Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Kwi 2015 17:58 
Awatar użytkownika

Loty: 32
Kilometry: 41 083
witajcie,
czy ktoś wybiera się do Chorwacji na początku czerwca i potrzebuje towarzystwa? razem z moim chłopakiem chcemy się dostać do chorwacji, ale niestety nie mamy auta, a stop odpada. Gdyby ktoś się wybierał dajcie znać, z góry dzięki!

Nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje w Maroku z widokiem na Atlantyk 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2663 PLN ✨ 🥯 Wakacje w Maroku z widokiem na Atlantyk 🌊🏖️ Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2663 PLN ✨ 🥯
Ksamil 🌊 Albańskie „Malediwy” na start wakacji za 874 PLN 🤯 Loty + hotel i samochód na cały wyjazd 🏖️😍 Ksamil 🌊 Albańskie „Malediwy” na start wakacji za 874 PLN 🤯 Loty + hotel i samochód na cały wyjazd 🏖️😍
#2 PostWysłany: 26 Kwi 2015 18:07 

poszukaj na cro.pl
 Profil Relacje PM off
szpulatek lubi ten post.

#3 PostWysłany: 01 Maj 2015 20:21 

Jaki region planujecie? Na ile dni? Również myślałem nad Chorwacją w czerwcu, myślałem nad miejscowością Zadar, ale w zasadzie to bez różnicy, byle woda była i tani nocleg :lol: dysponuje 7os autem i chwilowo jestem sam ze swym pomysłem ! wyjazd jak najbardziej 'budżetowy', wiek 21 lat.
 Profil Relacje PM off
szpulatek lubi ten post.

#4 PostWysłany: 03 Maj 2015 21:58 

szpulatek napisał(a):
witajcie,
czy ktoś wybiera się do Chorwacji na początku czerwca i potrzebuje towarzystwa? razem z moim chłopakiem chcemy się dostać do chorwacji, ale niestety nie mamy auta, a stop odpada. Gdyby ktoś się wybierał dajcie znać, z góry dzięki!

Z racji że nie spełniam kryterium odpowiedzi na PW, proszę Cię o wysłanie swojego adresu email/fb na PW :? sorki za komplikacje, skontaktuje się bezzwłocznie.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość