Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Paź 2022 11:55 
Awatar użytkownika

złoty
Zakładam temat może komuś się przyda. Kilka fastfoodów jest na deptaku Heyder Eliyev (ulica handlowa na której kręcą się ludzie) ale dość wcześnie są zamykane. Przy głównej drodze (za parkiem w dół) blisko mauzoleum znajduje się całodobowa restauracja Milli Yemekler z kuchnia tradycyjną. Mają kababy, gołabki i zupy z baraniny. Menu po angielsku, niestety bez zdjęć. Schludne toalety.
Tak dla rozjaśnienia u nich kebab to samo mięso z chlebkiem. Sałatkę zamawia się dodatkowo. Na zdjęciach kebab z kurczaka, zupa z ciecierzycy i sałatka.

Załączniki:
1.jpg
1.jpg [ 74.68 KiB | Obejrzany 484 razy ]
2.jpg
2.jpg [ 54.48 KiB | Obejrzany 484 razy ]
3.jpg
3.jpg [ 68.65 KiB | Obejrzany 484 razy ]
4.jpg
4.jpg [ 75.18 KiB | Obejrzany 484 razy ]
5.jpg
5.jpg [ 59.53 KiB | Obejrzany 484 razy ]
2 ludzi lubi ten post.

Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN
Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN
#2 PostWysłany: 24 Wrz 2024 19:59 
Awatar użytkownika

Loty: 341
Kilometry: 584 744
niebieski
Ja odwiedziłem tylko knajpę o nazwie Master Chef Naxcivan. Z info, które dostałem od lokalsów jest to nowa knajpa. Zamówiłem pide+piwo i byłem średnio usatysfakcjonowany. Postaram się później dodać zdjęcie.

#3 PostWysłany: 25 Wrz 2024 11:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Załącznik:
n1.JPG
n1.JPG [ 169.26 KiB | Obejrzany 126 razy ]
polecam jedzenie na Cahan Market, zrobicie zakupy i dobrze zjecie, za grosze, wybór duży

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość