Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Lip 2016 03:29 
Awatar użytkownika

Loty: 112
Kilometry: 321 538
Witam, szukamy ludzi na wyjazd w danych dniach. Jest nas 3-4 osoby (studenci) ale chetnie pojedziemy w większym gronie. Trasa następująca: Las Vegas - route 66 - grand canyon - monument valley - horseshoe bend - (arches) - bryce - zion - yellowstone - grand teton - salt lake city - las vegas - death valley -sequoia np - yosemite - big sur - san francisco. Noclegi campingi I hotele pół na pół. Budżet wiadomo jak na studentów przystało z nutką szaleństwa

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

Przygoda w Kolumbii 🇨🇴 Cali, Medellin, Bogota i Kartagena w jednej podróży za 2865 PLN 🔥 Przygoda w Kolumbii 🇨🇴 Cali, Medellin, Bogota i Kartagena w jednej podróży za 2865 PLN 🔥
All inclusive w Turcji 🏖️🍹 4* hotel nad Morzem Egejskim za 2569 PLN ☀️ All inclusive w Turcji 🏖️🍹 4* hotel nad Morzem Egejskim za 2569 PLN ☀️
#2 PostWysłany: 13 Lip 2016 17:55 

Czesć, macie jakiś wstępny kosztorys?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 14 Lip 2016 03:09 
Awatar użytkownika

My lecimy z NY wiec ceny przelotów nie bede uwzględniał ale na 4 osoby rozkłada się to tak od osoby: 300$ samochód, 200-250$ noclegi, jedzenie większosc wallmart (ok. 10$ dziennie), benzyna to na tyle osób to groszowe sprawy, jesteśmy w posiadaniu annual passa, do tego planujemy kupić lodówkę turystyczną I butlę z gazem ( w wallmarcie za oba te sprzęty ok. 25$), 5$ za monuments valley no I 100$ na nieprzewidziane koszty. Łącznie ok. 800$

Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Lip 2016 03:11 
Awatar użytkownika

Dodatkowo samochód z opłaconymi 3 albo 4 młodymi kierowcami (jeszcze nie zarezerwowany ale mam stały kontakt z wypożyczalnią I tak to wygląda na ten moment)

Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 01 Sie 2016 03:27 
Awatar użytkownika

Oferta nadal aktualna, po szczegóły trasy I miejsc noclegowych na priv

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość