Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Paź 2014 21:22 

Czy ktoś może polecić coś takiego? Szukamy noclegu w tradycyjnych chatkach bambusowych na Koh Tao. Czy coś takiego się znajdzie w rozsądnej cenie? Będę wdzięczna za pomoc. Cena do 160 zł za domek. Im taniej, tym lepiej. Miejsce raczej spokojne z dala od tłumów. Help!

Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
#2 PostWysłany: 07 Paź 2014 21:39 

Kumpel był w Moondance Magic View Bungalow i bardzo mu się podobało.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Paź 2014 23:47 

Kara napisał(a):
Kumpel był w Moondance Magic View Bungalow i bardzo mu się podobało.

Tak, zwróciłam uwagę na ten właśnie, ale on jest położony na klifie i nie tam chyba plaży???

#4 PostWysłany: 08 Paź 2014 07:47 

Nie, to nie jest chatka przy plaży. Takie znajdziesz raczej po drugiej stronie wyspy wzdłuż Sairee Beach.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Paź 2014 20:46 

Kara napisał(a):
Nie, to nie jest chatka przy plaży. Takie znajdziesz raczej po drugiej stronie wyspy wzdłuż Sairee Beach.

Właśnie przy Sairee nie ma takich tradycjnych klimatycznych w zatocze. A oto mi chodzi.
No nic, szukam dalej. Dzięki.

#6 PostWysłany: 03 Lis 2014 09:47 

Loty: 89
Kilometry: 252 650
cześć!

my też ostatecznie się zdecydowaliśmy odwiedzić Koh Tao na naszej trasie i tu ten sam problem. Nic sensownego oprócz Moonview nie widzę. Z Moonview problem taki, że to bardzo daleko od wszystkiego nie wiem czy się nie zanudzimy :P czy ktoś tam był i udzieli jakiś rad np. jak tam dojechać? jak wyjechać? Czy da się dojść piechotą w jakieś miejsce ze sklepami? lubimy chodzić więc dłuższe wyprawy nam nie straszne ale nie lubimy przepłacać za taksówki a 500 THB za przejazd na drugą stronę wyspy za przepłacanie zdecydowanie uznajemy. Naczytałam się też o dużej skali scamów skuterowych na tej wyspie - prawda to? Lepiej tam nie wynajmować?

Plan B jest taki, że jedna noc w Moonview bo jest pięknie i 3 kolejne w jakimś zwykłym pokoju w miejscu gdzie coś jest. Co myślicie?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość