Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Lis 2014 23:53 

W koncu udało mi się zarejestrować kartę z doładowaniem zakupioną na Allegro, numer CVV2 otrzymałam poprzez smsa, jednak po zalogowaniu sie do serwisu nie widze calego numeru karty (srodek jest wygwiazdkowany). Czy tylko ja mam taki problem? :cry: Jak poznać caly numer karty?
 Profil Relacje PM off  

Wypad all inclusive na Fuerteventurę 🏝️🏌️‍♂️ 4* hotel przy polu golfowym za 2645 PLN Wypad all inclusive na Fuerteventurę 🏝️🏌️‍♂️ 4* hotel przy polu golfowym za 2645 PLN
Zobacz cuda Portugalii 💎😍 Azory i Lizbona w jednej podróży za 676 PLN💚💙 Zobacz cuda Portugalii 💎😍 Azory i Lizbona w jednej podróży za 676 PLN💚💙
#2 PostWysłany: 25 Lis 2014 23:56 
Awatar użytkownika

srebrny
Finka napisał(a):
W koncu udało mi się zarejestrować kartę z doładowaniem zakupioną na Allegro, numer CVV2 otrzymałam poprzez smsa, jednak po zalogowaniu sie do serwisu nie widze calego numeru karty (srodek jest wygwiazdkowany). Czy tylko ja mam taki problem? :cry: Jak poznać caly numer karty?

Był podany po rejestracji - tam gdzie kod CVV, a także można było pobrać PDF z jego numerem. Jeśli to wyłączyłaś to chyba ciężko będzie odzyskać...
Finka uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 26 Lis 2014 00:00 

Od razu po rejestracji wylaczyla mi sie strona (pewnie cos nacisnelam przypadkowo). Czyli mimo zarejestrowania karty nie moge z niej skorzystac? To sie nazywa pech...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Lis 2014 00:03 
Awatar użytkownika

srebrny
Finka napisał(a):
Od razu po rejestracji wylaczyla mi sie strona (pewnie cos nacisnelam przypadkowo). Czyli mimo zarejestrowania karty nie moge z niej skorzystac? To sie nazywa pech...

Na 100% nie da się odzyskać kodu CVV. Co do numeru karty to 99%, ale możesz spróbować. Ale raczej odpiszą to samo co przy braku CVV, czyli że nie podają i możesz sobie zlecić wypłatę środków na konto w systemie (oczywiście za opłatą 15zł).

#5 PostWysłany: 26 Lis 2014 00:07 

Loty: 34
Kilometry: 65 905
Da sie odzyskac kod CVV w prosty sposob - wystarczy zarejestrowac jeszcze raz ta sama karte. Wysylaja powtornie smsa z tym smym kodem i podaja jeszcze raz wszystkie dane karty. Przynajmniej u mnie sie sprawdzilo.
 Profil Relacje PM off

#6 PostWysłany: 26 Lis 2014 00:10 

Proponuję udać się z wydrukowaną pierwszą stroną z pliku pdf załączonego do otrzymanego e-maila i z dowodem osobistym udaj się do najbliższego oddziału BZ WBK, powinni mimo wszystko pomóc:
Kod:
Zasady korzystania z „Karty Internetowej”/ „Karty Internetowej Allegro”/ „Karty Internetowej Visa WebCard”
1. „Karta Internetowa” („Karta”), „Karta Internetowa Allegro” („Karta”), „Karta Internetowa Visa WebCard” („Karta”) są
kartami płatniczymi będącymi instrumentami dostępu do pieniądza elektronicznego w rozumieniu ustawy z dnia
19 sierpnia 2011 roku o usługach płatniczych. Karta Visa WebCard ma wartość nominalną określoną na wydruku z
terminala otrzymywanym przy zakupie Karty.
2. Wydawcą Karty jest Bank Zachodni WBK S.A. („Bank”) z siedzibą we Wrocławiu, Rynek 9/11, zarejestrowanym w
Sądzie Rejonowym dla Wrocławia – Fabrycznej, VI Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod
nr KRS 0000008723, kapitał zakładowy i wpłacony 992 345 340 PLN, REGON 930041341, NIP 896 000 56 73, adres
poczty elektronicznej: kontakt@bzwbk.pl. Lista miejsc prowadzenia działalności przez Bank dostępna jest pod
adresem: www.bzwbk.pl.
 PM off

#7 PostWysłany: 26 Lis 2014 00:11 

Maciej, mi chodzi o numer karty, bo numer CVV dostalam smsem. Czyli wpisac jeszcze dokladnie te same dane, z tym samym mailowym i numerem telefonu?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 26 Lis 2014 00:33 

jsli chodzi o numer karty da sie go odzyskac/poznac

sam nie zapisalem tej strony i dzwonilem na infolinie ale tam nikt nic nie wie w ostatecznosci napisalem maila tu kontakt@bzwbk.pl i opisalem sprawe ze numeru karty nie zapisalem i nie moge robic zakupow dodatkowo podalem numer kart z gwiazdkami (wziety ze strony po logowaniu) oraz 10 ostatnich cyfr nr konta na jakie doladowuje sie ta karte

po 2 dniach otrzymalem odpowiedz ze nie moga podac mi calego numeru ale moga i podaja mi cyfry ukryte pod gwiazdkami

tym sposobem odzyskalem w miare szybko pelny nr karty

dokladnie to co wymagaja przy odzyskiwaniu nr. to:
-10 ostatnich cyfr numeru rachunku karty
-4 ostatnie cyfry numeru karty
-telefonu z formularza rejestracji

Ostatnio edytowany przez malyy123, 26 Lis 2014 00:36, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off

#9 PostWysłany: 26 Lis 2014 00:35 

Napisałam do nich, zobaczymy co mi odpiszą.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 26 Lis 2014 00:40 

niebieski
Też za pierwszym razem mi się nie udało do końca zarejestrować karty. Napisałem do nich, odpisali, żeby spróbować jeszcze raz zarejestrować kartę.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 26 Lis 2014 00:59 

Loty: 34
Kilometry: 65 905
Finka napisał(a):
Maciej, mi chodzi o numer karty, bo numer CVV dostalam smsem. Czyli wpisac jeszcze dokladnie te same dane, z tym samym mailowym i numerem telefonu?

Mi się właśie tak udało. Też 'zgubiłem' nr karty. Zarejestrowałem ją jeszcze raz na to samo konto, i te same dane i wygenerowało mi jeszcze raz ten dokument potwierdzający z numerem karty a dodatkowo dostałem wtedy CVV smsem.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 27 Lis 2014 14:43 
Awatar użytkownika

niebieski
Finka napisał(a):

ile razy próbowałaś zanim udało się zarejestrować? ja już z 20 razy i nadal nic , liczyłem że szybko to pójdzie bo potrzebuje karty na wczoraj. Na allegro mają parę komentarzy że jest z tym problem
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 28 Lis 2014 11:54 
Awatar użytkownika

Wystarczy drugi raz zarejestrować kartę i macie wszystkie dane razem z CVV.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości