Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Japonia
#1 PostWysłany: 21 Cze 2025 03:04 

Dokąd
  • Tokyo

Data wylotu
  • 29.04.2026

Data powrotu
  • 12.05.2026

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • 14 100 - 4 osoby

Dodatkowe informacje
  • Cześć,
    czy cena, 14100 za 4 dorosłe osoby (w sumie dwójka dzieci powyżej 12 lat + 2 dorosłych) jest dobra, czy warto jeszcze poczekać?

Linie SAS przez Kopenhagę, już z miejscówkami. Jeśli chodzi o bagaż to w cenie pokładowy + dokupiony 1x23 kg na wylot.
    Jeśli na powrót mam w cenie biletu dodatkowy 23kg bagaż dla każdej osoby, a na wyjazd dokupiłem 1x23 to znaczy, że na powrót mam 4x23kg?

Dzięki za pomoc
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
 Temat postu: Re: Japonia
#2 PostWysłany: 21 Cze 2025 04:28 

HON fly4free
Każda cena, którą się zdecydujesz zapłacić, "jest dobra". Jeśli jednak szukasz alternatyw, to (sam) musisz sobie odpowiedzieć na pytanie:
- czy chcesz wystartować z innego miasta (czytaj: dolot/powrót dodatkowo)
- czy jesteś choć trochę elastyczny z datami (czasem przestawienie o 1-2 dni potrafi zorbić wielką różnicę)
- czy czekać? raczej tak, to jest bardzo odległa data, jeszcze się "wiele może zdarzyć"
- jakie ceny z niektórych miast europejskich można by oczekiwać? cóż, chińczyki potrafią zejść nawet do 1700 zł (np. FCO-KIX), ale za dobrą cenę uznaje się 2000-2200 zł (zwykle z BUD, BRU, FCO, MIL).
- bagaże (koszt) musisz sam sprawdzać, bo to jest groch z kapustą w różnych liniach
Przykład z liniami SAS, prawie twoje daty (1 dzień później powrót) z MIL:
Załącznik:
_n1.png
_n1.png [ 35.38 KiB | Obejrzany 652 razy ]

Czy to dobra cena? I tak, i nie. Jak widać, na powrocie nocka w CPH (choć niewykluczone, że można pokombinować np. z powrotem gdzie indziej albo w ogóle wysiąść w CPH). Czy 1000 zł mniej jest kuszące? Sam musisz sobie odpowiedzieć (dodając koszt dolotu - może być niewysoki, ale czas, dodatkowe noclegi, to są też koszty).
Jeśli chodzi o loty z WAW, to te same daty to widzę (pewnie bez bagażu) (4 os dorosłe, młodsze pewnie ciut mniej)
Załącznik:
_n2.png
_n2.png [ 34.74 KiB | Obejrzany 652 razy ]
 Profil Relacje PM off
jasiub lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości