Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 65 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Kutaisi ⇌ Batumi
#61 PostWysłany: 27 Paź 2023 19:49 
Awatar użytkownika

platynowy
Wojtek62 napisał(a):
odpowiedź Szymon 2020- mam pytanie, z linku , który otrzymałem w odpowiedzi 30 listopada nie ma samolotu przylatującego do Kutaisi z Warszawy (planowo o 12,15) w związku z tym nie widzę Georgian busu do Batumi . Jest tylko o 13,30 z pasażerami z Wrocławia i Katowic. Jak to wytłumaczyć? Przy okazji pytanie, czy honorowany bilet ( kupiony online) w telefonie,czy konieczny wydruk papierowy ?

może jeszcze nie dodali tego lotu z WAW na stronie - miesiąc to duże wyprzedzenie. Z tego co pamiętam to honorowali bilet z telefonu, ale nie przysięgnę

btw z ciekawości sprawdziłem rozkład z KUT do Batumi - nie pokazuje w ogóle biletów do Batumi na okres po 1 listopada (po 1.11 pokazuje tylko Tbilisi)

https://www.facebook.com/zamiedzaidalej
 Profil Relacje PM off  

Tajlandia w sezonie w supercenie🔥 Loty (z bagażem) na Phuket i 4* hotel za 2980 PLN 😍🌴 Tajlandia w sezonie w supercenie🔥 Loty (z bagażem) na Phuket i 4* hotel za 2980 PLN 😍🌴
Czerwcowy tydzień na Krecie 🏝️ 4⭐ hotel z wyżywieniem i widokiem na morze za 2339 PLN Czerwcowy tydzień na Krecie 🏝️ 4⭐ hotel z wyżywieniem i widokiem na morze za 2339 PLN
#62 PostWysłany: 14 Lis 2023 09:18 
Awatar użytkownika

Loty: 93
Kilometry: 158 981
nunek napisał(a):
Adsun napisał(a):
Wizzair też oferuje przejazd z lotniska do Batumi za 27 zł.
Ma ktoś może rozkład odjazdów tych autobusów?

Jak się kupuje bilety na tego busa Wizzair ? Wcześniej przez neta / na miejscu na lotnisku w Kutaisi / u obsługi samolotu ?

Czy wizz ma tego busa w drugą stronę tj. z Batumi na lotnisko w Kutaisi by zdążyć na swój lot wizz?

Udało się komuś skorzystać ostatnio z tego buzza Wizz do Bartumi? Wygląda na to, że jest tańszy niż GeorgianBus

#63 PostWysłany: 14 Lis 2023 10:19 

To co proponuje wizz to tak naprawdę georgian bus. Nie wiem jak do batumi ale dużo ludzi z tego korzysta jeżeli jedzie kutaisi lub tibilisi i nie ma problemu.
 Profil Relacje PM off
Wojtek62 lubi ten post.
Wojtek62 uważa post za pomocny.

#64 PostWysłany: 07 Gru 2023 12:39 

Loty: 143
Kilometry: 301 528
Właśnie wróciłem z pobytu w Batumi i od razu chcę się podzielić wrażenia z transferu Georgian Bus na trasie Kutaisi Lotnisko - Batumi - Kutaisi Lotnisko. O ile podróż do Batumi bez problemu. Po drodze postój ok.10 min. W tym czasie można kupić gorące chaczapuri i napoje. Płatność kartą. Ceny 5 gel chaczapuri i 5 gel butelka piwa. Natomiast powrót z Batumi nastręczał wiele wątpliwości.
Na bilecie jest miejsce odbioru w Batumi (przed hotelem Radisson). Dlatego chciałem się dowiedzieć, gdzie dokładnie, mimo,że na forum jest mapka z miejscem odbioru. I dobrze ,że miałem wątpliwość. Okazało się , dowiedziałem się w punkcie informacji turystycznej przed tym hotelem, że od pewnego czasu autobusy z Batumi na lotnisko Kutaisi odjeżdżają z tego samego miejsca do którego przyjeżdżają a więc na parking. Mimo to napisałem maila do GB i otrzymałem następującą odpowiedź :
Dear Passenger,
Please adhere to the guidance provided by the representatives of the Georgian bus service.
While we have not been informed of any changes to the meeting point, there could be an unforeseen reason for the sudden alteration, and we may not have received the updated information as of yet.
Your understanding is greatly appreciated.
Best regards,
Dorka
Customer Service Manager

Ta wiadomość potwierdziła moje wątpliwości. Ale wyjaśniłem ją w następujący sposób. Dzień wcześniej poszedłem na parking w czasie, kiedy autobus odjeżdża na lotnisko na lot do Warszawy. i okazało się ,że rzeczywiście nastąpiła zmiana i wszelkie busy odjeżdzają z tego placu parkingowego a nie z przed hotelu Radisson. Nieraz warto się zapytać i upewnić. Odjazd mojego busu nastąpił planowo 6 grudnia o godzinie 8 rano i po drodze postój .
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 16 Kwi 2024 10:41 
Awatar użytkownika

Wojtek62 napisał(a):
Właśnie wróciłem z pobytu w Batumi i od razu chcę się podzielić wrażenia z transferu Georgian Bus na trasie Kutaisi Lotnisko - Batumi - Kutaisi Lotnisko. O ile podróż do Batumi bez problemu. Po drodze postój ok.10 min. W tym czasie można kupić gorące chaczapuri i napoje. Płatność kartą. Ceny 5 gel chaczapuri i 5 gel butelka piwa. Natomiast powrót z Batumi nastręczał wiele wątpliwości.
Na bilecie jest miejsce odbioru w Batumi (przed hotelem Radisson). Dlatego chciałem się dowiedzieć, gdzie dokładnie, mimo,że na forum jest mapka z miejscem odbioru. I dobrze ,że miałem wątpliwość. Okazało się , dowiedziałem się w punkcie informacji turystycznej przed tym hotelem, że od pewnego czasu autobusy z Batumi na lotnisko Kutaisi odjeżdżają z tego samego miejsca do którego przyjeżdżają a więc na parking.

obecnie na stronie widnieje informacja
Batumi – Ulica Gogebashvili, parking przy porcie (Naprzeciwko ulicy Gogebashvili nr 2).

czy to jest wiarygodne?

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 65 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość