Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Kwi 2017 12:15 

Cześć,
Wspólnie z dziewczyną lecimy w październiku na kolejnego 3 tygodniowego Road Tripa do USA. Nasz wyjazd zainteresował naszego znajomego, który chciałby do nas dołączyć na 14-15 dni, dlatego szukamy jeszcze 1 osoby aby podzielić koszta na 4 osoby. Nie ukrywam, że szukamy chętnej dziewczyny w wieku 25-30 lat. Chciałbym aby moja dziewczyna miała raźniej :)

Termin wyjazdu:
Wylot: 13 lub 14 października wylot z Polski
Powrót: 28 października wylot z Los Angeles / 29 października przylot do Polski

Wspólnie z dziewczyną posiadamy już bilety na samolot bezpośrednio z Warszawy do Los Angeles (PLL LOT).

Wstępny zarys planowanych miejsc na trasie:
Los Angeles (San Diego) / Las Vegas / Black Canyon of the Gunnison National Park / Canyonland National Park / Arches National Park / Capitol Reef National Park / Monument Valley / Four Corners Monument / Mesa Verde National Park / Great Sand Dunes National Park / Santa Fe / Albuquerque / Petriefied Forest National Park / Winslow / Meteor Crater / Grand Canyon National Park / Sedona / Phoenix / Joshua Tree National Park

Koszt wyjazdu na 2 tygodnie szacuje max na 10.000zł

Chętne osoby zapraszam do kontaktu po więcej szczegółów!

Krótkie video z naszego poprzedniego Road Tripa :)

Profil Relacje PM off  

🔥HIT❗🔥 Malta na przedłużony weekend za 299 PLN🔥😱 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem na dachu 👙😍 🔥HIT❗🔥 Malta na przedłużony weekend za 299 PLN🔥😱 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem na dachu 👙😍
Porto okołoweekendowo za 859 PLN 💛🇵🇹 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel Mercure w centrum 😍 Porto okołoweekendowo za 859 PLN 💛🇵🇹 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel Mercure w centrum 😍
#2 PostWysłany: 16 Kwi 2017 16:21 

Witajcie

Wlasnie przegladalem forum i natrafilem na wasz post. Wiem, ze nastawieni jestescie w poszukiwaniach na kobiete ale postanowilem sie odezwac tak na wszelki wypadek.

Wiem, ze nie latwo jest znalesc towarzysza podrozy a cena 10 000 moze byc nieco zaporowa dla niektorych do tego wiza odstrasza niektorych ludzi – jak cos zawsze moge byc opcja zapasowa

Szczerze mowiac planowalem pojechac do Los Angeles w podobnym terminie od 3ciego do 18stego Pazdziernika ale to zawsze moge przesunac o kilka dni jak by udalo sie nam cos wspolnie zaplanowac.
Wasz trasa wyglada fantastycznie. Sam jadac tam nie wynajmowal bym auta i mialem ogolnie zobaczyc Los Angeles – Las Vegas I San Francisco.

W maju lece na 11 dni do Nowego Jorku a na padziernik planowalem zachodnie wybrzeze wiec zobaczywszy wasz post wzilem go za dobry omen

Nie bede sie rozpisywal, jak cos mozemy sie wymienic kontaktami – kilka zdan o sobie abyscie w przyblizeniu wiedzieli kim jestem . Na imie mam Arek – 32 lata. Od 8 lat mieszkam w Anglii – ma brytyjskie obywatelstwo wiec o wize jestem spokojny. Zonaty – zona niestety nie moze ze mna jechac gdyz jedzie w odwiedziny do rodziny do Azji na 4 tygodnie pod koniec pazdziernika ( jest Azjatka). Ja juz bylem tam 3 razy I nie chce w to samo miejsce jechac pozatym bedzie czyla sie swobodiej nie muszac sie martwic o mnie.

Jak cos piszcie smialo.
Z gory przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z pracy a na tym komputerze nie mam zablokowana opcje dodania jezyka

Pozdrawiam I zycze milych I spokojny Swiat Wielkiej Nocy

Arek
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość