Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 147 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 15 Wrz 2025 18:01 

platynowy
Cytuj:
Dear Mr. Bajerglowa94,
I am writing to confirm that we will be processing again to honor your reservation JP2137 on behalf of Bajerglowa94 and jego dziewczyna.
This process must be managed with a new payment for the same amount that you had already assumed (GBP 468.00), taking into account that the original reservation is in the process of reimbursement.
Additionally, upon activating your reservation, the voucher you had previously received will be cancelled.
Within the next 24 hours, one of our agents will contact you.
Customer´s required information:
Could you please confirm if you have another contact number to ensure communication in case it is necessary?
If you have any questions, please do not hesitate to contact us.

Ktoś też dostał takiego maila? :shock: Najciekawsze, że brane przez mytrip, który jeszcze nie oddał siana, więc w sumie nie wiem co teraz xd Email nadawcy help@avianca.com więc nie wygląda to na scam

Ostatnio edytowany przez Bajerglowa94, 15 Wrz 2025 18:11, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth
Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN
#142 PostWysłany: 15 Wrz 2025 18:06 

z jakiego OTA brałeś ?
 Profil Relacje PM off  

#143 PostWysłany: 15 Wrz 2025 18:31 

platynowy
@8iker mytrip

#144 PostWysłany: 15 Wrz 2025 23:25 

niebieski
oskiboski napisał(a):
Moje sie tryma :)

Moje też się trzyma, Expedia, z tym, że ja mam na luty z Warszawy.
 Profil Relacje PM off
Robaku lubi ten post.

#145 PostWysłany: 16 Wrz 2025 00:28 

HON fly4free
Bajerglowa94 napisał(a):
Cytuj:
Dear Mr. Bajerglowa94,
I am writing to confirm that we will be processing again to honor your reservation JP2137 on behalf of Bajerglowa94 and jego dziewczyna.
This process must be managed with a new payment for the same amount that you had already assumed (GBP 468.00), taking into account that the original reservation is in the process of reimbursement.
Additionally, upon activating your reservation, the voucher you had previously received will be cancelled.
Within the next 24 hours, one of our agents will contact you.
Customer´s required information:
Could you please confirm if you have another contact number to ensure communication in case it is necessary?
If you have any questions, please do not hesitate to contact us.

Ktoś też dostał takiego maila? :shock: Najciekawsze, że brane przez mytrip, który jeszcze nie oddał siana, więc w sumie nie wiem co teraz xd Email nadawcy help@avianca.com więc nie wygląda to na scam

Możliwe - choć podkreślam, że nie miałem czasu grzebać w tym więc tylko gdybam w tej chwili - że poszły jakieś skargi do regulatorów czy innych UOKiKów w Kolumbii lub innym kraju LATAM i to efekt. Poziom ochrony szeroko pojętych praw konsumentów w niektórych z tych państw jest zaskakująco wysoki i sprawnie funkcjonujący. Kiedyś mialem podobny przypadek z LA i wylotem z Brazylii: najpierw kasowali czy raczej downgredowali bilety, a potem pod wpływem działań j.w. przywracali na życzenie w oryginalnej klasie.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#146 PostWysłany: 16 Wrz 2025 00:29 

platynowy
Zobaczę co jutro mytrip powie nt. zwrotu i spróbuję w to pójść. Kto nie ryzykuje, za 1100 zł do Kolumbii nie lata 😉
3 ludzi lubi ten post.

#147 PostWysłany: 16 Wrz 2025 11:40 

platynowy
marek2011 napisał(a):
Poziom ochrony szeroko pojętych praw konsumentów w niektórych z tych państw jest zaskakująco wysoki i sprawnie funkcjonujący. Kiedyś mialem podobny przypadek z LA i wylotem z Brazylii: najpierw kasowali czy raczej downgredowali bilety, a potem pod wpływem działań j.w. przywracali na życzenie w oryginalnej klasie.

Zgadza się. Ja miałem bilet w C GRU-DFW-HKG rt z AA kupione za jakieś śmieszne 1100zł, bilet wystawili i poleciałem bo w Brazylii ta ochrona jest lepiej funkcjonująca niż w UE.

A wracając do AV, moje WAW-UIO też się trzyma. Kupione w GoToHell.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 147 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości