Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 183 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Larnaka
#81 PostWysłany: 11 Maj 2018 14:56 

niebieski
Uprzejmie donoszę że dziadek nadal w formie. Porcja solidna a i gabaryt napoju nie pomagał pochłonąć dania. 7eur + 3eur za piwko.Image

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

3 miejsca uwielbiane przez Polaków szykują drastyczne podwyżki podatków turystycznych. Wiza zdrożeje o ponad 70 zł! 3 miejsca uwielbiane przez Polaków szykują drastyczne podwyżki podatków turystycznych. Wiza zdrożeje o ponad 70 zł!
All inclusive w Turcji 🌴🏊 ⭐⭐⭐⭐⭐ hotel z aquaparkiem za 1549 PLN All inclusive w Turcji 🌴🏊 ⭐⭐⭐⭐⭐ hotel z aquaparkiem za 1549 PLN
#82 PostWysłany: 08 Lip 2018 19:43 

Loty: 104
Kilometry: 216 006
niebieski
Również odwiedziłem souvlaki.gr i muszę przyznać, że bardzo dobre jedzenie w dobrej cenie. Raz, dwa można spokojnie zaliczyć, natomiast częściej chyba nie dałbym rady się tam stołować, zbyt monotonne.
 Profil Relacje PM off
obibok lubi ten post.

#83 PostWysłany: 08 Lip 2018 21:12 

srebrny
Potwierdzam. Byłem tam już w tym roku dwa razy.
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 19 Lip 2018 15:09 

Jakby ktos chcial sprobowac owocow morza z widokiem na morze to polecam Zephyros. Restauracje po lewej stronie ulicy w kierunku na plaze Mackenzie (za fortem). Dobry wybor maja, mozna samemu palcem pokazac ktora konkretnie rybke sie chce (sa rozne kategorie cenowe A I B, trzeba pytac ktora ryba za ktora cene za kg), mozna tez wybrac porcje dobroci nie na pokazie np, kalamary 400g albo kalamary 556g ile kto chce, osmiornica itd :)
W zaleznosci od pory roku, rozne dodatki on the house, Zima pomarancze, latem arbuz, karidaki (orzech wloski w lupince zamaraynowany w cukrze, taka czarna kulka ;) ) baklava itd. Ja lubie jak daja do salatki osobny talerz zieleniny, np liscie salaty, roki, selera do zagryzania :)
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 06 Sie 2018 08:10 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Kashpir napisał(a):
Jako kolejna osoba polecę souvlaki.gr - bardzo przyjemna knajpka

Przekazuje dla Ciebie, podziekowania od ekipy souvlaki.gr. za reklame.
Po lekturze Twojego wpisu zdecydowalismy sie cala rodzinka odwiedzic to miejsce.
Urzadzilismy sobie dluga pogawedke z personelem, pokazalem im Twoj wpis na forum reklamujacy to miejsce
stwierdzili, ze obecnie bardzo czesto przychodza klienci z Polski. Zamowilismy zestaw dla dwoch osob ale
po chwili obsluga podala jeszcze jeden gratisowy zestaw i firmowy magnes wielkosci dloni.
Smacznie, przyjemnie i zdecydowanie tez polecam.
Załącznik:
Przechwytywanie1.JPG
Przechwytywanie1.JPG [ 97.58 KiB | Obejrzany 5813 razy ]

Załącznik:
Przechwytywanie.JPG
Przechwytywanie.JPG [ 79.99 KiB | Obejrzany 5813 razy ]

Bedac w Larnace warto zajrzec do knajpy all you can eat wejsciowka 12 e
lokalizacja na pormenadzie na wysokosci przystanku autobusowego
by ulatwic znalezienie w poblizu znajduje sie widoczny mc donalds
w ofercie m. in. znakomite sushi, ryby, kalmary, wedliny, sery, makaron
byly tez rozne miesa wieprzowina/drob, salatki,surowki tych nie kosztowalem wiec nie wypowiem sie co do smaku
nie pamietam kiedy juz tak dobrze i roznorodnie zjadlem
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#86 PostWysłany: 06 Sie 2018 20:20 

srebrny
correos napisał(a):
Smacznie, przyjemnie i zdecydowanie tez polecam.

A jak się komuś spieszy, to można wziąć do ręki w okienku.
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 06 Sie 2018 20:29 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
niebieski
Jadłem na początku czerwca i souvlaki były ciut gorsze "niż zwykle", co nie oznacza że były złe. Pita i sałatka grecka nadal extra :)

#88 PostWysłany: 04 Wrz 2018 11:55 

Będąc przez tydzień na Cyprze (Larnka i Ayia Napa) - potwierdzam, że najlepsze jedzonko jest w souvlaki.gr. Zarówno jeśli chodzi o porcje jak i smak. Ayia Napa w ogóle się nie umywa w kwestii jakości jedzenia, tam jest produkcja "taśmowa" a i porcje mniejsze za dużo wyższą cenę.
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 20 Wrz 2018 07:57 
Awatar użytkownika

Loty: 262
Kilometry: 502 309
srebrny
Wczoraj zameldowałem się w Larnace i wyżej poleconej knajpie. Zamówiliśmy sałatkę ( 3.5Euro ) po której już czuliśmy się pełni, a Wrapa męczyliśmy. Za tą cenę porcje ogromne !!! :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

#90 PostWysłany: 22 Wrz 2018 09:41 

Loty: 86
Kilometry: 165 130
Zbanowany
correos napisał(a):
Bedac w Larnace warto zajrzec do knajpy all you can eat wejsciowka 12 e
lokalizacja na pormenadzie na wysokosci przystanku autobusowego
by ulatwic znalezienie w poblizu znajduje sie widoczny mc donalds
w ofercie m. in. znakomite sushi, ryby, kalmary, wedliny, sery, makaron
byly tez rozne miesa wieprzowina/drob, salatki,surowki tych nie kosztowalem wiec nie wypowiem sie co do smaku
nie pamietam kiedy juz tak dobrze i roznorodnie zjadlem

Mógłbyś podać dokładną lokalizację tej knajpy all you can eat? Dzięki
 Profil Relacje PM off  

#91 PostWysłany: 22 Wrz 2018 10:03 

Loty: 4
Kilometry: 17 154
niebieski
Taka mała rada. Jeśli nie chcecie czekać na stolik w souvlaki.gr to najlepeij udajcie się tam przed zmrokiem. Pózniej niestety potrafi być spora kolejka. Chicken średni , ale pork souvlaki-mistrzostwo !
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 22 Wrz 2018 10:10 

Zbanowany
niebieski
ind-globtroter...nie możesz nie trafić . To jest główna ulica zresztą jednokierunkowa i deptak w Larnace. Tam są zlokalizowane przystanki autobusowe i sporo różnorodnych knajp. Founikidis plaża. Z daleka neon McDonalds bardzo widoczny. Mieszkałem właśnie w tym apartamentowcu , widziałem opisywaną knajpke ale wolałem korzystać z usług dziadka z SUVLAKI :P :P :P
 Profil Relacje PM off
ind_globtroter lubi ten post.

#93 PostWysłany: 22 Wrz 2018 10:25 

samaki9 napisał(a):
Taka mała rada. Jeśli nie chcecie czekać na stolik w souvlaki.gr to najlepeij udajcie się tam przed zmrokiem. Pózniej niestety potrafi być spora kolejka. Chicken średni , ale pork souvlaki-mistrzostwo !

Może w wakacje są kolejki. Nie wiem, bo nie byłem tam w lato. Ale w miesiącach poza sezonem byłem tam wielokrotnie i raptem kilka stołòw było zajętych, albo wręcz byliśmy jedynymi gośćmi.Tak że bez przesady z tym barem, bo restauracja to to nie jest. :D
Co do żarełka to nie jest złe, ale po kilku strzałach tam, mieliśmy dosyć, bo to jednak monotonne jedzenie na pograniczu fast fooda.
 PM off
obibok lubi ten post.

#94 PostWysłany: 04 Paź 2018 14:21 

Loty: 86
Kilometry: 165 130
Zbanowany
Fajne cypryjskie śniadanko można zjeść tutaj:

https://pl.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g190379-d8829782-Reviews-Stoano_Kato-Larnaca_Larnaka_District.html

Cena 4,99, co jest dobrą ceną jak na Cypr, wcześnie otwarte, bardzo smaczne no i chyba pani właścicielka to.....no wiecie;-)
 Profil Relacje PM off
obibok lubi ten post.
obibok uważa post za pomocny.

#95 PostWysłany: 05 Lis 2018 11:44 
Awatar użytkownika

Loty: 276
Kilometry: 532 928
niebieski
Przeglądnąłem całą waszą listę knajp i knajpeczek łącznie ze zdjęciami menu itp, ale oprócz Vlachos tak średnio można gdzieś zamówić tradycyjne meze, chyba że ja coś przegapiłem, jak ktoś jadł gdzieś w Larnace dobre meze to poproszę o namiar :)

Bulgaria
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 29 Lis 2018 17:28 

Tak jak poprzednicy - tylko i wyłącznie Souvlaki.gr

My z żoną zamówiliśmy souvlaki, pitę, frytki i sałatkę. W sumie souvlaki, choć były genialne, to frytki, muszę wam powiedzieć, że były chyba najlepsze, jakie jadłem w życiu. Śmieszne ceny jak na taką jakość.

Image
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#97 PostWysłany: 29 Lis 2018 18:11 

niebieski
@Bastian16 A jakieś szczegóły? Ile sobie życzą za taką przyjemność?
 Profil Relacje PM off  

#98 PostWysłany: 29 Lis 2018 18:20 

07_Zgłoś.Się napisał(a):
@Bastian16 A jakieś szczegóły? Ile sobie życzą za taką przyjemność?

Dokładnie Ci nie powiem, ale to na pewno było mniej niż 20 euro, włącznie z napojami: wodą i winem.

Chyba jeden taki zestaw kosztował 6.90, ale głowy sobie za to nie dam uciąć.
 Profil Relacje PM off  

#99 PostWysłany: 29 Lis 2018 19:51 
Awatar użytkownika

@07_Zgłoś.Się

Widzę tutaj porcję dla dwóch osób za 10 euro + frytki za 2 euro. Nie pamiętam nazwy.

#100 PostWysłany: 04 Gru 2018 15:44 
Awatar użytkownika

Loty: 276
Kilometry: 532 928
niebieski
My również skorzystaliśmy z souvlaki.gr, jedzenie naprawdę dobre, ale jakiegoś kosmosu nie było :), jedliśmy tradicional platter dla dwóch osób, i dla dwóch zdecydowanie za dużo tego było :) dobrze że wino pomagało jakoś wszystko przepchnąć :). W sobotę z rańca odwiedziliśmy targ, który teraz delikatnie zmienił lokalizację Image bo na miejscu parkingu przy markecie smart jest jedna wielka budowa. Winko czerwone naprawdę słodkie i mocne 2E za butelke 1,5L przy większych zakupach np 4,5L cena 7E :) więc skorzystaliśmy z oferty. Wieczorem odwiedziliśmy jeszcze Alexandra gdzie zjedliśmy talerz owoców morza, niestety nie zdążyliśmy już zjeść w Stou Roushia bo zamknęli już kuchnię o 23 :), bardzo żałujemy bo takiej ilości gości nie widzieliśmy w żadnej knajpie w Larnace.

Bulgaria
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 183 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość