Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 23 Paź 2015 15:20 
Site Admin

Temat zamykam by się nie dublowały. Proszę korzystać z łańcuszka w sąsiednim wątku.

☀️Komfortowo na ☀️Komfortowo na "Kanarach" za 1339 PLN 🌴 Loty i ⭐⭐⭐⭐ hotel na Gran Canarii🚨😎
All inclusive w greckim raju 🏝️ ⭐⭐⭐ hotel przy plaży na Lesbos za 2779 PLN All inclusive w greckim raju 🏝️ ⭐⭐⭐ hotel przy plaży na Lesbos za 2779 PLN
#22 PostWysłany: 23 Paź 2015 22:19 

niebieski
Sorry za posta w tym dziale ale nie chcialem tworzyc nowego, byc moze mod przesunie to gdzies dalej albo stworzy nowy.

Sprawdzcie czy macie swoje kody ,bo u mnie byly zaraz po rejestracji a teraz sie niestety nie juz nie poajwiaja i podczas zamowienia nie mozna nic wybrac co by obnizalo koszty. A druga kwestia to przy logowaniu przez telefon i po wpisaniu swoich danych tzn maila i hasla w dancyh adresowych pojawia mi sie jakis Jarosław Sal... zam. ul. Lasz.. x/xx wraz z numerem telefonu. Conajmniej dziwne.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 24 Paź 2015 22:06 

Loty: 8
Kilometry: 22 290
niebieski
jesion83 napisał(a):
Sorry za posta w tym dziale ale nie chcialem tworzyc nowego, byc moze mod przesunie to gdzies dalej albo stworzy nowy.

Sprawdzcie czy macie swoje kody ,bo u mnie byly zaraz po rejestracji a teraz sie niestety nie juz nie poajwiaja i podczas zamowienia nie mozna nic wybrac co by obnizalo koszty. A druga kwestia to przy logowaniu przez telefon i po wpisaniu swoich danych tzn maila i hasla w dancyh adresowych pojawia mi sie jakis Jarosław Sal... zam. ul. Lasz.. x/xx wraz z numerem telefonu. Conajmniej dziwne.

Też sprawdziem i kupony wyparowały....
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 25 Paź 2015 15:56 

Wybaczcie zły temat, ale jest "niespodzianka" - wyciekły wszystkie imiona, nazwiska, adresy i nr telefonów ludzi, którzy dokonali zamówień ostatnio.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 25 Paź 2015 16:13 
Awatar użytkownika

niebieski
Poproszę zatem @Washington o otwarcie poprzedniego tematu o stronie lub przywrócenie go (bo go nie widzę) i coś więcej w tej sprawie. Skąd takie info itd. Ale to już kontynuujmy w osobnym dziale.

Edit: Znalazłem listę. Moje nazwisko też tam jest :evil: Link:usunięto

Ostatnio edytowany przez iwan-82, 25 Paź 2015 19:10, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 25 Paź 2015 17:03 
Awatar użytkownika

Loty: 163
Kilometry: 196 420
niebieski
Nieprzyjemna sprawa. Ale co można teraz zrobić? Nic.
A link proponuję usunąć, nie ma potrzeby puszczać linka do tych danych w obieg. Wystarczy, że faktycznie one są w necie.

#27 PostWysłany: 25 Paź 2015 18:33 

Zgadzam się z przedmówcą co do usunięcia - jak ktoś będzie chciał to znajdzie. Co można zrobić? To niby oczywiste, ale jeśli ktoś użył na tym serwisie hasła wykorzystywanego w innych ważnych miejscach to powinien na wszelki wypadek je tam zmienić. To że włamujący nie opublikował(?) innych rzeczy jak np. hashe czy maile to nie znaczy, że nie uzyskał do nich dostępu. Nie wiadomo.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 25 Paź 2015 22:45 
Awatar użytkownika

Loty: 188
Kilometry: 227 790
niebieski
A czy ktoś zechciałby przesłać mi takowy link? Sprawdzę czy tam jestem (zamówiłem). Płaciłem przez PayPal. Jeśli tak, natychmiast zgłoszę sprawę do PayPal aby zablokowali model płatności dla nieuczciwego kontrahenta.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 25 Paź 2015 22:49 
Awatar użytkownika

niebieski
PW
2 ludzi lubi ten post.
KyokoMai uważa post za pomocny.

#30 PostWysłany: 25 Paź 2015 23:05 
Awatar użytkownika

Loty: 188
Kilometry: 227 790
niebieski
Sprawa opisana PayPalowi z prośbą o radę, gdzie to dalej zgłosić. Tak się składa, że za 3 tygodnie lecę do Hong Kongu. W razie czego zgłoszę to także u nich na komisariacie Policji.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#31 PostWysłany: 26 Paź 2015 16:29 
Site Admin

Temat otwieram do dyskusji o promocji - jeśli ktoś dalej chciałby uczestniczyć w łańcuszku to jest od tego osobny wątek

#32 PostWysłany: 26 Paź 2015 20:29 
Awatar użytkownika

niebieski
No to zaczęły się smsy reklamowe na numer podany do serwisu. Aktualnie dwa smsy z net...t (nazwę zamazalem aby nie było reklamy) :evil:
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 06 Lis 2015 23:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Przechodzą teraz komuś zamówienia z kuponem? Mi się pojawia:

IMPORTANT MESSAGE:
Sorry, the order can not be submitted, please try again later. If you need further help, please contact contact-sg@jd.com.

To samo na koncie dziewczyny. Próbowałem czyścić cookies, inną przeglądarkę i inne IP. To samo.
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 06 Lis 2015 23:59 

niebieski
Poszły 2 sztuki w ciągu ostatnich 20 minut
 Profil Relacje PM off
iwan-82 uważa post za pomocny.

#35 PostWysłany: 22 Lis 2015 00:42 

Loty: 91
Kilometry: 180 493
niebieski
U mnie też przeszło (na dwa przedmioty po $11 - na jeden nie chciało, zgodnie z informacją że MWZ $20).

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość