Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Sty 2013 22:49 
Awatar użytkownika

tak jak w temacie brat wraca jutro o 6 rano i ma bilecie Ryanair ma Modlin a będzie lądował na Chopin-e :/
Lecieć będzie ze Szwecji Skanska czy jokoś tak

proszę o szybko odp bo brat się martwi ja uważam że nie ma czym ale prosił mnie abym się upewnił

dzięki za szybką odp.!!!

Zobacz Park Narodowy Krugera 🦒🐘 Tanie loty do RPA od 1756 PLN 🔥 Zobacz Park Narodowy Krugera 🦒🐘 Tanie loty do RPA od 1756 PLN 🔥
Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥 Tanio 🚨 Loty na Maltę z Warszawy i Katowic za 170 PLN 🔥
#2 PostWysłany: 04 Sty 2013 22:57 
Awatar użytkownika

lukas-tur napisał(a):
tak jak w temacie brat wraca jutro o 6 rano i ma bilecie Ryanair ma Modlin a będzie lądował na Chopin-e :/

proszę o szybko odp bo brat się martwi ja uważam że nie ma czym ale prosił mnie abym się upewnił

dzięki za szybką odp.!!!

skoro ma na modlin to nie ma szans na Chopina, wyrzuca go z samolotu nad modlinem ;)

sorry nie moglem sie powstrzymac,, mysle ze nie ma sie czym przejmowac skoro caly ruch przekierowany zostal na chopina,, ale niech sie wypowiedza bardziej doswiadczeni forumowicze,, z drugeij stony obstawiam ze temat na forum przerabiany,,
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Sty 2013 22:59 
Awatar użytkownika

dzięki po prostu musiałem uspokoić brata ! :)

#4 PostWysłany: 04 Sty 2013 22:59 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
p14c3k napisał(a):
lukas-tur napisał(a):

dzięki za szybką odp.!!!

skoro ma na modlin to nie ma szans na Chopina, wyrzuca go z samolotu nad modlinem ;)

sorry nie moglem sie powstrzymac,, mysle ze nie ma sie czym przejmowac skoro caly ruch przekierowany zostal na chopina,, ale niech sie wypowiedza bardziej doswiadczeni

Nie wiem czy gościowi nie chodzi o to, że ma kartę pokładową z Modlinem a lot jest na Okęcie. Nie wiem dokładnie jak to w Ryanie ale pisano coś o tym, przy przenosinach FR i W6 z Modlina na Okęcie, że tamte karty tracą ważność i trzeba drukować nowe.

#5 PostWysłany: 04 Sty 2013 22:59 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 4 702
niebieski
Nie ma technicznej mozliwosci wyladowania w Modlinie.

Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 04 Sty 2013 23:10 
Awatar użytkownika

brat drukował karty jak było już zamknięte lotnisko w Modlinie ale na kartach pokładowych widniało Modlin :/ a na stronie Ryanair dopiero niedawno jest info że do 15 ... mam nadzieje że nie będą robić problemów :/

#7 PostWysłany: 05 Sty 2013 00:40 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
niebieski
Niech spróbuje jeszcze raz wydrukować. Może teraz będzie co innego na tej karcie pokładowej.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 05 Sty 2013 02:39 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
srebrny
Ew niech będzie trochę wcześniej i podejdzie do okienka, jeśli coś jest nie tak wydrukują mu bezpłatnie nową kartę
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 05 Sty 2013 02:44 

Karty pokladowe z/do Warszawy Modlin beda obowiazywac na lotnisku Chopina w Warszawie - info ze strony RyanAir.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości