Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 154 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 20 Gru 2012 11:05 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 45 127
złoty
czy można opłatę administracyjną ominąć na trasie rzeszów - trapani - rzeszów ? korzystając z karty rcp od kogoś z forum ?

Czy tylko trasy startujące z Włoch ?

🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄 🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄
Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️ Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️
#142 PostWysłany: 22 Gru 2012 01:59 
Awatar użytkownika

hej, czy z cash passportów w euro można jeszcze płacić bez haraczu?

mod - (też Antek12) odp, decyzja Rra, w 1szym poscie wątku...
 Profil Relacje PM off  

#143 PostWysłany: 23 Gru 2012 23:46 

platynowy
wilanowiak napisał(a):
Hej, ja płaciłem dzisiaj za lot katowice - alicante i nie pobiera opłaty za kartę debetową visa electron z mbanku, ominely mnie jakies zmiany? :) za kredytówkę visa lub master card naliczało ok. 9zł a za electron nie.

Pobiera opłatę, tylko jest ona już doliczona na samym początku :) były zmiany, przejrzyj cały wątek jak interesują Cię szczegóły.

#144 PostWysłany: 24 Gru 2012 01:12 

teraz miałem czas przeczytać, wszystko jasne.
 Profil Relacje PM off  

#145 PostWysłany: 26 Gru 2012 17:35 

wilanowiak napisał(a):

czyli tak naprawdę, to dobrze przypudrowana polityka podwyższonych cen biletów ;-)

BTW szukalem lotów wewnątrz Hiszpanii i RCP nie daje żadnej zniżki :P
gdzieście te zniżkę widzieli?
 Profil Relacje PM off  

#146 PostWysłany: 26 Gru 2012 22:50 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
kronopio napisał(a):
wilanowiak napisał(a):

czyli tak naprawdę, to dobrze przypudrowana polityka podwyższonych cen biletów ;-)

daje daje!
trzeba wpisać dane z karty i dopiero cena spada
w styczniu po 2,5 euro w dwie strony płaciłem :D

#147 PostWysłany: 27 Gru 2012 13:18 

namteH napisał(a):
kronopio napisał(a):
wilanowiak napisał(a):

daje daje!

Qrcze, dajcie mi dokładne namiary kiedy jest ta znizka (sa opłaty administarcyjne, inne pierdoły), bo ja sie gimnastykuje jak mogę i nic z tego, zniżki ni widu ni słychu :P
 Profil Relacje PM off  

#148 PostWysłany: 27 Gru 2012 23:26 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
kronopio napisał(a):
namteH napisał(a):
kronopio napisał(a):

daje daje!

Qrcze, dajcie mi dokładne namiary kiedy jest ta znizka (sa opłaty administarcyjne, inne pierdoły), bo ja sie gimnastykuje jak mogę i nic z tego, zniżki ni widu ni słychu :P

musisz miec wszystko zaznaczone że hiszpania i podac numer karty i inne dane. bez tego nic nie zobaczysz

#149 PostWysłany: 13 Sty 2013 00:27 
Awatar użytkownika

Nie wiem, czy mam się zacząć martwić, ale właśnie na polskiej stronie Ryana przeszła mi płatność MC Pre-Paid... Przypadek czy ominął mnie jakiś temat na forum, że kartą można znowu bezharaczowo dokonywać płatności?

#150 PostWysłany: 13 Sty 2013 01:06 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
niebieski
natka26 napisał(a):
Nie wiem, czy mam się zacząć martwić, ale właśnie na polskiej stronie Ryana przeszła mi płatność MC Pre-Paid... Przypadek czy ominął mnie jakiś temat na forum, że kartą można znowu bezharaczowo dokonywać płatności?

oplata jest zawarta w cenie biletu ;/

#151 PostWysłany: 13 Sty 2013 01:13 
Awatar użytkownika

no to nic sie nie zmienilo poza tym, ze mozna znowu 'wykorzystywac' zgormadzone srodki na karcie na stronie FR i nastepnie pozegnac sie z karta...
przedtem karta nie dzialala w ogole... no coż... :cry:

#152 PostWysłany: 21 Sty 2013 00:43 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
namteH napisał(a):
rw30 napisał(a):
...
btw nie wiem naprawdę po co lecieć na majorkę, menorkę czy do malagi w styczniu, powiesz mi ?

jak wrócę 8-) !

byłem na menorce
moje szczere wrażenie: nie to że tam jest teraz po za sezonem i oni nie są przygotowani na twój przyjazd. oni wręcz dają znak żebyś w ogóle nie przyjeżdżał.
w mahon i na lotnisku są w sumie 3 informacje turystyczne - wszystkie nieczynne. jeszcze jest jedna w ratuszu: czynna poniedziałek-piątek, tak jak 2 z 3 muzeów.
generalnie to ludzi nie wielu w mieście a po za centrum to w ogóle bardzo cicho; puste restauracje, kawiarnie, sklepy robią remanenty po święcie 3 króli.

natomiast jeśli kogoś bardziej interesuje historia itp sprawy to spokojnie może jechać. w informacji się niczego nie dowie(patrz wyżej) ale jak się przygotuje przed wyjazdem to będzie zadowolony. ruch w ogóle jest niewielki więc wszędzie spokojnie się dojedzie, hotele po za sezonem tańsze i spokojniejsze, to samo z jedzeniem.

(proszę Admina żeby przeniósł ten wpis do wątku o mahon który zaraz założę jeśli jeszcze nie istnieje)

#153 PostWysłany: 03 Mar 2013 04:25 

Loty: 83
Kilometry: 167 873
Czyli aktualnie nie ma możliwości pozbycia się opłaty administracyjnej na loty w kwietniu, bez względu na miejsce?
Wielka szkoda, bo obliczając na szybko, wychodzi że kupując bilety dla 8 os. będziemy musieli dopłacić w sumie 1200zł za opłaty administracyjne.
 Profil Relacje PM off  

#154 PostWysłany: 03 Mar 2013 04:28 

platynowy
Radek_1 napisał(a):
Czyli aktualnie nie ma możliwości pozbycia się opłaty administracyjnej na loty w kwietniu, bez względu na miejsce?
Wielka szkoda, bo obliczając na szybko, wychodzi że kupując bilety dla 8 os. będziemy musieli dopłacić w sumie 1200zł za opłaty administracyjne.

Jest możliwość. Skontaktuj się z kimś z nas kto ma RCP.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 154 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości