Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Polska - Panama City
#1 PostWysłany: 07 Sty 2012 17:22 

Witam!
Szukam jak najtańszych biletów na trasie Polska-Panama City. Mam zaoferowane bilety za 4,5tys., lecz myślę, że jest to duża kwota jak na taką trasę, dlatego proszę o pomoc jakiegoś fachowca w wyszukiwaniu. Wylot obojętne z jakiego miasta Polski. W Panamie muszę być na pewno 22 marca, lecz wchodzi w grę możliwość, że będę tam dzień lub dwa wcześniej. Więc 20.03 również by odpowiadał.
Jeżeli chodzi o przesiadki, to w grę wchodzi tylko opcja nocy na lotnisku. Innych przesiadek bym nie chciał, ze względu na to, że jest to daleka podróż i nie chciałbym spóźnić się na samolot.
Wylot z dużym bagażem zarejestrowanym.
Data powrotu w dniach 5-6 kwietnia.
Byłbym wdzięczny za pomoc w wyszukaniu taniego biletu.
 Profil Relacje PM off  

City break na Sycylii 🌋🍝 Przedłużony weekend w 4⭐️ hotelu nad morzem za 859 PLN 😎 City break na Sycylii 🌋🍝 Przedłużony weekend w 4⭐️ hotelu nad morzem za 859 PLN 😎
Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN Luksusowy 5* hotel z prywatną plażą na Dżerbie 🏝️🧖‍♀️ All inclusive za 2369 PLN
#2 PostWysłany: 07 Sty 2012 17:27 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
viewtopic.php?f=11&t=7621&p=49669&hilit=panama#p49669
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Sty 2012 18:15 

No dzieki, tylko troche ciezko tak po niemiecku :p
Z tego co mi sie udalo wycztytac to w podanym terminie niestety nie ma tych promocji.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Sty 2012 22:42 

Hej!

Udalo mi sie znalezc takie cos:
http://www.bravofly.de/vg1/search/resul ... 1794793063

Czy ktos moze powiedziec, czy jest to dobra oferta i czy ten portal jest ok do bookowania biletow?
Probowalem szukac tych lotow bezposrednio z Madrytu do Panamy, zarowno na stronce BA oraz Iberi ale sa one o wiele drozsze niz te na trasie Londyn-Madryt-Panama.

Z gory dzieki za odpowiedz.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Sty 2012 11:48 

691euro.. cena standardowa..
na tym kierunku ciężko o promocje niestety
ile planujesz zostać na miejscu?

#6 PostWysłany: 09 Sty 2012 14:04 

Znalazlem polacznie z Londynu do Panamy za troszke ponad 3000 zl w British Airways w terminie 21.03-06.04
Sprobuje poskladac dolot do Londynu jakimis tanimi liniami i moze zmieszcze sie w 3500.
Problem tylko taki ze od nas ciezko tanio doleciec na Heathrow a stamtad mam lot do Panamy, wiec transport pomiedzy lotniskami juz w samym Londynie tez troche wyjdzie.
Ale to i tak mniej niz 4500 zl, bo tyle zanjduje szukajac biletow z Warszawy.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Sty 2012 20:53 

http://www.statravel.co.uk/cheap-flight ... merica.htm
tutaj często jest promo na paname.. 500 funciaków czasami.. tylko że również z lądka

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości