Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 775 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
#521 PostWysłany: 22 Paź 2015 10:23 
Awatar użytkownika

srebrny
Informacyjnie

Kupony do McDonalds na lotnisku w WAW nie działają. Ceny chyba też wyższe jak w normalnych makach.
W Lizbonie w McDonalds normalne miastowe ceny.

Napisałem maila do McDonalds z zapytaniem, dlaczego, ale milczą.
 Profil Relacje PM off  

Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy od 3143 PLN
Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt
#522 PostWysłany: 22 Paź 2015 10:28 
Awatar użytkownika

niebieski
ceny są wyższe, bo to Polska... ceny lotniskowe.
btw, na kuponie masz "jak byk" napisane że nie obowiązuje na WAW

w PMI też masz normalne ceny, ale PMI nie jest w Polsce... może dlatego.

Załączniki:
WAW.png
WAW.png [ 68.6 KiB | Obejrzany 5737 razy ]

#523 PostWysłany: 22 Paź 2015 10:48 
Awatar użytkownika

srebrny
Wiem, że jest napisane, ale dowiedziałem się o tym po fakcie ;)

Swoją drogą jak wyglądają ceny w McDonaldach na innych lotniskach, drożej niż na mieście i czy obowiązują kupony itp. ?
 Profil Relacje PM off  

#524 PostWysłany: 22 Paź 2015 10:55 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
niebieski
W Pradze ceny "miastowe" - sprawdziłem z ciekawości, a z kuponami nie wiem, bo są dużo lepsze i rozsądne cenowo opcje jedzenia na praskim lotnisku niż srakdonald.
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#525 PostWysłany: 22 Paź 2015 11:35 

niebieski
sobo napisał(a):
ceny są wyższe, bo to Polska... ceny lotniskowe.
btw, na kuponie masz "jak byk" napisane że nie obowiązuje na WAW

To chyba nie do końca wynika z tego faktu.
Włochy też nie są w Polsce i jest drożej, Niemcy też nie są w Polsce i jest drożej, UK też nie jest w Polsce i jest drożej...

Ponadto np. w UK kupony w BK nie działają nie tylko na lotniskach, ale również na dworcach kolejowych. Oni to dopiero "są w Polsce".
 Profil Relacje PM off  

#526 PostWysłany: 22 Paź 2015 11:43 
Awatar użytkownika

niebieski
w HHN miałem ceny "normalne"
ale np w OTP też są ceny zawyżone.

#527 PostWysłany: 27 Paź 2015 18:53 

niebieski
Czy hiszpańskie kupony McD i BK działają również na Kanarach?

BK ma oddzielne na Baleary:
http://burgerking.es/pdf/AF_CUPONES_ESP_C_BALEARES.pdf
i nie-Baleary:
http://burgerking.es/pdf/AF_CUPONES_ESP_C.pdf
 Profil Relacje PM off  

#528 PostWysłany: 01 Lis 2015 00:21 

sobo napisał(a):

Po mojej dzisiejszej wizycie w BK na PMI absolutnie nie mogę potwierdzić Twoich słów. Kupony również nie działają
 Profil Relacje PM off  

#529 PostWysłany: 02 Lis 2015 17:24 

Witam. Za kilka dni lecę do Paryża z dzieciakami. Jak ktoś potrafi mi podpowiedzieć jak uzyskać jakieś kody do fastfood-ów typu mcdonalds itp. to będę wdzięczny :)
Zaznaczam że nie znam francuskiego więc mile widziane było by "łopatologiczne" wytłumaczenie co i jak.
 Profil Relacje PM off  

#530 PostWysłany: 02 Lis 2015 17:51 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 3 268
Spróbuj poszukać w Google:
"nazwa restauracji, coupons, fr" np. mcdonalds coupons fr

Jeśli jakaś restauracja ma to powinieneś znaleźć, tłumacz stron również pomoże^^
 Profil Relacje PM off  

#531 PostWysłany: 02 Lis 2015 18:01 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 569
Kilometry: 1 186 630
Jeśli mam być szczery to dawanie dzieciakom fakt foodow nie jest najrozsądniejsze. Poza tym na zachodzenie ceny w MCD są wyższe niż u nas. Dla porównania zestaw Big Mac w Berlińie to 7.49€.
Zabierz dzieciaki na naleśniki albo do studenckich knajp gdzie najecie się do woli http://www.flunch.fr/la-carte/menus.html chyba najsmaczniej i najtaniej jeśli chodzi o normalne jedzenie. Bo nie wiem czy dzieciaki chętne na mule i ślimaki ale to można msmaczniej w podobnej cenie :p
ratal uważa post za pomocny.

#532 PostWysłany: 02 Lis 2015 18:27 

oskiboski napisał(a):
Jeśli mam być szczery to dawanie dzieciakom fakt foodow nie jest najrozsądniejsze. Poza tym na zachodzenie ceny w MCD są wyższe niż u nas. Dla porównania zestaw Big Mac w Berlińie to 7.49€.
Zabierz dzieciaki na naleśniki albo do studenckich knajp gdzie najecie się do woli http://www.flunch.fr/la-carte/menus.html chyba najsmaczniej i najtaniej jeśli chodzi o normalne jedzenie. Bo nie wiem czy dzieciaki chętne na mule i ślimaki ale to można msmaczniej w podobnej cenie :p

Dzięki za podpowiedź. Spróbujemy.
A fastfood dzieciaki dostają tylko na wyjeździe i zawsze tylko 1 raz (a więc średnio to tak ze 2-3 razy w roku) :)
Jakieś namiary co do studenckich knajp?
 Profil Relacje PM off  

#533 PostWysłany: 02 Lis 2015 19:59 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 569
Kilometry: 1 186 630
Okolice Notre Damm

#534 PostWysłany: 02 Lis 2015 20:03 

Okolice Sorbony.
 PM off
oskiboski lubi ten post.

#535 PostWysłany: 02 Lis 2015 20:12 

niebieski
Tym razem ciekawa oferta dla mieszkańców Bielska-Białej i okolic. W CH Sfera I na drugim piętrze w McDonaldzie można zjeść Big Maca za 5zł.

Image

Ostatnio edytowany przez szymonpoznan1, 04 Lis 2015 12:26, edytowano w sumie 1 raz
Dodanie zdjęcia na prośbę autora postu.
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.
mashacra uważa post za pomocny.

#536 PostWysłany: 02 Lis 2015 22:01 

niebieski
ratal napisał(a):
oskiboski napisał(a):

Dzięki za podpowiedź. Spróbujemy.
A fastfood dzieciaki dostają tylko na wyjeździe i zawsze tylko 1 raz (a więc średnio to tak ze 2-3 razy w roku) :)
Jakieś namiary co do studenckich knajp?

Flunch jest przy samym Centrum Pompidou a drugi niedaleko Moulin Rouge - w tych dwóch jadłem miesiąc temu.

https://www.google.pl/search?q=flunch+p ... -QG_wpHwBQ

Jedna z najtańszych opcji, żeby się najeść ale i tak za dwoje dorosłych i dwoje dzieci trzeba wydać min. 30-40 euro.
Szukałem kuponów miesiąc temu i nie znalazłem ani do MC, ani do BK, ani do KFC a szukałem ze 2h i nic :(
 Profil Relacje PM off
ratal uważa post za pomocny.

#537 PostWysłany: 02 Lis 2015 22:10 
Site Admin
Awatar użytkownika

Wychodzę z założenia, że jeśli się szuka więcej niż 5-10 min, to znaczy że kuponów obecnie nie ma - w innym przypadku byłoby to od razu na stronie głównej lub gdzieś wysoko łatwo do znalezienia :P
 Profil Relacje PM off  

#538 PostWysłany: 03 Lis 2015 03:16 
Awatar użytkownika

kondziu98 napisał(a):
Tym razem ciekawa oferta dla mieszkańców Bielska-Białej i okolic. W CH Sfera I na drugim piętrze w McDonaldzie można zjeść Big Maca za 5zł.

Jakiś czas temu (2-3 tygodnie) to samo było w CH Zamkowe Tarasy w Lublinie, aktualnie nie wiem czy jeszcze jest.
 Profil Relacje PM off  

#539 PostWysłany: 04 Lis 2015 12:36 

niebieski
Tym razem propozycja dla osób z Krakowa i okolic. Od poniedziałku do piątku w godzinach 12-18 wybrane burgery za 6 zł. Oferta obowiązuje w restauracji w Galerii Krakowskiej na poziomie -1( tej przy wejściu do Dworca PKP).

Poniedziałek - Big Mac
Wtorek - McRoyal
Środa - McChicken
Czwartek - Wieśmac
Piątek - Filet O Fish

Image
 Profil Relacje PM off  

#540 PostWysłany: 05 Lis 2015 11:08 
Awatar użytkownika

niebieski
To tutaj link do znacznie smaczniejszych :)
http://bobbyburger.pl/promocje/
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 775 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 39  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość