Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 545 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#261 PostWysłany: 12 Maj 2015 18:57 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Ale czy była opcja wysyłki do Europy? Czy tylko do Niemiec,to jest różnica :-P
 Profil Relacje PM off  

Poczuj klimat Apulii ☀️ Loty do włoskiego Bari i noclegi w domku trulli za 768 PLN 😍 Poczuj klimat Apulii ☀️ Loty do włoskiego Bari i noclegi w domku trulli za 768 PLN 😍
Wypoczynek w Egipcie 🌴😎 5* hotel z aquaparkiem za 2024 PLN Wypoczynek w Egipcie 🌴😎 5* hotel z aquaparkiem za 2024 PLN
#262 PostWysłany: 13 Maj 2015 14:49 
Awatar użytkownika

niebieski
była była :-) czasami chcą 20 euro , tutaj 10
 Profil Relacje PM off  

#263 PostWysłany: 14 Maj 2015 23:05 

niebieski
na POL-RUS mogłeś sprzedać pod stadionem bilety przynajmniej za 1k od biletu, a chodziły nawet w okolicach 400 EUR/USD :P
wiem, bo chciałem kupić. na ten finał chyba nie ma na coś takiego żadnych szans :p
 Profil Relacje PM off  

#264 PostWysłany: 14 Maj 2015 23:06 

Dla potencjalnych "inwestorów" nie poszczęściło się. Przypuszczam liczną fale kibiców z Ukrainy na Warszawę w dniu finału skoro mają tak blisko i szanse na historyczny wynik.
 Profil Relacje PM off  

#265 PostWysłany: 14 Maj 2015 23:28 
Awatar użytkownika

Loty: 8
Kilometry: 8 761
niebieski
Wiadomo jakie sektory bedą mieli fani jednych czy drugich? Obstawiam ze miejscówa za bramka to sie wyladuje wsrod jednych albo drogich
 Profil Relacje PM off  

#266 PostWysłany: 15 Maj 2015 08:38 
Awatar użytkownika

srebrny
Kupując bilety z ogólnej puli uefa nigdy nie wylądujesz w środku sektorów kibicowskich. Można trafić miejscówkę gdzieś obok ale nie w środku.
 Profil Relacje PM off  

#267 PostWysłany: 15 Maj 2015 08:59 

niebieski
Nie wiem jak będzie na samym stadionie ale na mieście przed samym spotkaniem prawdopodobnie nie będzie zbyt bezpiecznie..
 Profil Relacje PM off  

#268 PostWysłany: 15 Maj 2015 09:54 

niebieski
Niestety chyba trafił nam się jeden z mniej ciekawszych finałów w historii -> http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UE ... gue_finals

Wiem, ze były tutaj zapytania w sprawie biletów.
Mogę sprzedać swoje 2 (kat.3, sektor D16) po cenie nominalnej.
 Profil Relacje PM off  

#269 PostWysłany: 15 Maj 2015 10:09 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
dexMorgan napisał(a):
była była :-) czasami chcą 20 euro , tutaj 10

Moim zdaniem bilet za 50-60 euro jest spokojnie do złapania :-D
 Profil Relacje PM off  

#270 PostWysłany: 15 Maj 2015 10:23 
Awatar użytkownika

niebieski
pewnie jest , tylko pamiętajmy że konik pod stadionem ma czas , ci na ebay puszczają taniej bo wolą dostać cokolwiek zamiast zostac z biletem. Jest jeden koleś co sprzedawał pojedynczo i nie sprzedał ,złoże mu zaraz oferte nie do odrzucenia. Może się skusi 8-)
 Profil Relacje PM off  

#271 PostWysłany: 15 Maj 2015 11:11 

Loty: 207
Kilometry: 431 453
niebieski
dyneck napisał(a):
Niestety chyba trafił nam się jeden z mniej ciekawszych finałów w historii -> http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UE ... gue_finals

Wiem, ze były tutaj zapytania w sprawie biletów.
Mogę sprzedać swoje 2 (kat.3, sektor D16) po cenie nominalnej.

Nie rozumiem tego marudzenia. Nikt tych drużyn nie wybrał do finału, jak chciała zrobić kiedyś Ministra Mucha. A Liga Europy jest tylko pucharem pocieszenia i zawsze grają tam drużyny drugiego sortu. Od początku trzeba było się z tym liczyć. Gdyby nie Warszawa, to na finał LE nigdy bym sam ze swojej woli nie poszedł.
Dnipro po drodze wyeliminowało kilka uznanych firm, więc nie ma tu żadnego przypadku. Grają ambitnie i wbrew pozorom ten finał może być bardzo emocjonujący i skończyć się dogrywką. Mam nadzieję, że wygrają Ukraińcy. :)
3 ludzi lubi ten post.

#272 PostWysłany: 15 Maj 2015 11:35 

niebieski
cavani napisał(a):
dyneck napisał(a):

Dnipro po drodze wyeliminowało kilka uznanych firm, więc nie ma tu żadnego przypadku. Grają ambitnie i wbrew pozorom ten finał może być bardzo emocjonujący i skończyć się dogrywką. Mam nadzieję, że wygrają Ukraińcy. :)

nie ma żadnego przypadku?, dobra ściema.

Dnipro się trafiło.
Wygrało zaledwie 2 spotkania i wyszło z 2 miejsca z zaledwie 7pkt (2zwyciestwa, remis i 2porażki).
Najgorszy wynik zespołu awansującego do play off.
kolejny za nim Karabach 6pkt, i St-Etienne 5pkt wiec jak dla mnie to już jest przypadek.

zarówno Napoli jaki i Ajax powinni byli ich zatrzymać ale zagrali prawdopodobnie najgorsze spotkanie w swojej historii .
Olympakos i Club Brugge to zespoły na podobnym poziomie wiec tu tez się im trafiło.

Co do ich gry ewidentna defensywa nastawiona na kontrę, plus maja genialnego bramkarza Boyko i generalnie mogę śmiało stwierdzić ze to dzięki niemu Dnipro jest finale.

z Sevilla nie maja szans. no ale zobaczymy.
 Profil Relacje PM off
krystoferson112 lubi ten post.

#273 PostWysłany: 15 Maj 2015 11:47 
Awatar użytkownika

niebieski
Przecież nikt im nie bronił wygrywać po 3-0 (Ajaxowi i Napoli)

Juve postawiło autobus i ma finał , takie realia. Gdyby wszystko wpadło to RM powinien wygrac 4-0, a tak dupa
 Profil Relacje PM off  

#274 PostWysłany: 15 Maj 2015 11:55 

niebieski
Juve postawiło autobus? To ja chyba oglądałem inny mecz.
 Profil Relacje PM off  

#275 PostWysłany: 15 Maj 2015 12:01 

niebieski
Juve autobus postawiło tylko w ostatnich 10-15 minutach, wcześniej grało w miarę otwarcie.
A tak na marginesie, to Juve coraz bardziej odstaje i nie pasuje do ligi włoskiej.

Co do Dnipro, to wczoraj walczyli heroicznie, mają kilku dobrych graczy, których chciały kupić kluby z Zachodu i wbrew opiniom nie są wcale jakąś słabą drużyną. od kilku lat byli w czubie ligi ukraińskiej i inwestowali kasę w klub. Rozumiem, że wielu z nas, posiadaczy biletów na finał, jest lekko sfrustrowanych, bo liczyło na zobaczenie znanego teamu, ale taki już urok LE. Tylko nie wiadomo jak będzie z widzami, z Neapolu na pewno wielu by przyjechało, a czy przyjadą w słusznej liczbie z Dniepropietrowska, to już mam wątpliwości. Ja w każdym razie się wybieram.
 Profil Relacje PM off  

#276 PostWysłany: 15 Maj 2015 12:15 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Dnipro ma zgody Dynamo Kijów i Karpaty Lwów, więc sądze że ktoś tam do Warszawy od nich przyjedzie. Tylko żeby Karpaty nie prowokowały swoimi koszulkami, szalami, flagami z napisem Chłopcy z bandersztatu bo to może się dla nich źle skończyć.

Co do Juve, to nie wiem o jakim autobusie mowa. Do przerwy był wynik 1-0 dla Realu więc w drugiej musieli strzelić gola żeby awansować.
Niektórzy chyba co roku chcieli by oglądać Barce, Real czy Bayern.
Ja bardzo lubie niespodzianki więc ciesze się z awansu Juve (LM) jak i Dnipro (LE).
I tak jak ktoś napisał, wystarczyło przecież pokonać to niby słabe Dnipro żeby być w finale ale jakoś nikomu sie to nie udało.
 Profil Relacje PM off
cavani lubi ten post.

#277 PostWysłany: 15 Maj 2015 12:31 

niebieski
niby słabe? Dnipro jest słabe, to że się udało ale też dlatego że mieli dużo szczęścia nie znaczy że nagle stali się topowa europejska drużyna , przesadzacie trochę.
Zresztą finał to zweryfikuje i będzie można wyjść ze stadionu już w połowie meczu.
Oczywiście ze chciałbym Barce lub Real bo to się ogląda z przyjemnością .
Kto z was jest na bieżąco z liga ukraińska , litości.
niespodzianka byłby awans Legi ale żeby się tak z Dnipro cieszyć ?
nie rozumiem ,ale podziwiam.
 Profil Relacje PM off  

#278 PostWysłany: 15 Maj 2015 12:57 
Awatar użytkownika

Loty: 430
Kilometry: 485 683
srebrny
Pamietajmy o tym, ze w ostatnim meczu grupowym Karabach-Inter, grajacy o nic Inter stracil w doliczonym czasie bramke, ktorej sedzia nieslusznie nie uznal. Karabach mialby 8 punktow i awans. Co wiecej, w pierwszym meczu polfinalowym z Napoli, Dnipro wyrownalo w koncowce po bramce ze spalonego.

Mieli mase szczescia? Mieli. :) Jesli zas chodzi o final, wybieram sie do Warszawy dzieki promocji LOTu, ale jesli nie uda sie tanio dostac biletow, wroce ostatnim lotem tego dnia. Licze, ze bilety pod stadionem trafia sie jednak w niskiej cenie ;)

#279 PostWysłany: 15 Maj 2015 13:27 

niebieski
Taki już urok pucharów, szczególnie LE, do której nie wszyscy się przykładają na poważnie. Mówimy, że Dnipro słabe, a tak na prawdę to który z ćwierćfinalistów był jakiś strasznie mocny. Fiorentina? Albo Napoli co u siebie w lidze z ostatnia Parmą ledwie remisuje? Dynamo Kijów lub Brugia? Też nie medialne i słabe. Wolfsburg? Dobrze grają w lidze i Pucharze Niemiec, są bardzo mocni, ale dla większości naszych kibiców zupełnie nie są medialni i znani, bo dla nich, z tego co widzę, liczy się nazwa klubu. No został jeszcze Zenit, który wcześniej wydawał się pewnym kandydatem do finału.
 Profil Relacje PM off  

#280 PostWysłany: 15 Maj 2015 13:32 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie marudzić, tylko brać co dają. Europejski finał na pełnym stadionie to jednak rzadkie i ciekawe wydarzenie, jak na nasze warunki. Ja bym pojechał nawet gdyby grali Błękitni :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 545 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość