajnej oferty. Do Porto, na teneryfe, do Ateny, Rzymu i Madrytu udało mi sie od razu znaleźc cos w fajnej cenie a tutaj mam duży problem ale może ktoś coś wymysli :P
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 07 Kwi 2018 16:10 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Jest już temat o noclegach w Lizbonie
Polecam poszukać tam.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość