Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Japonia 26.10-15.11
#1 PostWysłany: 11 Paź 2016 19:03 

Cześć, wybieram się po raz drugi do kraju kwitnącej wiśni. Czy wybiera się ktoś w tym czasie lub akurat będzie tam przebywał? Chętnie umówiłbym się na zwiedzanie lub jakieś piwko/sake/spotkanie ;) plan mam elastyczny ale jak komuś zależy mogę tu napisać. Na imię mi Maciek, mam 27 lat, otwarty, przyjazny, lubię wyzwania szczególnie jeśli chodzi o jedzenie i myślę, że na pewno się dogadamy.
 Profil Relacje PM off
podesignie lubi ten post.

City break w stolicy Hiszpanii 🌆🇪🇸 Spędź weekend w Madrycie za 919 PLN City break w stolicy Hiszpanii 🌆🇪🇸 Spędź weekend w Madrycie za 919 PLN
Jesienna promocja w Wizz Air 💗🍂 Świetne słoneczne kierunki w supercenach od 147 PLN ☀️✈ Jesienna promocja w Wizz Air 💗🍂 Świetne słoneczne kierunki w supercenach od 147 PLN ☀️✈
#2 PostWysłany: 12 Paź 2016 23:58 

Hej. Razem z Przyjacielem jesteśmy w Tokio od 26.10 - 01.11 . Napisz do mnie na pw jeśli chcesz się spotkać ;)

-- 13 Paź 2016 00:03 --

mój mail jakby co sequill@vp.pl
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Paź 2016 15:05 

Okej napiszę na maila i na PW to się dogadamy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości