Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 03 Wrz 2015 19:41 
Awatar użytkownika

niebieski
prz napisał(a):
Chyba znowu deal działa - można kupić klawiaturę za 10 EUR.

Chyba znowu nie....

Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN
Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍 Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍
#22 PostWysłany: 03 Wrz 2015 20:03 

Kurde, znów mi umknęło :/

#23 PostWysłany: 03 Wrz 2015 20:25 

@pws czytając opinie na prawdę nie masz czego żałować
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 03 Wrz 2015 20:37 

Roswell69 napisał(a):
U mnie normalnie była małpa nad 2 więc chyba otrzymałem taka klawiaturę jak powinienem :)

angielska też ma @ nad 2. Sprawdź czy między Z a Shift masz przycisk..
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 03 Wrz 2015 21:03 

Loty: 1
Kilometry: 3 789
niebieski
Dziś po 19 kupiłem za 9,99e czarna
Cytuj:
Wireless Touch Keyboard K400 - Schwarz - Polski / Magyar / Türk / Český
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 03 Wrz 2015 22:26 

Osoby co zamówiły, jak możecie na pudełku kartonowym powinna widnieć taka naklejka. K400 920-003134 i spójrzcie dokładnie, ta naklejka powinna być naklejona na miejsce a pod nią czy nie widnieje coś takiego: K400 920-003125.

Jeżeli tak to oznacza, że wcisnęli angielską wersję w dodatku dość starą. Z tego co widać przy bateriach to jest z 2011. Możliwe że ta promocja jest po to aby pozbyć się starych klawiatur, jakby nie patrzeć mają model K400 Plus.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 03 Wrz 2015 23:23 

@n00 Co to za teorie ? Wersja na Polskę i generalnie większość krajów CEE ma układ US. Naklejka może świadczyć np. o tym, że akurat nadrukowany był kod kreskowy na inny kraj z CEE - prawdopodobnie Bułgarię. Wersja UK, to model 920-003116, z poziomym Enterem.

Co do idei promocji, to chyba każdy - poza dziećmi - wie, że służy zwiększeniu sprzedaży.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 04 Wrz 2015 00:13 

@Andrzeju trafne teorie ;-)

Promocja promocjami, ale sprzęt niezgodny z opisem to już inna sprawa. Zgadza się to nie angielska wersja, zmyliła mnie inna naklejka sugerująca to i brak dokładnej dokumentacji logitecha, na szczęście znalazłem coś takiego
[url]
https://www.yamo.pl/gfx-yamo/orgs/3/med ... 003134.pdf[/url]

Z tego wynika że mam bułgarską wersje ^_^ jeszcze lepiej :P

Ostatnio edytowany przez Abcn, 04 Wrz 2015 22:54, edytowano w sumie 1 raz
Wypowiedź z błędami językowymi lub niezrozumiała – błędy ortograficzne/stylistyczne/interpunkcyjne.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 04 Wrz 2015 08:15 

@n00 Czytasz bez zrozumienia tekstu.

Wersja klawiatury to US, która przeznaczona jest na wybrane kraje CEE, w tym Polskę i Bułgarię. Nieskomplikowane.

Wg mnie wydatek ~45zł za K400 jest okay i raczej w tej cenie nie dostanie się niczego lepszego (z oferty konkurencji). Na tym poziomie K400 reprezentuje co najmniej dobry stosunek jakości do ceny.
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 04 Wrz 2015 12:02 

@Andrzeju ty czytasz bez zrozumienia.

Jeszcze raz może to napisze, bo nie chciało Ci się sprawdzać. W wersji 920-003125 mamy enter pionowy, a przycisk nad nim przeniesiony między Z a SHIFT i to na pewno nie jest polska wersja klawiatury.

Dodatkowo nie masz racji i spamujesz wątek, Ja chcę poinformować innych, że pomimo zamówiłem polską wersję otrzymałem inną i jest to niezgodne z prawem. Opisałem w jaki sposób można zidentyfikować layout oraz, żeby sprawdzili czy znajduje się na opakowaniu naklejka, która może świadczyć o celowym działaniu. Chciałem też opisać proces reklamacyjny w tym przypadku, ale niestety nie mogę.

btw.
Jeżeli nie kupiłeś tej klawiatury to skąd możesz znać jej jakość. Ja miałem kiedyś logitecha UltraX Media to dopiero był sprzęt, można było normalnie wylać płyn do zmywania naczyń lub do okien i wycierać ścierką i nadal działał. Pomimo kilku lat użytkowania nie zeszły litery, a jedynie srebrna farba. Wtedy to była marka, teraz to dziadostwo. Na K120 litery wyglądają tak jakby były naklejona i zapewne po dłuższym czasie użytkowania zejdą z nich. Plastik jest marnej jakości, i to naprawdę marnej ..... myślałem, kurde w sumie to model za ~40PLN ... k400 model, który w sklepie ich jest za 175, na allegro za około ~120PLN na pewno będzie lepszy. Ta sama technika wykonania przycisków oraz ta sama jakość plastiku.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 04 Wrz 2015 22:51, edytowano w sumie 1 raz
Wypowiedź niekulturalna/obrażająca innych/używanie słów wulgarnych, obraźliwych.
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 04 Wrz 2015 16:31 

@n00 Kupiłem właśnie taką K400 w promocji Logitech UK. Na tym kończę polemikę.

PS. Jak już, to "Andrzeju".
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 05 Wrz 2015 19:21 

Andrzeju co nie zmienia faktu że spamujesz i trollujesz w tym temacie.

Ja ponawiam, osoby które zakupiły polski layout k400, aby sprawdziły od razu klawiaturę bo logitech stara cie wcisnąć bułgarski layout, który jest inny. Różni się że ma pionowy enter , a przycisk nad enterem przeniesiony między SHIFT a Z i to nie jest bynajmniej polski layout jak Andrzejek wcześniej próbował innych utwierdzać.
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 22 Wrz 2015 00:01 

Jakby ktoś miał podobne problemy co ja, kontakt z polskim supportem (Eryka) jest tragiczny i jak komuś zależy na czasie lepiej kierować się do UK, DE.

W moim przypadku sprawa w większości rozwiązana (na pozytywnie).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 33 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość