Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Wrz 2014 16:33 
Awatar użytkownika

Loty: 503
Kilometry: 791 294
platynowy
Kupiłem bilet RT do Rzymu, a ponieważ nie byłem pewien czy na pewno go chcę to wybrałem płatność przelewem.

Zgodnie z zasadami mam 24 godziny na zrealizowanie przelewu. Przelewu nie zrobiłem, bo odpuszczam.

Mimo, że bilet kupowałem we czwartek (28.08) to do dziś status mojej rezerwacji jest "utrzymaj".

Czy jeśli teraz dokonam przelewu to rezrwacja będzie "stała" ? :?:

Załączniki:
wizz.jpg
wizz.jpg [ 68.04 KiB | Obejrzany 2974 razy ]

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off  

🔥UWAGA❗🔥 Bezpośrednie loty na Wyspy Kanaryjskie (Fuerteventura) za 145 PLN 😱😍☀️ 🔥UWAGA❗🔥 Bezpośrednie loty na Wyspy Kanaryjskie (Fuerteventura) za 145 PLN 😱😍☀️
Zobacz najpiękniejsze zakątki Filipin 🌴😍 Boracay, Cebu i Palawan w jednej podróży za 3081 PLN 🌊☀️ Zobacz najpiękniejsze zakątki Filipin 🌴😍 Boracay, Cebu i Palawan w jednej podróży za 3081 PLN 🌊☀️
#2 PostWysłany: 02 Wrz 2014 16:44 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
niebieski
te 24 godziny to pic na wodę ;)

ja kiedyś zrobiłem przelew po tygodniu i to w niepełnej kwocie a oni mi i tak rezerwację utrzymali :)

#3 PostWysłany: 02 Wrz 2014 16:50 
Awatar użytkownika

platynowy
vivere napisał(a):
te 24 godziny to pic na wodę ;)

ja kiedyś zrobiłem przelew po tygodniu i to w niepełnej kwocie a oni mi i tak rezerwację utrzymali :)

Czyli dopóki w systemie widzę to "utrzymaj" to mogę robić przelew ?

Rozumiem, że w razie braku potwierdzenia rezerwacji po nieterminowym przelewie jestem na straconej pozycji, bo nie zrealizowałem go w ciągu 24h ?

Natomiast jeżeli dostanę potwierdzenie to wszystko gra ?

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Wrz 2014 17:02 
Awatar użytkownika

niebieski
Na pewno kupiłeś bilet RT do Rzymu? Bo ze screena wynika, że masz rezerwację z Rzymu do Warszawy.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Wrz 2014 17:14 

Teraz to już opłacenie tej rezerwacji nie ma sensu, gdyż lada chwila zapewne do jutra zostanie ona anulowana (a i tak widać, że zapewne błędnie zarezerwowałeś loty RT)

A i jakieś dwa miliony osób wcześniej o to samo pytało:
search.php?keywords=wizzair+przelew&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Szukaj
 PM off  

#6 PostWysłany: 02 Wrz 2014 17:36 
Awatar użytkownika

platynowy
jobi napisał(a):
Na pewno kupiłeś bilet RT do Rzymu? Bo ze screena wynika, że masz rezerwację z Rzymu do Warszawy.

:shock: :shock: :shock:

Dzięki za zwrócenie uwagi.
Kupowałem dziesiątki biletów, ale taki numer zrobiłem pierwszy raz.
Wynika z tego, że całe szczęście, że nie opłaciłem ich przelewem.

A z autobusowymi już raz tak zrobiłem - jak sobie kupiłem Luton-Londyn odwrotnie :lol:
Cały dzień w Luton - bezcenne :twisted:

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości