Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



 [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 12 Gru 2017 19:56 

Rejestracja: 06 Sty 2017
Posty: 22
Witam,
pewnie nic się nie zmieniło, ale ostatnie posty z przed roku to wolę zapytać ;) Rozumiem, że transfer ma się w CGN dobrze? :)
I jeszcze pytanie - po skorzystaniu ze strefy transferowej - rozumiem, że są tam jakieś sklepy itd.?
Góra
 Relacje PM off  
 
#22 PostWysłany: 13 Gru 2017 07:42 
Site Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 Maj 2011
Posty: 8503
Nie było informacji, że coś się zmieniło. Tak, na airside są sklepy, jednak jeśli chce się pójść do McDonald's, trzeba pogadać z ochroną że masz transfer (z okazaniem karty pokładowej), ale chcesz do McD's (bo trzeba wyjść z tej strefy na strefę odlotów), przechodzi się przez security, tylko w drugą stronę. Weź tylko pod uwagę, że trzeba wracając odstać swoje w kolejkach w security ;)
Góra
 Relacje PM off  
 
#23 PostWysłany: 13 Gru 2017 09:50 

Rejestracja: 25 Lip 2016
Posty: 211
Jeśli chodzi o T2 (skąd wylatują m.in. Ryanair i Wizzair) strefa tranzytowa działa bez zmian.
Rozpiska sklepów i barów: https://www.koeln-bonn-airport.de/en/ai ... ncing.html
Góra
 Relacje PM off  
 
#24 PostWysłany: 16 Paź 2020 18:31 

Rejestracja: 06 Lip 2015
Posty: 87
Czy ktoś potrafi potwierdzić aktualna sytuację? Czy da się przejść tranzytem. Chciałem przylecieć z Wiednia Ryanair a później lecieć do Gdańska.
Góra
 Relacje PM off  
 
#25 PostWysłany: 18 Paź 2020 09:49 

Rejestracja: 17 Kwi 2011
Posty: 2658
platynowy
@_Grzegorz Info z teraz, u mnie transfer był zamknięty. Z tymże ja przyleciałem z Zagrzebia i musialem zmienic temninal z T-2 na T-1, lece dalej do Berlina. Oprócz kontroli paszportowej konieczne wyjscie na przyloty i powtórnie przejście security. Tu są takie pustki, ze spokojnie wystarczy na to 15 minut.
Góra
 Relacje PM off
_Grzegorz lubi ten post.
 
 
#26 PostWysłany: 19 Paź 2020 08:26 

Rejestracja: 06 Lip 2015
Posty: 87
Dzięki za info, pytanie czy Niemcy nie mają problemu z Covid testem, ale w sumie to nie powinni jeśli tranzyt.
Góra
 Relacje PM off  
 
#27 PostWysłany: 26 Lis 2021 07:47 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 Sie 2010
Posty: 3771
platynowy
Mam kilka pytan o lonisko moze jest ktos na biezaco.
a) czy FR laduje na Terminalu 1 i czy mozna po przylocie skorzystac z saloniku?
b) czy W6 odlatuje z Terminalu 2 czy mozna wtedy jakos skorzystac z saloniku w Terminalu 1?

Wg strony PP salonik w Terminalu 1 jest czynny, a salonik w Terminalu 2 jest zamkniety - czy to aktualne info ?
Góra
 Relacje PM off  
 
 [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 0 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group