Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Wrz 2011 14:05 

Witam,
Jutro mam wylot RyanAirem z Krakowa, więc chciałem dokupić 1szt bagażu. Wszystko było ok do momentu płatności. Po wprowadzeniu danych karty wyświetliła się strona "Sesja zablokowana".
W zarządzaniu rezerwacją widać, że bagaż został dodany, ale nie jest opłacony.
Problem polega na tym JAK zapłacić za ten bagaż lub jak usunąć rezerwacje i ponownie zakupić bagaż i liczyć że tym razem nie pojawi się strona "sesja zablokowana"?
Z góry dzięki za pomoc i Pozdrawiam,
Andrzej

@edit: wszystkie informacje na ich stronie dotyczące tematu "sesja zablokowana" dotyczą rezerwacji lotów, a nie bagażu :/

Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸 Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸
Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕ Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕
#2 PostWysłany: 10 Wrz 2011 14:24 
Awatar użytkownika

a odprawiłeś się już?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Wrz 2011 23:02 

tak odprawiłem się przed dodaniem bagażu
na czerwono się świeci "Należna kwota 252,00 PLN"

#4 PostWysłany: 10 Wrz 2011 23:54 

Zbanowany
Miałem identyczną sytuację. Niestety pomógł tylko kontakt z infolinią. Radzę zadzwonić na ich irlandzki/brytyjski numer. Szybciej odbiorą i załatwią sprawę bez problemu.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 11 Wrz 2011 01:30 
Awatar użytkownika

no zdaje mi się ze bagaż powinno się dodawać przed odprawą może stąd ten problem.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 11 Wrz 2011 20:40 

Sprawa rozwiązana. Wystarczyło na lotnisku podejść do kasy ryanaira i zapłacić im, w moim przypadku gotówką, za bagaż. Żadnych dodatkowych kosztów, żadnych ponownych odpraw, tylko wspomniane 252zł.
Do zamknięcia.
Pozdr

#7 PostWysłany: 28 Wrz 2011 20:54 

Ja miałem podobną sytuację... system im padł i nie mogłem dodać bagażu, a potem jak wchodziłem na status rezerwacji, to mi się wyświetlało że mam niedopłatę 30 Euro. I nie było opcji żeby zapłacić... Tak czy owak, wybrałem jakąkolwiek najtańszą opcję inną - postawiłem na priority boarding - i przechodząc do płatności system podliczył zaległe 30 Euro i dodał 5 Euro za priority i zapłaciłem za obydwie rzeczy. Tym razem z sukcesem ;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości