Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Kwi 2016 00:20 

Cześć, mam lot 28 kwietnia na Dominikane,
kilka pytań.
1.o której na spokojnie być w wawie (lot 0630 do CDG AIR FRANCE)
2.czy odprawić sie internetowo czy i tak będę musial podejść do nadania bagaży
3.czy zdąże na godzinkę wejść do LOUNGE PRELUDIUM?
4. czy jak mam się dostać w CDG z terminala 2e do 2f to bez problemu ? mam cztery godziny. czy będę mógł iść do strefy D? tam jest vip room.
5. czy jedzenie i alko w samolocie daje radę ? odcinek CDG-PUJ?

dzięki

Ostatnio edytowany przez Abcn, 16 Kwi 2016 20:36, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗 🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗
🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎 🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎
#2 PostWysłany: 16 Kwi 2016 00:57 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 1 186 935
Jeśli lecisz z biura podróży to na lotnisku odbierasz pakiet z numerem rez. i potem do kiosku się odprawić i oddać bagaż.
Jeśli odprawisz się w domu to idziesz do dropa oddać bagaż. Jeśli lecisz bez bagażu to mając kartę na telefonie możesz iść do saloniku. AF otwiera checkin o 4:30 ale pierwsze 20 minut to totalna masakra więc lepiej być o 5 bez kolejek :))

Ostatnie pytanie to śmiech i niedowierzanie. Szampan był 2 stopnie zbyt chłodny przez co nie wyczułem doskonałego bukietu liści winorośli którymi muskana była beczka przed otwarciem a tak to spoko :lol: :lol: :lol:
HubertPleskot lubi ten post.

#3 PostWysłany: 16 Kwi 2016 06:52 

Jak leciałam na tej trasie w listopadzie to po 2 godzinach lotu skończył sie zapas alkoholu :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 PM off  

#4 PostWysłany: 16 Kwi 2016 10:18 

oskiboski napisał(a):
Jeśli lecisz z biura podróży to na lotnisku odbierasz pakiet z numerem rez. i potem do kiosku się odprawić i oddać bagaż.
Jeśli odprawisz się w domu to idziesz do dropa oddać bagaż. Jeśli lecisz bez bagażu to mając kartę na telefonie możesz iść do saloniku. AF otwiera checkin o 4:30 ale pierwsze 20 minut to totalna masakra więc lepiej być o 5 bez kolejek :))

Ostatnie pytanie to śmiech i niedowierzanie. Szampan był 2 stopnie zbyt chłodny przez co nie wyczułem doskonałego bukietu liści winorośli którymi muskana była beczka przed otwarciem a tak to spoko :lol: :lol: :lol:

witam, dziękuje za podpowiedzi. vouchery z biura podróży już mam. w takim razie dobrze rozumiem:
a) najwygodniej będzie odprawić się on line bo wtedy też będę mógł wybrać miejsca ? i pójść do stanowiska samoobsługowego oddać bagaż? wtedy dajemy go sami na taśmy etc?
b) czy odprawę i oddanie bagażu mogę oddać przy check in i tyle

salonik VIP jest po securities?
dziękuje za odpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 16 Kwi 2016 10:24 

Tak, przy odprawie online możesz sobie wybrać miejsce. Saloniki sa po przejściu kontroli bezpieczeństwa.

PM off  

#6 PostWysłany: 16 Kwi 2016 16:59 

czy jak jestem odprawiony on-line to mogę tylko oddać bagaż w drop-off - to jest samoobsługa czy ktoś zabiera odee mnie ten bagaż. tam też dostaję kartę pokładową? czy będzie tylko ona na telefonie przy internetowym check in?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Kwi 2016 17:22 

Pracownik zabiera od Ciebie bagaż. Jak poprosisz to wydrukuje Ci kartę pokładowa

PM off  

#8 PostWysłany: 16 Kwi 2016 18:16 
Król Ż
Awatar użytkownika

Generalnie nie drukuja kart jesli masz na tele. Kioski nie drukują przywieszki bagażowej, wiec musi wydrukowac ja agent :ugeek:

#9 PostWysłany: 16 Kwi 2016 18:56 

Ja miałam mobilna i pan przy nadawaniu bagażu pytał czy mi wydrukować.

PM off  

#10 PostWysłany: 16 Kwi 2016 18:58 
Król Ż
Awatar użytkownika

I zmarnowałaś pół brzozy ?

#11 PostWysłany: 16 Kwi 2016 20:50 

Nawet cała ;)

PM off
oskiboski lubi ten post.

#12 PostWysłany: 23 Kwi 2016 19:32 

a skąd wziąć na telefon kartę bo nawet nie wiem...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości