Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Madrit.
#1 PostWysłany: 04 Wrz 2012 21:10 

Dobry wieczór, podróżnicy.
z tego co czytałam i słyszałam, wszyscy tu się znacie na podróżach :)
a ja tu mam problem, połączony z dylematem i niewiedzą.
otóż.. chciałybyśmy z koleżanką tegorocznego Sylwestra spędzić za granicą. Do tego odpocząć, pozwiedzać to i owo. Myślałyśmy o tygodniu, może trochę dłużej. Chciałybyśmy wyjechać zaraz po świętach, wrócić w styczniu. Ale właściwie, to nie wiemy gdzie byśmy chciały polecieć i co wyjdzie najtaniej.. W naszych pomysłach była już Wielka Brytania, była Francja, Dania, Hiszpania.. Zatrzymałyśmy się na Hiszpani, konkretniej na Madrycie. Znalazłyśmy nocleg (na booking.com) w hostelu, 9 nocy, za pokój 1100zł. Wyszłoby 550 na osobę. Nocleg jest, taniego lotu nie ma. Z tego co widzę, Ryanair nie lata do Madrytu z Warszawy(tu mieszkamy), leci jakiś z Krakowa, ale znowu drogi.. wizzair też niezbyt tanio. Chciałybyśmy się ze wszystkim zmieścić w 2,500zł, w końcu studencka kieszeń.. Szaleć tam nie zamierzamy, więc wielkiej sumy brać nie będziemy. Ale nie wiedząc gdzie chce się właściwie jechać, też trudno znaleźć coś przyzwoitego, a taniego. Do tej pory za granicę jeździłam jedynie z biurem podróży, w liceum na obozy. Więc nie jestem za dobra w tych sprawach. Słyszałam też coś o szalonych środach z lotem. Myślicie, że warto czekać, aż będzie Madryt z takimi terminami, które mnie interesują? Czy nie ryzykować, i poszukać czegoś lepszego? tak prawdę mówiąc, to cała europa wchodzi w grę, byleby wyrwać się z Polski, odpocząć, trochę zwiedzić i fajnie spędzić Sylwestra. No i tanio.. Pomożecie biednym studentkom? :>
 Profil Relacje PM off  

Egipskie all inclusive w 5* resorcie z parkiem wodnym 🌴🏊‍♂️ Wczasy od 2213 PLN Egipskie all inclusive w 5* resorcie z parkiem wodnym 🌴🏊‍♂️ Wczasy od 2213 PLN
🌋 Dotknij chmur na szczycie Teide ✨Loty i 4* hotel na Teneryfie za 1279 PLN 🤑💥 🌋 Dotknij chmur na szczycie Teide ✨Loty i 4* hotel na Teneryfie za 1279 PLN 🤑💥
 Temat postu: Re: Madrit.
#2 PostWysłany: 04 Wrz 2012 22:45 
Moderator forum

Witam, Kamira
Mysle ze na okres swiateczno-noworoczny bilety trzeba kupowac teraz (im wczesniej tym lepiej), jest malo prawdopodobne ze pojawia sie obnizki.
Zobaczcie czy mozecie leciec tylko z bagazem podrecznym i poszukajcie , niekoniecznie z 1wy, low costow Azuonem lub "hi-costow".skyScannerem kaYakiem momondo itp
Tanio niestety nie bedzie, to okres najwiekszego ruchu.

na marginesie, rozwaz zmiane tytulu,
przenosze tez z dzialu Loozzne gatki

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 4 gości