Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Sie 2016 10:15 

Loty: 44
Kilometry: 147 937
Czołem,
pod koniec września będziemy lecieć Air Asia z Chiang Mai do Surat Thani. W ciągu dnia jest tylko jeden samolot o 13.15, na miejscu teoretycznie 15.05. Z własnego doświadczenia, ktoś może podpowiedzieć czy samolot miewa opóżnienia, czy raczej jest na czas? Jest to o tyle istotne, że nie wiem na ile realne jest dostanie się tego samego dnia na Koh Samui. Z tego co udało mi się zorientować z lotniska jest opcja zakupu przejazdu łączonego (autokar+prom) na Koh Samui, ostatni o godz. 16.10. Korzystał ktoś? Chciałbym kupić bilety po przylocie, tylko nie wiem na ile jest to oblegane połaczenie? Wiem, że jest opcja zakupu biletu Air Asia z Chiang Mai na Koh Samui (bilet łączony z autokarem i promem) co było najlepszą opcją, ale niestety już sam przelot wykupiony. Z góry dzięki za wskazówki.
 Profil Relacje PM off  

All inclusive w Maroku 🏝️ 4* resort z basenami i spa 🌴 6 dni w Agadirze za 1989 PLN All inclusive w Maroku 🏝️ 4* resort z basenami i spa 🌴 6 dni w Agadirze za 1989 PLN
Weekend w Barcelonie za 689 PLN😍 😎 Loty (sobota-niedziela) i hotel w centrum Weekend w Barcelonie za 689 PLN😍 😎 Loty (sobota-niedziela) i hotel w centrum
#2 PostWysłany: 10 Sie 2016 10:30 
Awatar użytkownika

Loty: 138
Kilometry: 319 915
KOniec września to nie jest sezon w tym miejscu więc myślę że spokojnie kupicie bilety na miejscu. Lotnisko Surat Thani jest bardzo małe więc wyjdziecie z terminalu dosyć szybko.
Poza tym, to Tajlandia :) take it easy, nie sądzę żeby brakło miejsca dla turysty który zapłaci za transport na Koh Samui. żeby Was mieli na dachu wieść to się zmieścicie :D
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Sie 2016 02:37 

złoty
Za flightradar - wszystkie ostatnie loty punktualnie, a nawet przed czasem
Z mojego własnego doświadczenia na tej konkretnej trasie oraz ogólnie AirAsia - zawsze punktualnie, nawet jeżeli było niewielkie opóźnienie wylotu, to samolot nadrabiał w powietrzu
Co do przejazdu autokar+prom - jeżeli masz na myśli Lomprayah, to korzystałem i to w dwie strony, wszystko bezproblemowo
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości