Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 184 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 24 Paź 2025 21:34 

platynowy
U mnie wreszcie przysłali maila z nową rezerwacją. Zadzwoniłem, konsultantka przysłała maila z linkiem do płatności, opłacone kartą bez problemu (chyba naprawili wcześniejsze problemy). Bilet na mailu.
2 ludzi lubi ten post.

Przygoda w Wietnamie! 🏯🐉🏮 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2532 PLN 🛵🍜 Przygoda w Wietnamie! 🏯🐉🏮 Hanoi i Ho Chi Minh w jednej podróży za 2532 PLN 🛵🍜
Karaiby w sezonie ☀️🌴 Egzotyka zimą, czyli Trynidad i Tobago od 1661 PLN 🏝🏖 Karaiby w sezonie ☀️🌴 Egzotyka zimą, czyli Trynidad i Tobago od 1661 PLN 🏝🏖
#182 PostWysłany: 28 Paź 2025 21:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Melduję się w gronie zmartwychwstałych! Jakieś 3-4 tyg po złożeniu skargi przyszedł z mail z prośbą o kontakt w ciągu 24h. Napisałem przez whatsupp (uwaga - aby ominąć bota trzeba po podaniu numeru rezerwacji i maila kliknąć avianca.com support -> issue with Purchase, a piszę o tym dlatego, że wcześniej zrobiłem ze 4 kółka z chatbotem przy innych wyborach zanim się udało). Link do płatności otrzymany przez whatsapp ważny przez 3h, wygasa po 30 min od kliknięcia. Płatność revo, etixy na mailu w ciągu 2 min. Próbowałem wyciąć pierwszy i ostatni segment LIS-MAD - bezskutecznie.
 Profil Relacje PM off
Maciek737 lubi ten post.

#183 PostWysłany: 28 Paź 2025 21:53 

Jaką dokładnie skargę napisałeś? :D

Ostatnio edytowany przez Kashpir, 29 Paź 2025 01:12, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#184 PostWysłany: 28 Paź 2025 22:08 
Awatar użytkownika

niebieski
Napisałem, że czuję się głęboko dotknięty zaistniałą sytuacją, bo chciałem pokazać dziecku leniwca, i w ogóle co to ma być, że taka renomowana firma odstawia taką fuszerę.
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 184 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości