Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 463 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Następna
Autor Wiadomość
#241 PostWysłany: 27 Kwi 2014 13:55 

Loty: 94
Kilometry: 139 004
Kiedy można spodziewać się promocji na lipiec na trasie KRK-GDN, może zejdą poniżej stówy OW?
 Profil Relacje PM off  

🌊 Tydzień all inclusive w Marsa El Alam 🌴 4* hotel nad laguną za 1738 PLN 🌊 Tydzień all inclusive w Marsa El Alam 🌴 4* hotel nad laguną za 1738 PLN
Zimowe ferie w gorącym Omanie 🐪🕌🏖️ Loty i pobyt w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1782 PLN Zimowe ferie w gorącym Omanie 🐪🕌🏖️ Loty i pobyt w ⭐⭐⭐⭐ hotelu za 1782 PLN
 Temat postu: Krajówki w Ryanair!
#242 PostWysłany: 27 Kwi 2014 15:09 
Awatar użytkownika

Loty: 116
Kilometry: 149 975
srebrny
p27 napisał(a):
Pociąg jednak jedzie z centrum do centrum, nie trzeba dojeżdżać do/z lotniska. Teraz w promocji można kupić bilety EIC za 49 zł (chociaż z Poznania nie można kupić na BWE).

Można, ale tylko w weekendy i min. tydzień przed podróżą. Ja piszę o sytuacjach na za kilka dni, a poza tym wciąż nie rozwiązuje to kulawego systemu nieistniejących miejscówek w EIC :) Pytanie też, czy zależy Ci, aby dojechać do centrum (bo lotnisko w Poznaniu jest tak blisko centrum, że nie mamy o czym mówić) :)

Dobra, offtopikujemy trochę. Jestem ciekawy frekwencji w KRK-GDN (przy lepszych niż obecnie cenach), bo jeśli będzie mała, to argumenty o Modlinie są inwalidami.
 Profil Relacje PM off  

#243 PostWysłany: 27 Kwi 2014 15:23 

niebieski
Nawet przy obecnych cenach połączenie KRK-GDN w lipcu i sierpniu powinno być hitem. Oszczędność czasu w porównaniu do pociągu jest ogromna, a cena w porównaniu z EIC nie różni się znacznie. Problem może być z bagażami, rodzina z dziećmi raczej się nie zmieści ze wszystkim w podręczne jadąc na wakacje nad morzem, więc tutaj trzeba odpowiednia sumę doliczyć.
 Profil Relacje PM off
luziczek lubi ten post.

#244 PostWysłany: 30 Kwi 2014 01:14 

Rodzina z dziećmi raczej nie poleci bez dodatkowego bagażu na wakacje, ale już młode osoby na krótki pobyt/ imprezę w Sopocie, albo na Open'era na bank i to tłumnie.
travellista lubi ten post.

#245 PostWysłany: 08 Maj 2014 15:08 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Cały lipiec za 39zł!
 Profil Relacje PM off  

#246 PostWysłany: 08 Maj 2014 15:15 

vincenz napisał(a):
Cały lipiec za 39zł!

Oczywiście tylko z/do MODLIN - GDAŃSK
 PM off  

#247 PostWysłany: 08 Maj 2014 15:20 

Anonymous napisał(a):
vincenz napisał(a):
Cały lipiec za 39zł!

Oczywiście tylko z/do MODLIN - GDAŃSK

WRO-WMI-WRO także.

Redakcja F4F miała informację po dodaniu nowych pul (wczoraj i dziś).
http://www.fly4free.pl/tanie-loty-krajo ... -warszawa/
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 717&type=1

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#248 PostWysłany: 08 Maj 2014 15:24 

Z/do Wrocławia do Gdańska pozostały pojedyncze daty, ale od 59 zł
 PM off  

#249 PostWysłany: 08 Maj 2014 15:36 

niebieski
Caly lipiec WMI -WRO dostepny za 39pln, wlasnie kupilem
 Profil Relacje PM off  

#250 PostWysłany: 14 Maj 2014 10:37 

Cały sierpień z/do WMI 81 PLN OW.
Przewoźnik obniżył także wyjściowe stawki, od września do marca od 81 PLN OW.
Kalendarze dostępności >>

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#251 PostWysłany: 14 Maj 2014 14:11 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 265
Kilometry: 333 011
Jak podaje główna Kraków - Gdańsk 168 zł RT co jest bardzo dobrą ceną. Leciał ktoś z was już na tej trasie a jeśli tak to jakie jest obłożenie? Bo o ile nie płakałbym jeśli FR zrezygnowałaby z krajówek z Modlina to loty z Gdańska do Krakowa i Wrocławia wydają mi się super połączeniem i zastanawiam się ile mogą przetrwać. :)
 Profil Relacje PM off  

#252 PostWysłany: 14 Maj 2014 14:16 

klapio napisał(a):
Jak podaje główna Kraków - Gdańsk 168 zł RT co jest bardzo dobrą ceną. Leciał ktoś z was już na tej trasie a jeśli tak to jakie jest obłożenie? Bo o ile nie płakałbym jeśli FR zrezygnowałaby z krajówek z Modlina to loty z Gdańska do Krakowa i Wrocławia wydają mi się super połączeniem i zastanawiam się ile mogą przetrwać. :)

nie dało się lecieć, przecież startuje od lipca ;)
 Profil Relacje PM off  

#253 PostWysłany: 14 Maj 2014 14:16 

niebieski
klapio napisał(a):

Nikt nie leciał bo jeszcze nie lata.od 1lipca loty :lol:
 Profil Relacje PM off  

#254 PostWysłany: 14 Maj 2014 14:17 

klapio napisał(a):

nie wróżę tym lotom przyszłości, bo obłożenie póki co takie sobie, zapewne poprawi się w wakacje (wystarczy wejść w ryanair na zakup biletu na najbliższy lot - kontynuuj - wybór miejsc i zobaczysz, że nie jest różowo na obecnych trasach)
 PM off  

#255 PostWysłany: 14 Maj 2014 14:29 
Awatar użytkownika

niebieski
Myślę, że jednak czas odegra tutaj decydującą rolę. Do tego cena 168 RT jest dobra a na pewno z niej jeszcze zejdą.

#256 PostWysłany: 14 Maj 2014 14:43 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 265
Kilometry: 333 011
Myślałem że już wystartowali na tej trasie :oops: Polskibus jadący z Krakowa do Gdańska jest tylko jakieś 30-40% tańszy nie wspominając już o Eurolocie. Wydaje mi się że to połączenie może się przyjąć i cieszyć dużą popularnością.
 Profil Relacje PM off  

#257 PostWysłany: 14 Maj 2014 14:50 
Awatar użytkownika

niebieski
Pewnie, że może się przyjąć. Ryanair to firma, która ma przemyślaną strategię i nie wchodzi na trasy które przynoszą straty.

#258 PostWysłany: 14 Maj 2014 14:52 

klapio napisał(a):
Myślałem że już wystartowali na tej trasie :oops: Polskibus jadący z Krakowa do Gdańska jest tylko jakieś 30-40% tańszy nie wspominając już o Eurolocie. Wydaje mi się że to połączenie może się przyjąć i cieszyć dużą popularnością.

skoro loty są oferowane tylko na lipiec i sierpień to chyba jednak nie bardzo
 PM off  

#259 PostWysłany: 14 Maj 2014 14:59 

srebrny
Anonymous napisał(a):
nie wróżę tym lotom przyszłości, bo obłożenie póki co takie sobie, zapewne poprawi się w wakacje (wystarczy wejść w ryanair na zakup biletu na najbliższy lot - kontynuuj - wybór miejsc i zobaczysz, że nie jest różowo na obecnych trasach)

Wracałem w niedzielę z Wrocławia i był pełny (z wyjątkiem miejsc w eksluzywnej ofercie "bliżej wyjścia"). ................Ale i tak lepsze to niż tłuc się pół dnia pociągiem czy PolskimBusem.

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 14 Maj 2014 16:51, edytowano w sumie 1 raz
„Off topic” odbieganie w wypowiedzi od istoty sprawy w danym temacie.
 Profil Relacje PM off  

#260 PostWysłany: 14 Maj 2014 15:05 

osobna kwestia to loty np. w majowe weekendy, a jak jeszcze po 39-59 zł lot OW...., tylko czy to się im będzie na dłuższą metę kalkulować

może też poza wakacjami chodzi o:
Kod:
"W mojej ocenie jest to przebazowanie samolotu, a nie de facto otwarcie połączeń"
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 463 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Dmochu oraz 6 gości