Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 31 Mar 2016 23:20 

Witam wszystkich! Szukam osoby chętnej na wyjazd do Tajlandii w grudniu 2016. Warunek to optymistyczne nastawienie do życia, chęć podróżowania, poznania świata :). Wylot w drugiej połowie grudnia, główny kierunek to Bangkok (mam tam dobrych znajomych, którzy oprowadzą po mieście), następnie zwiedzanie Tajlandii (farmy słoni, krokodyli, świątynia małp, tygrysy, może wyspy...). Nie jest to wyjazd do hotelu, na plaże dlatego ciężko znaleźć mi kompanów podróży wśród znajomych. Ktoś chętny?
 Profil Relacje PM off  

🚨Karaibskie ferie w raju 😍🌴 Dominikana na tydzień z hotelem przy plaży za 3476 PLN 🏝️ 🚨Karaibskie ferie w raju 😍🌴 Dominikana na tydzień z hotelem przy plaży za 3476 PLN 🏝️
Ultra all inclusive na Dżerbie 🏝️ 4* hotel z prywatną plażą za 1879 PLN Ultra all inclusive na Dżerbie 🏝️ 4* hotel z prywatną plażą za 1879 PLN
#2 PostWysłany: 31 Mar 2016 23:32 

Cześć,

Planuje podobny wypad. Wylot ok 15 XII do 8 stycznia. Dodatkowo chciałem zwiedzić Laos gdzie mam znajomego ze studiów (który też oprowadzi) plażing mnie nie interesuje. Cel - jak najwięcej zobaczyć. Czekam na jakieś tanie połączenia i bukuje sobie bilety.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Kwi 2016 09:22 

Ja niestety trochę szybciej muszę wrócić bo 03.01 muszę być w Polsce. Składasz sobie lot z tanich lini czy wybierasz lot bezpośredni?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Kwi 2016 10:14 

Czekam na dobrą cenę :) także obydwie opcje są do rozważenia.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Kwi 2016 15:42 

Co to znaczy dla Ciebie dobra cena ? 2000 zł
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Kwi 2016 19:32 

Myślałem 1600-1900.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Kwi 2016 21:21 

No dobra, to nie pozostaje nic, tylko wyczekiwać na bilety, chociaż może być ciężko o tej porze roku za taką cenę. Jak zrobisz jakiś plan wyjazdu to daj znać, ja też ci podeślę jak będę miał, to może się jakoś zgadamy. Jakiś mail priv?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 03 Kwi 2016 09:01 

no i git. Ja ogarnę plan wycieczki w 2-3 tygodnie. mail. zarza.pisz@wp.pl
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 20 Kwi 2016 23:43 

Czesc ! Planuje podobny wyjazd w tym samym termine (grudzien 2-3 tygodnie). Zalozylem podobny watek. Na ostatni tydzien chcialbym jednak wyskoczyc do Kambodzy/ Wietnamu - szczegoly do ustalenia. Dajcie znac gdyby Wasz plan zaczal nabierac ksztaltow.

Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 23 Kwi 2016 23:51 

jeśli nie macie jeszcze kompletnej ekipy byłbym zainteresowany również taką podróżą, z chęcią bym się podłączył do do jakiejś ekipy, jeśli jest taka możliwość proszę o jakieś info na priv
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 06 Cze 2016 00:00 

Hej, przyłączę się do wątku bo mój urlop zaczął nabierać kształtów. Ja i koleżanka planujemy wypad w tamte rejony w podobnych terminach. Myślę że będziemy wylatywać najprawdopodobniej 16 grudnia, powrót 8 stycznia.
Macie już jakiś plan?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość