Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Wrz 2013 02:06 

Zbanowany
Witam dzis czytalem ze ryanair wraca do modlin i sprawdzilem w email , zadne email o zmiana nie bylo, wiec sprawdzilem na strona ryanair , a lot mialem zmienione 6 godzina do przodu!! z lotu o 11 to bede mial o 17 dopiero , szkoda mi kasy bo hotel bookowalismy za 1000 zl za noc myslalem ze odrazu po ladowaniu bede mogl check in do hotel a tu lipa, czy jest jakis sposob zeby zmienis lot do wczesniejszy godzina? to co sprawdzilem 27 listopad jest tylko jeden lot o tej godzina =/ czyli lipa??

Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍 Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍
Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊 Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊
#2 PostWysłany: 10 Wrz 2013 07:46 
Awatar użytkownika

Loty: 585
Kilometry: 1 075 549
niebieski
nie koniecznie.
Możesz w tym wypadku oprócz odwołania, zaakceptowania zmiany lotniska i godz. poprosić o zmianę na inne lotnisko wylotowe, a nawet termin. Nie napisałeś gdzie lecisz więc ciężko coś sprawdzić, ale taka zmiana jest możliwa przez infolinie.

Nie jest tanio dzwonić ale na przeciw noclegu za taką kasę ("szkoda mi kasy bo hotel bookowalismy za 1000 zl za noc") to niewielki koszt :-)

Image

https://mojeflagi.blogspot.com/
Wesprzyj mnie w chorobie swoim podatkiem - KRS 0000396361, cel szczegółowy 1,5% podatku: 0787176 Krzysztof
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Wrz 2013 08:42 

kriss napisał(a):
nie koniecznie.
Możesz w tym wypadku oprócz odwołania, zaakceptowania zmiany lotniska i godz. poprosić o zmianę na inne lotnisko wylotowe, a nawet termin. Nie napisałeś gdzie lecisz więc ciężko coś sprawdzić, ale taka zmiana jest możliwa przez infolinie.

Nie jest tanio dzwonić ale na przeciw noclegu za taką kasę ("szkoda mi kasy bo hotel bookowalismy za 1000 zl za noc") to niewielki koszt :-)

-----

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 18 Wrz 2013 11:24, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#4 PostWysłany: 10 Wrz 2013 09:00 

Zbanowany
kriss napisał(a):
nie koniecznie.

a takie zmiany sa platne??? zeby zmienic godzzina lotu ? bo lecimy do Barcelona El Prat z Chopin (Modlin teraz) . a nas hotel jest nierefundowane data 27 listopad - 29 listopad

#5 PostWysłany: 10 Wrz 2013 12:40 

mikro2323 napisał(a):
kriss napisał(a):
nie koniecznie.

a takie zmiany sa platne??? zeby zmienic godzzina lotu ? bo lecimy do Barcelona El Prat z Chopin (Modlin teraz) . a nas hotel jest nierefundowane data 27 listopad - 29 listopad

Jeżeli tak Ci nie pasuje to zwróć bilet ryanair na 27.11 z Modlina do Barcelony, nie wiem ile płaciłeś ale sprawdzając na wyszukiwarce skyscann er masz na teraz dwa loty z Warszawy Chopina w porach Ci odpowiadających:

Kod:
 LOT

LO0437  Economy  (V)

WAW, Warsaw Intl
    Warszawa, Polska
    BCN, Barcelona
    Barcelona, Hiszpania

170/190
11:50

Czas trwania: 3h 10m
15:00

Cena lotu bezpośredniego ok. 500 zł/osoba

Kod:
Środa 27/11/2013
Air Berlin

AB8039  Economy  (W)

WAW, Warsaw Intl
    Warszawa, Polska
    TXL, Tegel
    Berlin, Niemcy

De Havilland Canada DHC-8-400 Dash 8Q
10:45

Czas trwania: 1h 25m
12:10

Regulamin Taryf

Czas oczekiwania na następny lot: 1h 00m
Air Berlin

AB8792  Economy  (W)

TXL, Tegel
    Berlin, Niemcy
    BCN, Barcelona
    Barcelona, Hiszpania

Airbus A320-100/200
13:10

Czas trwania: 1h 30m
15:40

Cena z przesiadką ok. 400 zł/osoba

Ja na twoim miejscu przedłużyłbym pobyt zmieniając lot z 27 na 25.11 (można znaleźć wiele fajnych noclegów w super standardzie niekoniecznie za 1000 zł/doba), jak się płaci taką cenę to wybiera się przewoźników tj. KLM, Lufthansa itp
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości