Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Lis 2023 14:16 

Dokąd
  • Boston

Data wylotu
  • 16.12.2023

Data powrotu
  • 14.01.2024

Długość pobytu
  • 1 miesiąc

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • SAS za 8400 zł i poprzez pośrednika MyTrip za 6840 zł.

Dodatkowe informacje
  • Dzień dobry.
    Szukam lotu z Warszawy/Krakowa do Bostonu w klasie ekonomicznej dla 3 osób dorosłych. Daty nie muszą być sztywne, ale najbardziej by mi pasowało wylecieć ok. 15 grudnia. Powrót nie wcześniej niż 14 stycznia. Musi być bagaż rejestrowany. Sam znalazłem bilety na SASa za 8400 plnów i poprzez pośrednika za 6840. Z racji że lecę z rodzicami to chciałbym aby lot z przesiadką był jak najkrótszy. Dziękuje za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

Kilka dni pod palmami 🇪🇸🌴 Przedłużony weekend w słonecznym Alicante za 649 PLN 😎 Kilka dni pod palmami 🇪🇸🌴 Przedłużony weekend w słonecznym Alicante za 649 PLN 😎
Wyspy Kanaryjskie w wydaniu all inclusive 🍹🍉 Tydzień na Lanzarote za 2469 PLN 🌞🏝️ Wyspy Kanaryjskie w wydaniu all inclusive 🍹🍉 Tydzień na Lanzarote za 2469 PLN 🌞🏝️
#2 PostWysłany: 27 Lis 2023 14:20 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

8400 za osobę?
 Profil Relacje PM off
Kothson lubi ten post.

#3 PostWysłany: 27 Lis 2023 15:05 

Za całość tyle wyszło.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Lis 2023 15:10 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

2300 za osobę, na lot za 2 tygodnie, w wysokim sezonie z Polski to nie jest zła cena
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
skarżyski uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 27 Lis 2023 15:30 

Loty: 273
Kilometry: 575 557
złoty
w sumie szybki czas do odlotu, nie bardzo coś się może w rozkładach zepsuć, brałbym przez pośrednika to co znalazłeś.
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#6 PostWysłany: 27 Lis 2023 16:29 

złoty
KLM/Delta z Krakowa i BA/Iberia z Warszawy też podobne ceny - zobacz może lepiej Ci będą pasować terminy/przesiadki.
 Profil Relacje PM off
skarżyski lubi ten post.

#7 PostWysłany: 27 Lis 2023 17:26 

Mam pytanie ostatnie, bo w zasadzie zdecydowałem się zakupić bezpośrednio na stronie MyTrip. Wyszło z bagażem dodatkowym finalnie 6275 złotych za całość. Jestem już w ostatnim kroku i po wpisaniu danych z polskiej karty mam informację że "uzyskuje dostęp do najlepszej oferty i takie tam i że moja karta może zostać obciążona w CAD. Nie maja na to wpływu i nie wiedzą w jakiej walucie linia lotnicza obciąży moją karte". Czy to normalne? W podsumowaniu mam wytłuszczoną kwotę 6275 złotych. Mógłbym zastosować jakiegoś Revoulta czy jakieś inną kartę z kontem wielowalutowym, ale chciałem zapłacić porządną kartą kredytową gdzie mam dobre ubezpieczenie. Boję się że przy takiej sumie gdyby zastosowali to przewalutowanie to wyjdzie na to samo jakbym kupił w lini lotniczej.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 27 Lis 2023 21:08 

złoty
@skarżyski bilety w takiej samej cenie możesz również wystawić przez booking.com
Sprawdź czy tam płatność jest w PLN.
Z tego co widzę, to podróż wygląda jakby miała być na jednym bilecie więc ryzyko problemów przy przesiadkach odpada.
Przy czym akurat mytrip potrafi sobie policzyć nawet za obsługę zmian spowodowanych przez linię lotniczą.
 Profil Relacje PM off

#9 PostWysłany: 29 Lis 2023 20:50 

Kupiłem poprzez Booking czyli GoToGate. Wyszło mnie niecałe 2300 złotych od biletu. Po 10 minutach dostałem potwierdzenie rezerwacji i dodałem ją w aplikacji SAS. Miejmy nadzieje że nie będzie jakiś kłopotów. Dziękuje za pomoc i poświęcony czas, temat do zamknięcia.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości