Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Lip 2025 08:38 
Awatar użytkownika

złoty
@photolucas84 np w taki sposób:
https://sport.interia.pl/sportowe-zycie/news-sceny-z-majdanem-i-rozenek-na-lotnisku-czegos-takiego-jeszcz,nId,22167076
 Profil Relacje PM off  

Tzatziki na Chalkidiki 🥒🧄 Czarterowe loty do Grecji od 499 PLN ✈🇬🇷 Tzatziki na Chalkidiki 🥒🧄 Czarterowe loty do Grecji od 499 PLN ✈🇬🇷
Ucieczka na Maltę 🏝️ 4* hotel ze spa w Qawra + dwa posiłki za 1791 PLN Ucieczka na Maltę 🏝️ 4* hotel ze spa w Qawra + dwa posiłki za 1791 PLN
#2 PostWysłany: 22 Lip 2025 10:25 
Awatar użytkownika

Loty: 500
Kilometry: 780 802
platynowy
" Więc ja wyskakuję z prawie lecącego samolotu i zaczynam jej w popłochu szukać" :D

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off
abelincoln lubi ten post.

#3 PostWysłany: 22 Lip 2025 11:26 

srebrny
Wzruszyła mnie ta historia. Czy opisująca całą historię pani otrzymała mandat za pozostawienie na lotnisku bagażu bez opieki? Czy swoim zachowaniem przypadkiem nie skomplikowała życia kilkuset innym pasażerom i służbom?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Lip 2025 13:32 

srebrny
"niefortunny zbieg okoliczności", "niemiła przygoda".
Dziwne, że skoro przeszli przez sklepy, rozmawiali ze znajomymi, zatem byli jakiś czas na lotnisku- nikt nie szukał właściciela bezpańskiej walizki.
"do tej pory nie wiem jak to mogło się wydarzyć"

#5 PostWysłany: 22 Lip 2025 15:16 

opo napisał(a):
Wzruszyła mnie ta historia. Czy opisująca całą historię pani otrzymała mandat za pozostawienie na lotnisku bagażu bez opieki? Czy swoim zachowaniem przypadkiem nie skomplikowała życia kilkuset innym pasażerom i służbom?

Przecież nie od dziś wiadomo , że "więksi" dużo więcej mogą i nikt ich za to nie będzie ścigał. Tak wobec nich działają służby, które wobec szarego obywatela są nad wyraz gorliwe.

Cytuj:
Wszystkie polecenia były okraszane wzmianką o procedurach bezpieczeństwa. Jeśli tak było naprawdę, to jest to kolejny argument za tym, że bagaż bez pasażera nie może lecieć sam.

Jakież było moje zdziwienie gdy ktoś mnie ostatnio uświadomił, że bagaż w "wyjątkowych przypadkach" może lecieć bez pasażera, oczywiście dotyczy to też tych a może głównie tych przypadków "większych" , malutkich zamykają ( słusznie ) za bombę podczas security, ale dla niektórych robią wyjątki nawet jeśli chodzi o zasady bezpieczeństwa.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 22 Lip 2025 15:30 

HON fly4free
@mod
ostatnie 4 posty (+ niniejszy) to raczej do luźnych się nadają (a najlepiej do archiwum...)

o ile kwestia overbookingu jest interesująca, to już wątek pudelkowo-celebrycki niekoniecznie...
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Lip 2025 09:44 

Loty: 88
Kilometry: 179 929
srebrny
to jeszcze dodam do tych luźnych OT:
- pani celebrytka tak namieszała w artykułach, w których sobie pudelkowała, bo napisano, że walizka "została przez nią pozostawiona przy punkcie odprawy". Zrobiła się z tego niezła g burza i lotnisko wystosowało komunikat, w którym wyjaśniają, że walizka była zostawiona na security i jako "bezpieczna i zeskanowana" czekała na transport do biura rzeczy znalezionych
- jakim cudem ktoś z obsługi sprawdzał paszporty pozostałej trójce na pokładzie? Albo sami się zorientowali, że nie mają tych paszportów, albo próbowali w ten sposób przedłużyć odlot. Więc tutaj szacun dla obsługi, że nie dali sobie wejść celebrytom na głowę i ich wyprosili.
- w filmiku na FB siedzą i opowiadają, że czekają na bagaż więc opóźnienie dla reszty musiało być zacne.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości