Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Pierwszy lot/Aegean
#1 PostWysłany: 09 Cze 2016 19:26 

A wiec za 2 tyg. pierwszy lot samolotem. Lecę z Wa-wy do Grecji linią Aegean. I pytanie co może być w bagażu podręcznym? Ile mogę przewieźć papierosów? Czy muszą być w bagażu podręcznym czy rejestrowanym? Czy w podręcznym moge mieć tel, papierosy, zapalniczke, jakies tabletki?
Nie ja zamawiałem bilety i nie wiem jak to tam wszystko na lotnisku, do czego mogą się przyczepić itd Mogłby ktos przyblizyc jak to wszystko wygląda?
 Profil Relacje PM off  

Wypoczynek w Hiszpanii 🌞🏖️ 4* hotel przy plaży w Benalmadenie za 1760 PLN Wypoczynek w Hiszpanii 🌞🏖️ 4* hotel przy plaży w Benalmadenie za 1760 PLN
🤌 Pizza, pasta i piękne widoki 🍕🍝😍 City break w Bergamo za 460 PLN 🇮🇹 🤌 Pizza, pasta i piękne widoki 🍕🍝😍 City break w Bergamo za 460 PLN 🇮🇹
#2 PostWysłany: 09 Cze 2016 19:32 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
niebieski
http://www.lotnisko-chopina.pl/pl/zasad ... agazu.html

#3 PostWysłany: 09 Cze 2016 19:33 

niebieski
Jedno jest pewne. W samolocie nakarmią Cię i napoją, za darmo. :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Cze 2016 19:33 

Loty: 278
Kilometry: 370 373
złoty
Wszystkie odpowiedzi tutaj:

search.php
Rockriderr lubi ten post.

#5 PostWysłany: 09 Cze 2016 19:34 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Drugie jest pewne,
Skorzystaniu opcji search.php znajdziesz wszystko.
 Profil Relacje PM off
07_Zgłoś.Się lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości