Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 18 Kwi 2024 09:46 

Loty: 54
Kilometry: 80 729
Warto założyć konto. Z tego co pamiętam bilety były tam dostępne i chyba nawet app na telefon mają.
 Profil Relacje PM off  

Tajlandia w dobrej cenie 🏝️🌴 Tydzień w tropikach na wyspie Phuket za 3009 PLN Tajlandia w dobrej cenie 🏝️🌴 Tydzień w tropikach na wyspie Phuket za 3009 PLN
Wietnam z Warszawy 😎🤗😍 Loty z dużym bagażem od 2240 PLN✈️🧳🎒 Wietnam z Warszawy 😎🤗😍 Loty z dużym bagażem od 2240 PLN✈️🧳🎒
#22 PostWysłany: 18 Kwi 2024 09:55 

Loty: 16
Kilometry: 26 175
niebieski
No w app mam konto, ale tak jak pisałem prze app nie chciała przejść płatność kartą, przez www kupowałem bez zalogowania się na konto. Możliwe że jak bym się zalogował to bilety by się do niego dodały, sprawdzę następnym razem.

#23 PostWysłany: 25 Paź 2024 12:06 
Awatar użytkownika

srebrny
@J29 @Zeus
https://www.infobae.com/espana/2024/05/ ... n-3-horas/
 Profil Relacje PM off
Zeus uważa post za pomocny.

#24 PostWysłany: 07 Paź 2025 17:50 
Awatar użytkownika

srebrny
taka uwaga

mialem bilet Sevilla Santa Justa -> Cadiz pociagiem media distancia
ze mialem kwatere blizej stacji San Bernardo, to postanowilem wsiasc tam.
ale bramka na stacji wcale na kod QR sie otworzyc nie chciala

byla na stacji osoba z obslugi Renfe / Adif, ktora mi otworzyla bramke recznie po wytlumaczeniu sytuacji. Ale gdyby ktos chcial zrobic cos podobnego na malej stacji na zadupiu gdzie nikogo nie ma albo nawet na wiekszej ale w dziwnych godzinach gdzie nie ma nikogo z obslugi to miejcie na uwadze ze moze byc problem z przejsciem przez bramke.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#25 PostWysłany: 07 Paź 2025 18:58 

niebieski
@rw30 te skanery w rejonie Sewilli nie przyjmują tych kodów QR, trzeba w automacie wybrać opcję bilet mobilny czy coś takiego i zeskanować ten kod z aplikacji i wybrać drukowanie bezpłatnej karty. dopiero z tą kartą otworzy ci bramkę.
Miałem ten sam problem ale w moim przypadku pani z obsługi nie otworzyła mi tylko pokazała jak to zrobić przez automat samemu :P Też jechałem do Kadyksu ale też podmiejskimi kilka razy i dotyczy to też Renfe Carcanias, bilet kupiony przez aplikację trzeba najpierw zamienić na bezpłatną kartę w automacie.

Nie wiem tylko czy te katy są jednorazowe czy można ich użyć ponownie ale ja nie wiedziałem jak (mają info Trajeta recargable), ale jak próbowałem je ponownie użyć wybierając zasil kartę zamiast drukuj nową to coś nie działało za pierwszym razem dlatego później już drukowałem za każdym razem nowe i teraz mam kolekcję 18 kart "+renfe & tu" :P
rw30 uważa post za pomocny.

#26 PostWysłany: 07 Paź 2025 19:11 

niebieski
To ja się zapytam; mam bilet z Sevilli do Jerez, kupiony przez internet. Czy bramka na peron puści ?
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 07 Paź 2025 19:19 

niebieski
W Santa Justa nie ma bramek, więc można wchodzić bez problemu. Jeśli wsiadasz na innej stacji w Sewilli gdzie są bramki to trzeba wydrukować kartę w automacie.
ewaolivka uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości