Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Paź 2015 09:49 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Na stronie Loreal można zdobyć kupon ważny do końca października na męskie produkty zapisując się do newslettera
http://www.lorealparis.pl/mezczyzni/men ... -race.aspx

Regulamin: http://www.lorealparis.pl/document/Regu ... Expert.pdf

W praktyce zawsze przychodzi ten sam kupon do pobrania tutaj:
http://fb.kamikaze.com.pl/loreal-men-ex ... n-2015.pdf

W regulaminie nie ma nic o minimalnej wartości zakupu ale kosmetyki nie są tanie. Aktualnie w gazetce są balsamy po goleniu za 24 zł. Najtańszy jest "L'Oreal Men Expert, Hydra Sensitive 25+, krem-żel myjący, skóra wrażliwa, 150 ml" za 14,39 czyli za 4,39 z kuponem.

Cała oferta dostępna: http://www.rossmann.pl/wyszukaj?search= ... t=0&view=2

Załączniki:
kupon.png
kupon.png [ 178.48 KiB | Obejrzany 3673 razy ]
3 ludzi lubi ten post.
5 ludzi uważa post za pomocny.

Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN
Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍 Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍
#2 PostWysłany: 10 Paź 2015 09:52 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 570
Kilometry: 1 186 935
Wszystko super, tylko te kremy są marnej jakości.Ziaja o połowę tańsza a robi rzeczy cudowne. Będzie na prezent najwyżej :P

#3 PostWysłany: 10 Paź 2015 14:17 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Przetestowane i ten żel można mieć faktycznie za 4,39. Wyjściowo kosztuje 29,99, przecenili go ponad polowe i kod działa na przecenione.

Załączniki:
skanowanie0002r.jpg
skanowanie0002r.jpg [ 73.66 KiB | Obejrzany 3491 razy ]
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 10 Paź 2015 15:42 
Awatar użytkownika

niebieski
Rossman Katowice. Chciałem kupić żel po goleniu ten za 23.99 zl. Kupon nie wszedł. Kobieta zawołała kierowniczkę i ta powiedziała mi ze kupon nie łączy się z przeceną. Żelu do mycia twarzy za 14 zl nie było :?

Edit: Rossman numer 2 Galeria Katowicka. Żelu do mycia twarzy brak. Żel po goleniu nie wchodzi taniej z kuponem.

Edit 2. Rossman 3. Supersam. Żelu do twarzy brak. I tu najlepsze. Kod nie wchodzi też na wody po goleniu za 26.99 zl (nieprzecenione). Kobiety zgłupiały. Mają to gdzieś zgłosić by poprawili skaning.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Paź 2015 16:46 

niebieski
Czyli wszystko standardowo zależy od kumacji sprzedającej.
Bo fakt na nie łączenia się z innymi promocjami jest na kuponie wyeksponowany.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Paź 2015 16:51 
Awatar użytkownika

niebieski
@jesion83 nie sądzę. Po prostu nie wchodził im ten kupon. Nieprzeceniona woda po goleniu nie weszła. Natomiast krem do twarzy za 30 kilka złotych już tak. Mają coś skopane na kasie albo nasz kupon działa tylko na poszczególne produkty.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Paź 2015 16:53 

niebieski
Ja tu bardziej odniosłem się do tego ze tabo89 kupił coś co było w promocji. Jakby się ktoś uparł to by mu tego z kodem nie połączył. W twoim przypadku jakiś problem techniczny bardziej, ale mogę się mylić.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 10 Paź 2015 18:16 
Awatar użytkownika

niebieski
Wk..się i pojechałem do źródełka bo wracam z pracy a Siemianowice mam po drodze.

Wziąłem ostatnie dwie sztuki żeli. @tabo89 nie napisałeś że te żele nie są w ogólnopolskiej promocji Rossman a w tym konkretnym sklepie jako "cena do widzenia" dlatego kupon wszedł.

Chciałem wpierw wziąć nieprzecenione żele lub pianki do golenia ale kupon nie zadziałał.. :?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 10 Paź 2015 18:57 
Król Ż
Awatar użytkownika

Rossman Cynamonowa 2 Imielin. Po 1 kto wykupił prawie wszystkie (oprócz 1 kremy do mycia twarzy do skóry wrażliwej) na ten kupon ?
Po 2 kupon zadziałał ale kremu za 4,39 już nie ma bo kupiłem na prezent jako ostatni.
Gdyby ktoś chciał reszta produktów jak najbardziej przechodzi a panienka z uśmiechem mówi o boże znowu ktoś z tym kuponem i znowu niewydrukowany i ledwo co widzę :mrgreen:
Wydaje mi się ,że nie byłoby problemu kupić kilka produktów i za każdy zapłacić osobno bo ruchu tam specjalnie nie ma więc nikt się nie wkurzy,że macie 5 produktów na 5 paragonach.

EDIT: W Tesco obok 15 metrów w lewo też mega promocja na płyny do płukania(Silan 2 litry za 10,99(1 zł taniej niż Rosmann) i prania
Woolite black 4,8 litra za 23,99(starczy mi chyba do następnej gwiazdki) co jest mega ofertą bo jakość świetna, to tyle w temacie dzisiejszych zakupów łazienkowych :twisted:
iwan-82 lubi ten post.

#10 PostWysłany: 10 Paź 2015 20:13 
Awatar użytkownika

niebieski
@oskiboski co jeszcze wchodziło na ten kupon ciekawego?
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 10 Paź 2015 20:24 
Król Ż
Awatar użytkownika

Ja kupiłem tylko krem do mycia twarzy bo wychodził za 4,39 do skóry wrażliwej ale generalnie ten dział był spory i według panienki działa na wszystkie produkty men expert czyli srebrno-pomarańczowe. Nie wchodziłem w szczegóły bo L'Oreal to nie moja jakość i jak mówiłem wolę Ziaję bo jakosciowo i cenowo ich po prostu zjada w przedbiegach :)

#12 PostWysłany: 11 Paź 2015 12:34 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Krem jest do spotkania w tej cenie w całej polsce, cenę wziąłem ze strony rossmana podanej powyżej. Tam można zaglądać bo kod jest do 31.10 i mogą przecenić coś innego.
A co do tego że gdzieś nie wchodzi to na waszym miejscu na kuponie prosiłbym kierownika o napisanie że kod nie działa, podbicie pieczątki i taki skan wysyłacie na reklamacje. W regulaminie nie ma nic o MWZ ani że działa tylko na wybrane produkty. Jak widać działa na wszystko, to zależy od obsługi a raczej od systemu bo u mnie Pani nie wiedziała o promocji (pytała skąd taki fajny kod, przyłożyła do czytnika, przeszło więc sprzedała).
Ten Rossman w Siemianowicach lubię bo tam bez problemu płacę IKO i działają wszystkie promocje, może po prostu obsługa jest ogarnięta i na bieżąco czyta maile z góry i aktualizuje kasy.

#13 PostWysłany: 11 Paź 2015 12:45 
Awatar użytkownika

niebieski
@tabo89 zgłosiłem problem że kupon nie działa na większość produktów w Rossmanie w Supersamie w Katowicach. Kierowniczka zrobiła ksero i wzięła mój numer. Mają zadzwonić. Jak będę coś wiedział to dam znać.

Ale jak dla mnie fajny deal. Dziękuję ;)
@oskiboski kolega pomógł? Zapomniałeś coś nacisnąć :P
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 18 Paź 2015 16:58 

Loty: 52
Kilometry: 111 727
dziś w agorze w Bytomiu bez problemu wykorzystałem podając EAN z kody podanego powyżej. żel do golenia 22,99zł - 10zł.
 Profil Relacje PM off
iwan-82 uważa post za pomocny.

#15 PostWysłany: 18 Paź 2015 17:08 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja tylko napiszę że do mnie kobieta nie oddzwoniła. Ale fajnie że kod działa już na wszystko. Jutro potestuję.

Edit-kupon dział już na przecenione. Również żel po goleniu z 23.99 zl na 13.99 zl przytulony ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość