Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Cze 2010 01:11 

Cześć,

Wybieram się do Australii (dokładnie Sydney) przed świętami Bożego Narodzenia (około 17 grudnia). Powrót planuję na koniec stycznia. Chciałbym w obie strony mieć 2-3 dniowe postoje w jakiś ciekawych miastach Azji. Lecąc 'tam' najchętniej poleciałbym przez Bangkok, chociaż trochę się obawiam ze względu na sytuację polityczną. Z powrotem niech będzie Shanhai/Taiwan/Tokio/Honk Kong - jeszcze się nie zorientowałem co najlepsze.

Próbowałem już szukać jakiś lotów, ale kiepsko mi to idzie. Łatwo się szuka lotów punkt-punkt, ale w przypadku takich postojów to szukanie jest utrudnione. Proszę więc o jakieś rady w stylu na jakich stronach szukać, jakie tanie linie wybierać. Nie proszę o dokładne zaplanowanie trasy - no chyba że jest ktoś kto ma czas i czuje się na siłach - będę wdzięczny.

Powiedzcie czy lepiej (zarówno taniej, wygodniej i bezpieczniej) rezerwować w różnych liniach / na różnych stronach? Czy lepiej wszystko na jednej stronie? Czy wiecie może czy dużo drożej jest przez jakiegoś pośrednika/biuro podróży. Nie wiem też czy już późno/wcześnie/w_sam_raz na zakup takiego biletu, jeśli chodzi o cenę?

Moje dotychczasowe doświadczenia z lataniem to tylko Wizz/Ryanair po Europie, tak więc taka wyprawa to dla mnie wyzwanie. Z góry dziękuję za wszelką pomoc.

Pozdrawiam,
Marek
 Profil Relacje PM off  

🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝 🌴Twoje wielkie włoskie wakacje! 🌞 Wczasy w 4* hotelu przy z wyżywieniem w Kalabrii za 2829 PLN 🇮🇹🍝
Zatańcz salsę w jej ojczyźnie 💃🍹 Tanie loty na Kubę od 2069 PLN ✈☀️ Zatańcz salsę w jej ojczyźnie 💃🍹 Tanie loty na Kubę od 2069 PLN ✈☀️
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości