Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 223 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 04 Kwi 2016 16:18 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 525 302
niebieski
@moon13 Wprawdzie kogo innego pytałeś, ale podzielę się swoimi spostrzeżeniami.

Ad 1. Ja szczerze polecam The Fint Hus The Fint Hus - hjeżeli chcesz cichego miejsca (tak swoją drogą to Langkawi nie jest zbyt imprezowe i wszędzie jest spokój). Domki poza centrum, ale do centrum Pantai Cenang masz 15 min na piechotę. Zdecydowanie bliżej jest do plaży, czystszej i cichszej niż Cenang. Cena to około 150 MYR za domek. Bardzo czysto i wygodnie. Nie ma śniadań ale w 5 minut dojdziesz do pierwszych knajpek.
Ad 2. Plaże nie są porywające, najciekawsza jaką znalazłem to Black Sand Beach, bardzo klimatyczna mimo jakiegoś zakładu przemysłowego psującego trochę widok w jedną stronę :) Jakieś 25-30 minut jazdy skuterem z Cenang
Ad 3. Warto objechać wyspę dookoła, ja zatrzymywałem się przy Seven Wells waterfal, Black Sand, Tanjung Rhu Beach, Kuah. Ponoć warto jechać na snorkeling, niestety planowałem taką wycieczkę w weekend i niestety brak było miejsc, trzeba rezerwować wcześniej.

W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️ W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️
Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
#222 PostWysłany: 04 Kwi 2016 22:17 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 18 452
@MaciekM
The Fint Hus zarezerwowalam juz wczesniej, wiec chyba dobrze zrobilam :-)
Na pewno spróbuję zarezerwować snorkelling, zobaczymy jak wyjdzie.
Dzięki za pozostałe porady - chyba 2 dni będą w pełni zajęte!
 Profil Relacje PM off  

#223 PostWysłany: 07 Cze 2016 19:59 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 18 452
Tak dla informacji - The Fint Hus ma remont I zamiast ladnej trawki przy pokojach, blacha falista... bo buduja basen...
W dodatku maja check in do 22, a my pojawilismy sie po polnocy z powodu opoznienia samolotu - nikomu nie chcialo sie otwierac nam pokoju.
Uprzejmy taksowkarz pomogl zorganizowac nocleg w innym lokum, po drugiej stronie ulicy, tropical resort; trosze drozsze ~200pln za dobe na 2 os, ale szczerze warto, pokoje ok I klimatyczny basen ;-)

Pozdr
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 223 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości