Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 545 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#281 PostWysłany: 15 Maj 2015 13:39 

niebieski
Sevilla przyjedzie i dostanie po głowie,to pewne i tak dla nich skończą się wcześniejsze ekscesy...Na boisku nie powinni dać szans Ukraińcom..
 Profil Relacje PM off  

Zimowa ucieczka na Maderę 🌴🌊 Loty i 7 noclegów za 1639 PLN 🔥 Zimowa ucieczka na Maderę 🌴🌊 Loty i 7 noclegów za 1639 PLN 🔥
Weekend w Barcelonie za 829 PLN 😎🤗 Idealne godziny lotów i hotel w centrum Weekend w Barcelonie za 829 PLN 😎🤗 Idealne godziny lotów i hotel w centrum
#282 PostWysłany: 15 Maj 2015 13:53 
Awatar użytkownika

srebrny
Razem napisał(a):
Sevilla przyjedzie i dostanie po głowie ...

Mam cichą nadzieję, że jednak nie będzie takiej siary ...
 Profil Relacje PM off  

#283 PostWysłany: 15 Maj 2015 14:03 

Djorkaeff napisał(a):
Mieli mase szczescia? Mieli. :) Jesli zas chodzi o final, wybieram sie do Warszawy dzieki promocji LOTu, ale jesli nie uda sie tanio dostac biletow, wroce ostatnim lotem tego dnia. Licze, ze bilety pod stadionem trafia sie jednak w niskiej cenie ;)

Myślę, że spokojnie kupisz taniej niż nominalna cena. Napisz proszę po fakcie w jakiej cenie udało się Tobie kupić.
 Profil Relacje PM off  

#284 PostWysłany: 15 Maj 2015 14:13 

niebieski
maczala1 napisał(a):
Razem napisał(a):
Sevilla przyjedzie i dostanie po głowie ...

Mam cichą nadzieję, że jednak nie będzie takiej siary ...

obawiam się że to przesądzone i wiem że Śląsk takiej okazji nie przepuści :|
 Profil Relacje PM off  

#285 PostWysłany: 15 Maj 2015 14:21 
Awatar użytkownika

Zbanowany
luke_ro napisał(a):
Oczywiście ze chciałbym Barce lub Real bo to się ogląda z przyjemnością .
Kto z was jest na bieżąco z liga ukraińska , litości.

Ja jestem na bieżąco z ligą ukraińską. Naprawdę nie dla każdego kibica piłki nożnej życie kończy się na lidze angielskiej, hiszpańskiej i niemieckiej.
Jedni jak Ty wolą ciągle oglądać Barce i Real, a inni (jak ja) lubią niespodzianki.
Ale mówienie o słabości drużyny która awansowała do FINAŁU LE jest po prostu śmieszne.
 Profil Relacje PM off
cavani lubi ten post.

#286 PostWysłany: 15 Maj 2015 14:30 

Nie jest to na pewno finał marzeń, ale fajna okazja, żeby mecz o takim znaczeniu obejrzeć na żywo.
Dlatego też jak by ktoś miał na zbyciu jakiś bilet w cenie nominalnej, bardzo chętnie go odkupię.
 Profil Relacje PM off  

#287 PostWysłany: 15 Maj 2015 14:51 

niebieski
JarekGdynia napisał(a):
Ale mówienie o słabości drużyny która awansowała do FINAŁU LE jest po prostu śmieszne.

Sedziowie, bramkarz, poswiecenie w obronie i szczescie w takiej kolejnosci zadecydowaly o awansie Dnipro. Pilkarskich atutow bardzo malo.
 Profil Relacje PM off
luke_ro lubi ten post.

#288 PostWysłany: 15 Maj 2015 14:56 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Grecy w 2004 też mieli bardzo mało atutów piłkarskich ale z tego co pamiętam zostali Mistrzami Europy ;)
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#289 PostWysłany: 15 Maj 2015 15:03 

niebieski
Ale z tego co pamietam w zadnym meczu nie potrzebowali pomocy sedziow.
Trudno zachwycac sie awansem Dnipro skoro decydujaca dla dwumeczu bramka padla ze spalonego.

Ostatnio edytowany przez Zeus 15 Maj 2015 15:07, edytowano w sumie 2 razy
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#290 PostWysłany: 15 Maj 2015 15:06 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Ile to razy Barcelonie czy Realowi sędziowie pomagali dużo bardziej a jakoś duże grono ludzi się wciąż zachwyca tymi drużynami. ;)
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#291 PostWysłany: 15 Maj 2015 15:07 
Awatar użytkownika

Loty: 144
Kilometry: 194 250
Zbanowany
niebieski
Ogólnie jak by ktoś miał na sprzedaż bilet kat.4 po dobrej cenie to pisać, chętnie kupię. Mi to nie przeszkadza że jest Dnipro, bo tak jak ktoś wyżej wspomniał, cieszmy się faktem że finał jest u nas w Polsce.
 Profil Relacje PM off  

#292 PostWysłany: 15 Maj 2015 15:10 

Loty: 207
Kilometry: 431 453
niebieski
dyneck napisał(a):
Ale z tego co pamietam w zadnym meczu nie potrzebowali pomocy sedziow.
Trudno zachwycac sie awansem Dnipro skoro decydujaca dla dwumeczu bramka padla ze spalonego.

Szukanie na siłę dziury w całym. Przecież ta bramka (ze spalonego czy nie) nie była wcale decydująca. Gdyby nie padła, to też Dnipro awansowałoby. :)

#293 PostWysłany: 15 Maj 2015 15:23 

macio106 napisał(a):
Ogólnie jak by ktoś miał na sprzedaż bilet kat.4 po dobrej cenie to pisać, chętnie kupię. Mi to nie przeszkadza że jest Dnipro, bo tak jak ktoś wyżej wspomniał, cieszmy się faktem że finał jest u nas w Polsce.

Podłączam się do pytania/prośby kolegi. Ja tez chętnie kupie bilet kat.4 po atrakcyjnej cenie.
 Profil Relacje PM off  

#294 PostWysłany: 15 Maj 2015 15:25 

niebieski
cavani napisał(a):
Szukanie na siłę dziury w całym. Przecież ta bramka (ze spalonego czy nie) nie była wcale decydująca. Gdyby nie padła, to też Dnipro awansowałoby. :)

W jaki niby sposób ? :)
 Profil Relacje PM off  

#295 PostWysłany: 15 Maj 2015 15:33 

Loty: 207
Kilometry: 431 453
niebieski
W taki jak zawsze. Przypadkiem. ;)
JarekGdynia lubi ten post.

#296 PostWysłany: 15 Maj 2015 16:32 

niebieski
JarekGdynia napisał(a):
luke_ro napisał(a):
Oczywiście ze chciałbym Barce lub Real bo to się ogląda z przyjemnością .
Kto z was jest na bieżąco z liga ukraińska , litości.

Ja jestem na bieżąco z ligą ukraińską. Naprawdę nie dla każdego kibica piłki nożnej życie kończy się na lidze angielskiej, hiszpańskiej i niemieckiej.
Jedni jak Ty wolą ciągle oglądać Barce i Real, a inni (jak ja) lubią niespodzianki.

oczywiscie ze się nie kończy, sa jeszcze takie ligi jak włoska, francuska, portugalska , holenderska...

dla mnie nie jest śmieszne, po prostu słaba drużyna doszła do finału i tyle... i oczywiscie życzę im wygranej... w innym wypadku jedyne co będziemy pamiętać za miesiąc to ze sevilla obroniła puchar
 Profil Relacje PM off  

#297 PostWysłany: 15 Maj 2015 19:42 
Awatar użytkownika

Zbanowany
To zerknij na ranking krajowy UEFA i zobacz jaka liga jest wyżej od holenderskiej :D
 Profil Relacje PM off  

#298 PostWysłany: 15 Maj 2015 21:54 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
Z Hiszpanii trochę kibiców Sevilli może przylecieć.

Klub każdemu kibicowi, który będzie chciał wybrać się 27 maja do Warszawy dopłaci 140 euro do biletu lotniczego i 40 euro do wejściówki na mecz. Sevilla od UEFY ma otrzymać ponad siedem i pół tysiąca biletów, z klubowej kasy na wsparcie fanów przeznaczone zostanie blisko półtora miliona euro.

https://www.laczynaspilka.pl/aktualnosc ... c-kibicow1
 Profil Relacje PM off
mediolan lubi ten post.

#299 PostWysłany: 16 Maj 2015 15:01 

Mam 2 bilety do sprzedania 2 Kategoria. Sektor G22 RZAD 36. zapraszam na priv.

Roku: Uprzejmie proszę o skupienie się na tematyce sportowej i podróżniczej. Prośba odnosi się do wszystkich, niekoniecznie tylko do autora tego postu...
 Profil Relacje PM off  

#300 PostWysłany: 16 Maj 2015 18:12 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Można zrobić dział dla osób,które chcą sprzedać bilety na finał LE po cenie nominalnej. Na pewno chętnie na zakup i na sprzedaż się znajdą :)

Polecam śledzić niemiecki ebay.de Ja dziś za 106 euro (przesyłkę już wliczyłem w końcową cenę) kupiłem dwa bilet I kategorii (Sektor G 18 rząd 10) :D

Tutaj znowu temat murawy na Narodowym
http://www.polsatsport.pl/Film/CF-Co-Z- ... index.html
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 545 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość